- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.541
Aynen canim sizin imzanızı gördükçe rabbim bende o haftaya İnşallah ulaşırım diyordum böyle böyle doğuma gidiyoruzGözün aydın canım şeker de cikmamis kiloları da yerinde masallah. 12 yi görelim 20 yi görelim derken 30 Lara ulaştık inşallah 38 leride görürüz.
Size göre benim erken başladı bende çorap ayakkabı giyince helak düşüyorumAy canım ne güzel haberler almışsın her şey normal olmasına sevindimyaa kiloları da gayet iyi maşallah nazar değmesin. İkizler istikrarlı bir şekilde büyüyorlar sen şimdi bundan sonra agirlaşirsin ben artık çorap giyerken çok zorluk çekiyorum bu 32. Haftada çok büyüyor karın çok güzel bir duygu
İyi düşün iyi olsun canım alırlar kilo inşallahKritik haftalara girdik arkadaşım hepimiz tempoyu azaltalım ki yavrularımız anne karnında alacakları besinleri zamanına kadar alsın. İki minnoşumla benim bir tık daha dikkat etmem lazım. Bu hafta benim için şöyle önemli 30. Haftadan sonra rahim yetmezse bebeklerimin kilo alışı düşecek. 30. Haftaya kadar tek bebek gibi geliyorlar sonrası çok önemliçok teşekkür ederim canım Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın
Hersey iyi olmasina sevindim cnm bebisler buyuduler artik. Peki senin drun kacinca haftaya gidebilyorsan gideriz dedi mi cunku benim drum ikizleri 34.haftadan fazla bekletmiyoruz sezaryan aliyoruz dedi ben zaten kendi dogum beklemiyorumda ama oyle deyince zannettim ki onun dedigi zamam dogaracazSize göre benim erken başladı bende çorap ayakkabı giyince helak düşüyorumkızın gününü yanlış ölçtü çünkü kilosu haftasının kilosu o biraz hareketli yakalamakta zorlandı çok şükür canım başa kadar çıkaralım bebişleri. Her şeyleri o kadar güzelki bir yanım gözümü açıp kapatayım 38. Hafta olmuş olsun diyor bir yanım çok özel hissettiren bu duygu hiç bitmesin diyor bu arada üç hafta sonra kontrol günüm raporumu o zaman verecek. Sanırım çalışamaz raporu verecek öyle anladım araya sıkıştı çünkü.
Benim dokturum ilk kalp atışını duyduğumuz gün doğum tarihi olarak 36. Hafta olan 15 Haziran diye yazdı kağıda. Geçen ay erken doğum riskim var mı dedim çok şükür şuan için yok sen haftanı beklersin inşallah merak etme günlerinde doğacaklardır dedi. Doktorum 36 da kesin alacağım demedi 36 yı görsünler ötesinde ne kadar durursalar bizim için kardır dedi. Sanırım yok canım başka iğne ne kaldı kiHersey iyi olmasina sevindim cnm bebisler buyuduler artik. Peki senin drun kacinca haftaya gidebilyorsan gideriz dedi mi cunku benim drum ikizleri 34.haftadan fazla bekletmiyoruz sezaryan aliyoruz dedi ben zaten kendi dogum beklemiyorumda ama oyle deyince zannettim ki onun dedigi zamam dogaracaz. Bide seker yukleme testden sonra baska rutin test var midir acaba?
Anladim canim o zaman erken dogum risk olmadikca beklemek lazim demek hayirlisi bakalim. Bide ciger gelistirme igne demissin onu hangi haftalarda yapiyor cnm buda rutin olarak mi yapilyor?Benim dokturum ilk kalp atışını duyduğumuz gün doğum tarihi olarak 36. Hafta olan 15 Haziran diye yazdı kağıda. Geçen ay erken doğum riskim var mı dedim çok şükür şuan için yok sen haftanı beklersin inşallah merak etme günlerinde doğacaklardır dedi. Doktorum 36 da kesin alacağım demedi 36 yı görsünler ötesinde ne kadar durursalar bizim için kardır dedi. Sanırım yok canım başka iğne ne kaldı kiüç hafta sonra 4 Mayıs ta tekrar gideceğim en azindan oraya kadar bir şey yok
Sen doktoruna bunu sor canım. 40. Haftada doğan ikizler bile var. Bebekler ve senin için risk durumu olmadıkça beklersin. Bence rutin değil canım bizim iki tane olduğu için ve benim bebekler haftalarının kilosunda olası erken doğuma önlem amaçlı vurulalım içimiz rahat olsun dedi. Normalde 5 gün sonra yaptır dedi haftasonu hocam dışarı çıkma yasağı olacak dedim. O zaman bugün çıkmışken yaptır dedi. Bir arkadaşımın sancısı vardı 31. Haftada vuruldu mesela. İkiz olduğu için önlem amaçlı yapalım dedi. Bir doz da akşam yaptıracam. Rutin değil önlem amaçlı duruma göre bence yapılıyor.Anladim canim o zaman erken dogum risk olmadikca beklemek lazim demek hayirlisi bakalim. Bide ciger gelistirme igne demissin onu hangi haftalarda yapiyor cnm buda rutin olarak mi yapilyor?
Bana da dru. kalsiyum ve balik yagi ekledi senin eklem agirin kalsiyum eksiklikten olabilir cnm. Suan kullandigim ilaclar demir, decavit vitamin, coraspin, kalsiyum, progesteron sabah aksam ve 4 gunde bir balik yagi aliyorum. Coraspin aldigim icin balik yagi ara ile almam lazimmis.Şöyle genel bir toparlayacak olursam şikayetlerim üzerinden dokturun söylediklerini yazayım. 23. hafta bitiminde gitmiştim. Gittiğim hafta ilk vakanın yaşandığı haftaydı. Ondan sonraki hafta aşırı karın ağrım olmuştu 2-3 hafta kadar göbeğim yırtılacakmış gibi olmuştu dokununca bile ağrıyordu. Karın ağrısı ile beraber su gibi bir akıntım oldu. Köpük gibi olan beyaz akıntı çok az geliyor. Bebeğin suyu azaldı diye çok korktum virüsten de gidemedim. Son bir haftadır eklem ağrım var. Önce sol bilek sol el sonra sağa geçti. Şimdide bacakta diz kapaklarım da var. Bunların hepsini söyledim. Oğlum yan yatıyordu o baş yukarı pozisyona geçmiş ve büyüdükleri içinde karın ağrın ondan olmuştur dedi. Su gibi akıntı idrar kaçırmadır belki dedi suları gayet istenen düzeyde dedi ve onun için hastanede ebe test yaptı gebelik testi gibi. Evde uygulanır pedleri varmış. Eklem ağrıları çok normal dedi. Kalsiyum verdi. Şuan ilaç olarak. Kan sulandırıcı iğnem, haftalık iğnem var. Coraspin, demir, magnezyum, vitamin ilacım vardı bugun bunların yanına kalsiyum ilacı ile balık yağı yazdı. Virüsten dolayı balık yiyemiyorum dedim. Her ağrıyı önemseyin özellikle 30. Hafta sonrası mutlaka beni ara dedi ağrı falan olunca. Şeker güzel çıktı. Ciğer geliştiricimizi de yaptık. Tedbirleri aldık takdiri Allaha bıraktık
Ben progestanu haftalık alıyorum. 32. Haftada inşallah porlotun deport ile coaspirin i keseceğiz. Magnezyum ile demir i 23. Hafta bitince verdi. Arkadaşlarım çok geç başladın diyip durdular. Kalsiyum ile balık yağını da bugün başlayacağım. Diğerlerini de zaten tüp bebek merkezim vermişti. Onların dediği gibi yaptım. Bir sürü ilaç olduBana da dru. kalsiyum ve balik yagi ekledi senin eklem agirin kalsiyum eksiklikten olabilir cnm. Suan kullandigim ilaclar demir, decavit vitamin, coraspin, kalsiyum, progesteron sabah aksam ve 4 gunde bir balik yagi aliyorum. Coraspin aldigim icin balik yagi ara ile almam lazimmis.
Evet ondan içiyorum 4 haftadır.Pardon kalsiyum degil magnisuim ekledi suda eritip icenden. Kalsiyum ilerde yazar belki
Coraspin 32.hafta kesecez dedi evet. Kalsiyum bir sonraki kontrolde yazar insallah. Aynen canim bir suru ilac oldu. Bebisler iyi olsunda sorun degilEvet ondan içiyorum 4 haftadır.
Aaa öyle mi çalışamaz mı verecek? Bakalım benim doktor ne diyecek merakla bekliyorumSize göre benim erken başladı bende çorap ayakkabı giyince helak düşüyorumkızın gününü yanlış ölçtü çünkü kilosu haftasının kilosu o biraz hareketli yakalamakta zorlandı çok şükür canım başa kadar çıkaralım bebişleri. Her şeyleri o kadar güzelki bir yanım gözümü açıp kapatayım 38. Hafta olmuş olsun diyor bir yanım çok özel hissettiren bu duygu hiç bitmesin diyor bu arada üç hafta sonra kontrol günüm raporumu o zaman verecek. Sanırım çalışamaz raporu verecek öyle anladım araya sıkıştı çünkü.
Biz yikadik canim zaten herseyini almistim doktorum hastane cantani hazir bulundr dedi erken dogum riski oldugu icinKizlar bebekler kiyafetleri hangi haftalarda yikadiniz yada yikamaya dusunuyorsunuz? Dun ilk kez ebebekten biraz alis veris yaptim giyisleri icin. Bundan once hep internetden aldim topladim biraz. Unibaby deterjan ve yumusatici arastirdim biraz ama hale emin degilim. Deterjan alip baslamak istiyorum ama karar vermek cok zor :) Bakim icin mustela herkes iyi diyor
Ben 28.hafta da bir çoğunu yıkadım nevresimle sarıp dolaba yerleştirdim.sadece hastane çıkışları doğduğunda giyecekleri battaniyeleri sona bıraktım onları da bu ay sonuna doğru yıkamayı planlıyorum.E bebekten Baby me granül sabun aldım ben yumuşatıcı kullanmadım.Esim Sebamed in şampuan losyon pişik kremini almış ben de onları kullanacağım artık.Kizlar bebekler kiyafetleri hangi haftalarda yikadiniz yada yikamaya dusunuyorsunuz? Dun ilk kez ebebekten biraz alis veris yaptim giyisleri icin. Bundan once hep internetden aldim topladim biraz. Unibaby deterjan ve yumusatici arastirdim biraz ama hale emin degilim. Deterjan alip baslamak istiyorum ama karar vermek cok zor :) Bakim icin mustela herkes iyi diyor
Cok sukur oglus 36.haftaya kadar kalsin sicacik orda :) sevindim cnm kendine dikkat etmeyi ihmal etmeKizlar bende kontrolden geldim rahim agzi uzunlugu 1.2 ye dusmus ama gecen haftaya gore rahim kendini toplamis daha saglam duruyor dedi 30+1 iz bugun oglusumda cok sukur iyi 1650 olmus kilosu ..doktorum 36 yi goruruz insallah dedi insallah oyle olur moralim biraz yerine geldi sukur
baby me ebebegin kendi markasi ve evet memnun kalanlar var onemli olan dogal icerikli ve bebege alerji vermemesi artik ogreniyoruzBen 28.hafta da bir çoğunu yıkadım nevresimle sarıp dolaba yerleştirdim.sadece hastane çıkışları doğduğunda giyecekleri battaniyeleri sona bıraktım onları da bu ay sonuna doğru yıkamayı planlıyorum.E bebekten Baby me granül sabun aldım ben yumuşatıcı kullanmadım.Esim Sebamed in şampuan losyon pişik kremini almış ben de onları kullanacağım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?