Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

bende indiirm gördükçe internetten sipariş veriyorum deterjan ne kullandın canım kız bebek kıyafetlerinede içim gitmiyo değil
Kuzum ben babymenin sıvı deterjanini aldım kullandım cevremde herkes onu önerdi. Diğerlerine göre de fiyatı daha uygun galiba. Al al Kuzum ben kıyafet aldığım halde hala nette bebek kıyafeti bakıyorum çok eğlenceli

bende indiirm gördükçe internetten sipariş veriyorum deterjan ne kullandın canım kız bebek kıyafetlerinede içim gitmiyo değil
Seninki erkek mi idi. Hatta iki erkek miydi Ben de kıyafet alırken farkettim kızlara çok kokoş kıyafetler var ya gerçi bir kaç tane erkek reyonundan aldım hep.pembe almak istemedim

Arkadaşlar sizinde karnınız çok gergin ve sert mi? Sabahtan beri çok sert sanki içerde minik minik sancı gibi birşeyler var. Arada bel çukurum acıyor gibi (yattigim yerden kalkarken). Dün biraz temizlik yapmıştım bugün de ütü. Bundan mi kaynaklı yoksa bebegin büyümesiyle rahmin de büyümesi mi? Doktora gitmek istemiyorum

Bende senle Nesir e tam bunu soracaktım. Gününüz benden önce o dediklerinin aynısını iki gündür yaşıyorum. Sizde benim haftalarda yaşadınız mı diye? Dün o kadar gerildi ki sancı gibi bir iki saniyelik şeyler oldu. 25. Haftalarda normal diyor ama korktum. Haftalık iğnemi virüs yüzünden geçen hafta yapmadım acaba ondan mı oldu dedim. Yarın vurduracağım. Ben yemek dışında bir iş yapmıyorum da hani diyeyim oluyor. Birde karnım birden büyüdü. Bence büyüyorlar alan daraldı benim erken olması da sanırım iki tane olmalarından

Hafta olarak hatırlayamıyorum ama daha önce iki kez yaşadım hatırlıyorum.ne oturabiliyorsun ne çok yuruyebiliyorsun nefes alırken bile zorlaniyorsun. Sade maden suyu içip rahatlamaya çalışıyordum.iki güne rahatliyordum. Sanki o günlerden sonra göbek bı anda çıkıyordu.Bende şuan öyle büyüyor diye düşünsem de içim de hep temizlik yaptım diye mi oldu sorusu geziniyor.Doktora rahat gidemeyecegimi bildiğim için de bı gün daha geçsin diye bekliyorum.Gecmezse soracağım artık doktor gel derse mecburrr

Haftan ileri belki temizliktir belkide haftanın normal getirisidir ama olsun doktora sormakta fayda var. İlk gebelik bilmiyoruz anlamıyoruz ciddiye alınacak bir durumu es geçmeyelim. Ben düne göre daha iyim sancı yok. 25. Haftanın bana getirisi karın ağrısı oldu. Bende sıklaşsaydı doktoru arayacaktım. Kazasız belasız doğuralım inşallah

Yarın geçmezse bende yazacağım mecburen.İnsallah bebislerimiz kendine yer açıyordur. Sağlıcakla vakti zamanında gelsin

Yarın geçmezse bende yazacağım mecburen.İnsallah bebislerimiz kendine yer açıyordur. Sağlıcakla vakti zamanında gelsin ☺
geçen gün bende temizlik yaptıktan sonra akşama kadar ara ara karnım top gibi sert oldu sonra geçti. fazla yormamak lazım heralde. dr. a sordum saatte 1 2 defa ağrısız şekilde olması normal dedi. sanırım dediği brickstın kigs kasılması. rahim kendini yavaş yavaş doğuma hazırlamaya başlıyomuş. normalmiş

Daha önce o bebek toplanmasinida yaşamıştım doktorum yorulunca olur dinlen demişti.Bu seferki bebek değil komple karın bölgesi.yorulmaktan ya da büyümesinden diye düşünüyorum.

Canım benim haftam senden az bendede oluyor arada karnım sertleşiyo farklı noktalara sancı gibi giriyor normaldir sanırım

Ben çok ayakta durunca arada öyle oluyor karnım kasılıyor gerginlesiyor ama sonradan geçiyor o yüzden ben pek önemsemedim canım. Ya da geven sarma sardım saatlerce aynı pozisyonda oturunca da olmuştu

Benim de bazen oluyor karnım kasılıyor canım. Uzanıyorum biraz sonra geçiyor. İnşallah bebislerimiz sağlıklıdır Allah'ın izniyle

Bir de ben idrarimi azıcık bile tutunca öyle oluyor kızlar. Şu çiyorum ardından tuvalete gitmesem karnım kasılıyor. Bol su icmeye cakisiyorum gün boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…