Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Sagol cnm Biraz araştırdım da bizim haftalarda da tedbir amaçlı veriyorlar sanki?

Sagol cnm Biraz araştırdım da bizim haftalarda da tedbir amaçlı veriyorlar sanki?
Doktorun öyle mi dedi canım dediyse doğrudur kafanı bulandırma. Yavaş yavaş riskli haftalara yaklaşıyoruz 30. Haftadan sonra artık daha dikkatli olmak zorundayız.

Doktorun öyle mi dedi canım dediyse doğrudur kafanı bulandırma. Yavaş yavaş riskli haftalara yaklaşıyoruz 30. Haftadan sonra artık daha dikkatli olmak zorundayız.
Tedbir amaçlı yapabiliriz istersen zararı yok dedi ben de biraz araştırdım çogunlukta yaptıranlar hayırlısı öncesinde düşük var plesanta da aşagıda. Allah esirgesin yavrularımız ve bizi canım benim

O zaman canım hiç tereddüt etme. Bak benimde haftalık iğnemi kadın doğumcu gerek yok risk yok dediği halde devam ediyorum ki bu haftaya kadar virüs ten gitmedim. Tüp bebek doktorum vurul dedi risk olsun olmasın yaptır dedi benim için önemlisi onların dediği. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin arkadasım

Hayırlısı ile bu tereddütlü günlerimiz geçecek gülerek anımsıcaz
Sonra da başka telaşlar başlar uyumadı gazı çıkmadı diye

O geçmiş olsun. Vardır bir hayır cnm
Daha var zaten acele etme olmadı indirimin. Son günü gidersiniz mobilya için..

Bende ayrintili sonucumu gosterdigimde sordum gitme iki hafta dedi durum daha ciddiye giderse yine gitme iletişime geçeriz dedi o değil de aylik kan tahlillerimde kalicam tsh takip edilmesi gerekiyo benim sonumuz hayir olur inşallah bu zor zamanlarda en guzel avuntu yavrularimizin hareketleri oluyo onu hissedince bir an herşeyi unutuyorum

İyi günlerde kullansın inşallah bende çoğu şeyi almistim çoğu yıkandı utulendi dolabına yerleştirildi bile sadece erken diye hastane çıkışlarını yikamadim 32 den sonra yaparım çantaya koyarım diye düşündüm.artik hareket etmek çok daha zorlaşıyor erken halletmek iyi oldu

Ya cidden kuzum sen de halletmene çok sevindim. Ben de acaba erken mi hallettim diye düşündüm hatta yeni doğum yapmış bir arkadaşim erken değil mi diye sormuştu moralim bozulmuştu. Senin de halletmene sevindim aynen benim kafam rahat her şey hazır ben de 32 den sonra hastane çantama koyacağım malzemeleri senin bebisin de güle güle sağlıklı sıhhatli bir şekilde giyer inşallah

Bende gobekten ypyorum canim da cok aciyo ya
Bazen benimde çok acıyor sanki kordona falan saplıyor gibi geliyor korkuyorum ama doktora sormuştum yok korkma öyle bir şey olmaz demişti. Tüp bebek ile gebe kalan arkadaşta 9. Aya kadar vuruldum göbekten demişti. Gerildikçe zorlayacak. Kremi birazda onun için sürüyorum daha rahat oluyor.

Amin inşallah Bana da erken diyenler oldu ama kim ne derse desin dolapta nevresimle sarıp sarmaladim ne olacak ki oda mis gibi bebek kokuyor arada girip bakıyorum. Hem O erken diyenlere uysaydik şimdi ne yapacağız diye düşünüyor olacaktık

Nesir doğum iznine girmiş bulunuyorum. Çok canım sıkıldı bayağı ağladım. Rabbim bu sıkıntıyı vermeseydi de 4 yıldır okuttuğum kuzularımla 30 Nisan a kadar devam edebilseydim. Vardır Rabbimin bir bildiği ders programı yaptım WhatsApp tan gönderim. Dönüşte diğer sınıflara dağıtılırlar.

aynen canım benimde tsh bakılıyo Allahtan oda doktorun kliniğinde hemşire varda o bakıyor

Merhaba kızlar. Henüz bebeğime hiç bir şey almadım Yavrumun bir çöpü bile yok daha Güya babamız mayıs sonunda gelecekti yurtdışından ve her şeyi birlikte alacaktık ama şimdi bu corona laneti yüzünden eşimin gelip gelemeyeceği bile belli deği inşallah o zamana kadar ortalık normale döner ve babamız doğuma yetişir diye dua ediyorum sadece. Almayı planladığım şeylerin de internetten kullanıcı yorumlarını okuyup bir liste çıkarmaya çalışıyorum. İnşallah şu günleri ülkece en az kayıpla atlatırız ve sağlıkla yaparız doğumlarımızıhepinize sevgiler, selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…