- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.021
Ay hadi inşallah canım gören var sonuçta neden bizde olmayalımİkiz olmasına rağmen bende de halen yok canımbenim bu hafta karın ağrım oldu. İki gündür de gögüs kafesime dayanıyorlar. İki gündür artık çok güçlü vuruyorlar. Plesantam önde kilo aldılar sanırım daha net yani bayağı bayağı elinin kolunun gittiğini takip edecek kadar. 26. Haftanın ilk günü bugün çok şükür zorlamadı yavrularım kaldı 14 hafta çıtayı yüksek tutmakta fayda var inşallah 38. Haftaları görürüz
Yaptırdınmı canım iğneyi benim doktor gözümü korkuttu sakın gitmiyosun sağlık ocağına falan diye ben zaten 3 yıldır sağlık ocağına hiç gitmedim kaydımız bile yokNeyse ki kizlar hamilelik keyfini yasalim diyorum bu ay detayli ultrasonumu ve tetenoz asimi yaptirdim 3 hafta hastaneye gitmem insallah. Ikizlerde tekrar 1 ay sonra 2.ci doz vuracam dedi hemsire hanim. Siz de oyle mi oldu acaba? Tek gebeleri 2 ay sonra caguryorum dedi. Sol tarafima uydugum icin sag koluma vuruldum cok az agri yapti sukur cok degil.
Yaptirdim canim cunku detayli yapan prenatolog doktorum yaptirmak onemli dedi. Maskami taktim gittim hemsire hanim kalp atislarini kontrol etti gitmisken ilaclarimi da yazdirdimYaptırdınmı canım iğneyi benim doktor gözümü korkuttu sakın gitmiyosun sağlık ocağına falan diye ben zaten 3 yıldır sağlık ocağına hiç gitmedim kaydımız bile yokbende tamam gitmem dedim kaldı öyle
Evet organlar sıkısıyor o da yapabilir gecer inşallahAcaba ic organlar mi baski yapiyor diye dusunyom doktorumdan da sormadim cunku arada geciyormumkun oldukca hic bi sikinti yokmus gibi davranmaya calisyorum arada agrilar sizlar oluyor ama pek sesimi cikarmiyorum
Canım yurtdışında mısın sen? Normalde 20. Haftanın baslarında ilk doz yapılır. 1 ay sonra da 2. Doz yapılır. Bu iki doz doğuma kadar korur sizi. Eger koruyuculuğu ömür boyu olsun derseniz 5 doza tamamlamanız lazım. Onun bilgisini hemşireler veriyor zaten.Neyse ki kizlar hamilelik keyfini yasalim diyorum bu ay detayli ultrasonumu ve tetenoz asimi yaptirdim 3 hafta hastaneye gitmem insallah. Ikizlerde tekrar 1 ay sonra 2.ci doz vuracam dedi hemsire hanim. Siz de oyle mi oldu acaba? Tek gebeleri 2 ay sonra caguryorum dedi. Sol tarafima uydugum icin sag koluma vuruldum cok az agri yapti sukur cok degil.
Bir sürü doktor görüşü aldım hepsi de gerekli bütün işlemleri gerekli önlemleri alarak gidip yaptırmanızı istiyor. Tetanoz asısı bence doğum anında cok önemli Allah korusun.Yaptırdınmı canım iğneyi benim doktor gözümü korkuttu sakın gitmiyosun sağlık ocağına falan diye ben zaten 3 yıldır sağlık ocağına hiç gitmedim kaydımız bile yokbende tamam gitmem dedim kaldı öyle
Benim 1 ay arayla oldu canım. 14 Şubat ta birini 17 Mart ta ikincisini yaptırdım. Kaldı şeker yüklemem 13 Nisan da inşallah onu da yaptıracağım.Neyse ki kizlar hamilelik keyfini yasalim diyorum bu ay detayli ultrasonumu ve tetenoz asimi yaptirdim 3 hafta hastaneye gitmem insallah. Ikizlerde tekrar 1 ay sonra 2.ci doz vuracam dedi hemsire hanim. Siz de oyle mi oldu acaba? Tek gebeleri 2 ay sonra caguryorum dedi. Sol tarafima uydugum icin sag koluma vuruldum cok az agri yapti sukur cok degil.
Benimde senin gibi sırt üstü yapma nefesimi kesiyor. Zaten 20. Haftadan sonra önerilmiyor ben değişiklik olsun az da öyle yatayım diyorum ayağımı yukarı kaldırmazsam nefesim kesiliyor üç dakika sonra. Benim haftamda dik oturma öneriliyor bende şu an öyle yapıyorumkizlar merhaba bizde 21. haftayi bitirdik cok sukur. sirt ağrısından bahsedilmis bende o yok da şimdilik sabahlari kalktigimda belim cok agriyor bu aralar. sirt ustu yattigimda daha siddetleniyor ozellikle ama kalkip yurudugumde acılıyor ve geçiyor agrim.
Alanı genişlediği için belki hareketleri daha az hissediyoruzdurMerhaba kızlar. Bende sizlerin yaşadığını yaşamaya başladım karnım 2 gündür aşırı gergin. Duş almak iyi geldi çok şükür. Ama 2 gündür de bebeğin hareketlerinde azalma yavaşlama sezdim acaba eşi öne mi geldi diyorum? Vesvese etmek istemiyorum benim haftada aynı durumu yaşayan var mı?
Alanı genişlediği için belki hareketleri daha az hissediyoruzdur
Oy masallah kuzuyaKizlar benim bebis gece cok tekmeliyor gunduz sakin sizinde olemi
Oyy maasallah ya ne guzel hissetmekOy masallah kuzuyabenimkinin belirli bir zamanı yok heralde ya ne zaman otursam hissediyorum hareketlerini. Öğlen ve aksamları daha güçlü sadece
Evet kuzum aslında öyle ben bazen anlamadan abartiyorum dediğin gibi ama bebiş hareket edince oh.diyip işe devamAhh deme o bende de varya aslında zorlamıyorum bır yerimde agrımıyor ama acaba diye düşünmekten vicdan azabı cekıyorum. Ama yine de hafifte olsa yapıyorum hem hareket oluyor hem zaman gecıyor. Sürekli dünleniyorum hareketini hissedince de oh diyorum sende dinlene dinlene yap canım
Evet cok sukurOyy maasallah ya ne guzel hissetmekcanim bizim izinlerde uzatilmis gozumuz aydin
Insallah canim yaa ... suan suresiz yani onlar bizi cagirana kadar gitmiycez dimi canimEvet cok sukurbir an önce bitsin şu illet de yine iş başı yaparız Allahın izniyle
Canım dolap güzelmiş sadece yanlarına dikkat edin çok keskin olabiliyor kalitesiz mobilya olunca yuvarlatılmış olması iyi olur güle güle kullanın inşallahBiz bu dolabı almaya karar verdik. Eşim yarın gidip alacak inşallah. Fiyatı çok iyi bir saat içinde 100 lira artırıp tekrar atmışlarda biz bu halini gördük eşim ne yapar eder alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?