Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Neyse ki kizlar hamilelik keyfini yasalim diyorum bu ay detayli ultrasonumu ve tetenoz asimi yaptirdim 3 hafta hastaneye gitmem insallah. Ikizlerde tekrar 1 ay sonra 2.ci doz vuracam dedi hemsire hanim. Siz de oyle mi oldu acaba? Tek gebeleri 2 ay sonra caguryorum dedi. Sol tarafima uydugum icin sag koluma vuruldum cok az agri yapti sukur cok degil.

Ay hadi inşallah canım gören var sonuçta neden bizde olmayalım benim sağdakinin plesantası yanda öne doğru diğeri arkada bazen sıpalar bi güzel tekme atiyo hakkaten acıtıyo

Yaptırdınmı canım iğneyi benim doktor gözümü korkuttu sakın gitmiyosun sağlık ocağına falan diye ben zaten 3 yıldır sağlık ocağına hiç gitmedim kaydımız bile yok bende tamam gitmem dedim kaldı öyle

Yaptirdim canim cunku detayli yapan prenatolog doktorum yaptirmak onemli dedi. Maskami taktim gittim hemsire hanim kalp atislarini kontrol etti gitmisken ilaclarimi da yazdirdim Allahtan kalabalik degildi calisanlar maske ve eldiven takmislardi. Bekleme salonda bir teyze vardi cok kotu oksuryordu ve maske bile takmamis orda biraz rahatsiz oldum uzak durdum. Eve gelir gelmez maskeyi attim ellimi kac kere yikadim Senin doktorun baya korkutmus seni yani o mahallenin saglik ocagina bagli tabii cok kalabaliksa riskli.

Canım yurtdışında mısın sen? Normalde 20. Haftanın baslarında ilk doz yapılır. 1 ay sonra da 2. Doz yapılır. Bu iki doz doğuma kadar korur sizi. Eger koruyuculuğu ömür boyu olsun derseniz 5 doza tamamlamanız lazım. Onun bilgisini hemşireler veriyor zaten.

kizlar merhaba bizde 21. haftayi bitirdik cok sukur. sirt ağrısından bahsedilmis bende o yok da şimdilik sabahlari kalktigimda belim cok agriyor bu aralar. sirt ustu yattigimda daha siddetleniyor ozellikle ama kalkip yurudugumde acılıyor ve geçiyor agrim.

Bir sürü doktor görüşü aldım hepsi de gerekli bütün işlemleri gerekli önlemleri alarak gidip yaptırmanızı istiyor. Tetanoz asısı bence doğum anında cok önemli Allah korusun.

Benim 1 ay arayla oldu canım. 14 Şubat ta birini 17 Mart ta ikincisini yaptırdım. Kaldı şeker yüklemem 13 Nisan da inşallah onu da yaptıracağım.

Benimde senin gibi sırt üstü yapma nefesimi kesiyor. Zaten 20. Haftadan sonra önerilmiyor ben değişiklik olsun az da öyle yatayım diyorum ayağımı yukarı kaldırmazsam nefesim kesiliyor üç dakika sonra. Benim haftamda dik oturma öneriliyor bende şu an öyle yapıyorum

Biz bu dolabı almaya karar verdik. Eşim yarın gidip alacak inşallah. Fiyatı çok iyi bir saat içinde 100 lira artırıp tekrar atmışlarda biz bu halini gördük eşim ne yapar eder alır

Eklentiler

• Screenshot_20200328-151203.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20200328-151249.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 28
Alanı genişlediği için belki hareketleri daha az hissediyoruzdur

Alanı genişlediği için belki hareketleri daha az hissediyoruzdur

Belkide. Dün öğlenden beri sakındi arada bir pıt pıt ediyordu ondan önce hep güçlü vurduğu için hemen endişeye düştüm. Çok şükür şuan kıpır kıpır. Yarısı biti yarısı duruyor selametle herkes kavuşsun inşallah.

Evet kuzum aslında öyle ben bazen anlamadan abartiyorum dediğin gibi ama bebiş hareket edince oh.diyip işe devam

Biz bu dolabı almaya karar verdik. Eşim yarın gidip alacak inşallah. Fiyatı çok iyi bir saat içinde 100 lira artırıp tekrar atmışlarda biz bu halini gördük eşim ne yapar eder alır
Canım dolap güzelmiş sadece yanlarına dikkat edin çok keskin olabiliyor kalitesiz mobilya olunca yuvarlatılmış olması iyi olur güle güle kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…