• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Merhaba kızlar. Henüz bebeğime hiç bir şey almadım☺️ Yavrumun bir çöpü bile yok daha 😂Güya babamız mayıs sonunda gelecekti yurtdışından ve her şeyi birlikte alacaktık ama şimdi bu corona laneti yüzünden eşimin gelip gelemeyeceği bile belli deği😔 inşallah o zamana kadar ortalık normale döner ve babamız doğuma yetişir diye dua ediyorum sadece. Almayı planladığım şeylerin de internetten kullanıcı yorumlarını okuyup bir liste çıkarmaya çalışıyorum. İnşallah şu günleri ülkece en az kayıpla atlatırız ve sağlıkla yaparız doğumlarımızı🙏🏻hepinize sevgiler, selamlar👋👋
Bizim baba evde ama bizimki de dua içinde, acele etme alırız hele dur bahar gelsin dedi dedi al sana bahar. 😈😈 Benim çenemden çekecek 😈neyseki yatak, puset, bebek arabaları var. Annem ile kayınvalidemin onlu takımları, yine babaanneleri başka şeyler almıştı. Annemde pikelerini yaptırıyor bu haftaya biter gibi. Kişisel bakım eşyalarını, biberon falan alamadım. Babaları her markete gidince bez kucaklayıp getiriyor çok farkı şeyleri odaklı adam 😂😂inşallah eşin gelir canım inşallah mayısa kalmadan kurtuluruz 🙏🙏🙏 mayıs ta alırız her şeyi

Bizim baba evde ama bizimki de dua içinde, acele etme alırız hele dur bahar gelsin dedi dedi al sana bahar. 😈😈 Benim çenemden çekecek 😈neyseki yatak, puset, bebek arabaları var. Annem ile kayınvalidemin onlu takımları, yine babaanneleri başka şeyler almıştı. Annemde pikelerini yaptırıyor bu haftaya biter gibi. Kişisel bakım eşyalarını, biberon falan alamadım. Babaları her markete gidince bez kucaklayıp getiriyor çok farkı şeyleri odaklı adam 😂😂inşallah eşin gelir canım inşallah mayısa kalmadan kurtuluruz 🙏🙏🙏 mayıs ta alırız her şeyi
Maşallah bir çok şeyi almışsınız zaten, minnoşların çeyizleri hazır sayılır, güle güle kullansınlar. Ben de bebek arabasında Doona diye bir marka var onun yorumları çok iyi onu düşünüyorum. Biberon ve süt sağma makinesi philips avent çarpıyor gözüme. Anne yanı mı yoksa normal beşik mi o konuda kararsızım, bakalım yorumlar ve tavsiyeler doğrultusunda karar vereceğim nasılsa henüz almıyorum ☺️ Kıyafet falan onlar kolay da şampuan krem vs onları da dikkatle inceliyorum içerikleri temiz olsun diye. Araştırmalara devam, zaten evdeyiz bol bol vaktim var internetten yorum okumak için 😂

Merhaba kızlar. Gebelikte idrar yolu ya da böbrek ağrısı sancısı nsl bi şey? Yaşayan var mı? Dün akşamdan beri mide yanması ve ağrısıyla kvrandm.once mide yanması diye düşündüm.gaz sancsi falan diye. Sonra bütün gece uyutmadı beni.karnmn sağ tarafı yırtınacak gibiydi.ne sağa donebiliyrdm ne sola.sadece düz biraz ağrı geciyrodu. Sabah i zor ettm. Doktor bu şekilde teşhis koymak zor ddi.muhtemelen bağırsak dedi ona göre ağrı kesiciler verdi. Eğer geçmezse duruma göre ara dedi. Bu tarz biağrı yaşayan var mı.

Maşallah bir çok şeyi almışsınız zaten, minnoşların çeyizleri hazır sayılır, güle güle kullansınlar. Ben de bebek arabasında Doona diye bir marka var onun yorumları çok iyi onu düşünüyorum. Biberon ve süt sağma makinesi philips avent çarpıyor gözüme. Anne yanı mı yoksa normal beşik mi o konuda kararsızım, bakalım yorumlar ve tavsiyeler doğrultusunda karar vereceğim nasılsa henüz almıyorum ☺️ Kıyafet falan onlar kolay da şampuan krem vs onları da dikkatle inceliyorum içerikleri temiz olsun diye. Araştırmalara devam, zaten evdeyiz bol bol vaktim var internetten yorum okumak için 😂
Aynen canim bende beşiklerine yatak bakacağım, kişisel bakımlarını yiyim onların. Şampuanları da olacak ya oyyy yerim ya 💞💞💞💞

Bazen benimde çok acıyor sanki kordona falan saplıyor gibi geliyor korkuyorum ama doktora sormuştum yok korkma öyle bir şey olmaz demişti. Tüp bebek ile gebe kalan arkadaşta 9. Aya kadar vuruldum göbekten demişti. Gerildikçe zorlayacak. Kremi birazda onun için sürüyorum daha rahat oluyor.
Evet canim bende bebege denk gelmiycegini bildigim halde korkuyorum :-)

Merhaba kızlar. Henüz bebeğime hiç bir şey almadım☺ Yavrumun bir çöpü bile yok daha 😂Güya babamız mayıs sonunda gelecekti yurtdışından ve her şeyi birlikte alacaktık ama şimdi bu corona laneti yüzünden eşimin gelip gelemeyeceği bile belli deği😔 inşallah o zamana kadar ortalık normale döner ve babamız doğuma yetişir diye dua ediyorum sadece. Almayı planladığım şeylerin de internetten kullanıcı yorumlarını okuyup bir liste çıkarmaya çalışıyorum. İnşallah şu günleri ülkece en az kayıpla atlatırız ve sağlıkla yaparız doğumlarımızı🙏🏻hepinize sevgiler, selamlar👋👋
Allah yardımcısı olsun, nsallah korona dan kurtuluruz, allah herkesin yardımcısı olsun 🙏🙏🙏

Amin inşallah 🥰 Bana da erken diyenler oldu ama kim ne derse desin dolapta nevresimle sarıp sarmaladim ne olacak ki 😊 oda mis gibi bebek kokuyor arada girip bakıyorum. Hem O erken diyenlere uysaydik şimdi ne yapacağız diye düşünüyor olacaktık 😁
Amin inşallah 🥰 Bana da erken diyenler oldu ama kim ne derse desin dolapta nevresimle sarıp sarmaladim ne olacak ki 😊 oda mis gibi bebek kokuyor arada girip bakıyorum. Hem O erken diyenlere uysaydik şimdi ne yapacağız diye düşünüyor olacaktık 😁
Ya evet ben de durup durup bebesimin gardolabini açıp kokluyorum, kıyafetlerini seviyorum kafam rahat 🤣 ütü yapmak da baya zaman aldı küçücük şeyleri ütülemek ne zormuş 😅

Nesir Nesir doğum iznine girmiş bulunuyorum. Çok canım sıkıldı bayağı ağladım. Rabbim bu sıkıntıyı vermeseydi de 4 yıldır okuttuğum kuzularımla 30 Nisan a kadar devam edebilseydim. Vardır Rabbimin bir bildiği 🙏🙏🙏ders programı yaptım WhatsApp tan gönderim. Dönüşte diğer sınıflara dağıtılırlar.
Ya sorma Kuzum ben de kötü oldum. Nisanin ikinci haftasinda ayrilacaktim düzen alt üst oldu. Ben de.ilk sınavlarını yapıp izne ayrilacaktim şimdi ne olacak bilmiyorum. Eşime de söylüyorum doğum iznine böyle ayrilacagimi hiç tahmin etmezdim

Ya sorma Kuzum ben de kötü oldum. Nisanin ikinci haftasinda ayrilacaktim düzen alt üst oldu. Ben de.ilk sınavlarını yapıp izne ayrilacaktim şimdi ne olacak bilmiyorum. Eşime de söylüyorum doğum iznine böyle ayrilacagimi hiç tahmin etmezdim
Ders programı yaptım akşam gece 11 e kadar gruptan atıp durdum veliler hoca gider ayak tam kafayı kırdı demiştir 😂 bende ilk yazılıyı yaparım sözlüleri bol bol veririm demiştim. Rüya gibi geliyor 🤷

Merhaba kızlar. Gebelikte idrar yolu ya da böbrek ağrısı sancısı nsl bi şey? Yaşayan var mı? Dün akşamdan beri mide yanması ve ağrısıyla kvrandm.once mide yanması diye düşündüm.gaz sancsi falan diye. Sonra bütün gece uyutmadı beni.karnmn sağ tarafı yırtınacak gibiydi.ne sağa donebiliyrdm ne sola.sadece düz biraz ağrı geciyrodu. Sabah i zor ettm. Doktor bu şekilde teşhis koymak zor ddi.muhtemelen bağırsak dedi ona göre ağrı kesiciler verdi. Eğer geçmezse duruma göre ara dedi. Bu tarz biağrı yaşayan var mı.
Ben yaşıyorum canm antibiyotik kullanmama rağmen gecmeyen bi idrar yolu enfeksiyonum var benimde bazen aşırı bulanti ve kusma oluyo sağ boslugumda agriyo o zmnlar benim sag böbreğimde kucuk bi tas vardi zaten doktr urolojiye gitmemi soylemisti ama su durumda gidemiyorum da

Ben yaşıyorum canm antibiyotik kullanmama rağmen gecmeyen bi idrar yolu enfeksiyonum var benimde bazen aşırı bulanti ve kusma oluyo sağ boslugumda agriyo o zmnlar benim sag böbreğimde kucuk bi tas vardi zaten doktr urolojiye gitmemi soylemisti ama su durumda gidemiyorum da
Bulantm ve kusmam yok. Ama dehşet bi agri ne olduğunu anlamiyorm. Bnde o haldeyim doktor ilaç verdi ama şimdilik yeni kullanıyorum beklemediym umarm iyi gelir.

Back