• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Neler yapıyorsunuz kızlar evde vakit nasıl gecıyor 🤗
Hafta içi çalışıyorum canım evden arada yemek falan yapıyorum. Çocuklar için kitaplar almıştım onları okuyorum amigurumi örüyorum vakit bulunca zaman geçiyor. İş olmasa nasıl geçerdi bilmiyorum ama😅 sen neler yapıyosun bu arada çok hamur işine bulaşmamaya çalışıyorum🤣

Hafta içi çalışıyorum canım evden arada yemek falan yapıyorum. Çocuklar için kitaplar almıştım onları okuyorum amigurumi örüyorum vakit bulunca zaman geçiyor. İş olmasa nasıl geçerdi bilmiyorum ama😅 sen neler yapıyosun bu arada çok hamur işine bulaşmamaya çalışıyorum🤣
Ahh ben şimdiye kadar 2 kilo almıstım ama evde kaldıgım surece kaca cıkarım bilemiyorum 🤦🏼‍♀️ Biraz mutfak biraz kitap biraz tv örgü filan şimdilik gecıyor zaman ☺️ Sırt ağrım cok oluyor o zorluyot beni de ya 😔

Neler yapıyorsunuz kızlar evde vakit nasıl gecıyor 🤗
Benimde aklımda sen vardın. Epeydir yazmıyorsun. Ne yapıyorsun diye??? Ben iki haftadır kilo almıyorum. Sanırım bebişler yiyor çok yiyorum ama kilo yok 😂 bende öğrencilere takmış durumdayım gruptan test atıp duruyorum 😂

Merhaba kızlar. Bende sizlerin yaşadığını yaşamaya başladım karnım 2 gündür aşırı gergin. Duş almak iyi geldi çok şükür. Ama 2 gündür de bebeğin hareketlerinde azalma yavaşlama sezdim acaba eşi öne mi geldi diyorum? Vesvese etmek istemiyorum benim haftada aynı durumu yaşayan var mı?

adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo bu ara ondan korkuyorum. Hele idrarım geldi mi tutamıyorum hemen kaçıyo bi iki damla. Yine mi enfeksiyon bilmiyorum ama su içerek idare ediyorum artık bu ara . Hayırlısıyla şu riskli haftalar geçseydi 30 lara varsaydık

Merhaba kızlar. Bende sizlerin yaşadığını yaşamaya başladım karnım 2 gündür aşırı gergin. Duş almak iyi geldi çok şükür. Ama 2 gündür de bebeğin hareketlerinde azalma yavaşlama sezdim acaba eşi öne mi geldi diyorum? Vesvese etmek istemiyorum benim haftada aynı durumu yaşayan var mı?
Bence o arada oluyo canım dün çok sakinlerdi çok az hissettim bugün tepişip durdular vesvese yapma bana doktor plesantanın yeri değişmez dedi diye hatırlıyorum

Ahh ben şimdiye kadar 2 kilo almıstım ama evde kaldıgım surece kaca cıkarım bilemiyorum 🤦🏼‍♀️ Biraz mutfak biraz kitap biraz tv örgü filan şimdilik gecıyor zaman ☺ Sırt ağrım cok oluyor o zorluyot beni de ya 😔
Ben sanırım 7 8 kilo aldım 😂😂 sonumu düşünemiyorum😅 daha sırt ağrım başlamadı sanırım ilerleyen haftalarda oluyor

Ben sanırım 7 8 kilo aldım 😂😂 sonumu düşünemiyorum😅 daha sırt ağrım başlamadı sanırım ilerleyen haftalarda oluyor
İkiz olmasına rağmen bende de halen yok canım 😂🙏 benim bu hafta karın ağrım oldu. İki gündür de gögüs kafesime dayanıyorlar. İki gündür artık çok güçlü vuruyorlar. Plesantam önde kilo aldılar sanırım daha net yani bayağı bayağı elinin kolunun gittiğini takip edecek kadar. 26. Haftanın ilk günü bugün çok şükür zorlamadı yavrularım 🙏kaldı 14 hafta çıtayı yüksek tutmakta fayda var 😂 inşallah 38. Haftaları görürüz 🙏

Ben de dün bebeğim doğru dürüst hareket etmedi diye vesvese yaptım. Bugün disko yapıyor 😅 bence bebeğin hareketleri gün gün değişiyor. Bir gün fazla hareketli olunca her gün çok hareket etmesini bekliyoruz

Benimde aklımda sen vardın. Epeydir yazmıyorsun. Ne yapıyorsun diye??? Ben iki haftadır kilo almıyorum. Sanırım bebişler yiyor çok yiyorum ama kilo yok 😂 bende öğrencilere takmış durumdayım gruptan test atıp duruyorum 😂
İyi yapıyorsun canım çalışsın kuzular ☺️

Gerginlik yasamadım bilmiyorum ama benimde o haftalarda bir gün cok hareketli 2-3 gün daha sakin oldukları zaman cok oldu. 25+4 üm bugun ve bir haftadır düzene girdi tekmeler ☺️ Endişelenme az da olsa hareket etseler yeter. İnstagramda ünlü bir doktoru takip ediyorum 21-30 haftalar arası günde bir iki kere hareket etmesi ben burdayım demesi yeterli bizim için demişti

Genelde doktorlar 28 haftaya kadar bebek hareketler duzensiz oluyor merak etme demisti canim. Benimkiler de bir gun baya tekmeli ertesi gun daha sakin gibi degisiyor

Bende dur demezsem arkandan geliyoruum 😂 ya aslında tam olarak sırt agrısıda degıl sağ küregimin orası belli bir bölümü agrıyor 2-3 gündür de kaburgama vuruyor agrısı anlamadım bende 🤷🏼‍♀️ Boyum uzun kendimi bildiğimden beri bel agrım olmustur ama bunu ilk defa yasıyorum ve kaliteyi baya düşürüyor 😟

Ben bugünden beri temizlik yapıyorum. Gözüme batıp da yapamadığım her şeyi yaptım heralde 😅 yaptıktan sonra da vicdan azabı 😅 sen ne yapıyorsun
Ahh deme o bende de var 😂 ya aslında zorlamıyorum bır yerimde agrımıyor ama acaba diye düşünmekten vicdan azabı cekıyorum. Ama yine de hafifte olsa yapıyorum hem hareket oluyor hem zaman gecıyor. Sürekli dünleniyorum hareketini hissedince de oh diyorum 🤗 sende dinlene dinlene yap canım

Bende dur demezsem arkandan geliyoruum 😂 ya aslında tam olarak sırt agrısıda degıl sağ küregimin orası belli bir bölümü agrıyor 2-3 gündür de kaburgama vuruyor agrısı anlamadım bende 🤷🏼‍♀️ Boyum uzun kendimi bildiğimden beri bel agrım olmustur ama bunu ilk defa yasıyorum ve kaliteyi baya düşürüyor 😟
Tam bende ayne agri var cok guclu degil ama rahatsiz edecek derecede . Esime masaj yaptirinca biraz geciyor. Sag sirtimda kaburgama dogru bir agri ilginc gercekten

Tam bende ayne agri var cok guclu degil ama rahatsiz edecek derecede . Esime masaj yaptirinca biraz geciyor. Sag sirtimda kaburgama dogru bir agri ilginc gercekten
Evet evet o agrı işte 😄 ilk zamanlar masajla gecıyordu benimde hala da hafifletiyor biraz ama kaburga agrısına hıc bişey fayda etmiyor 🤦🏼‍♀️ Spor yapıyorum o 3-4 saat götürüyor beni agrısız

Çok sağolun kızlar içime su serptiniz. Her hamilelik macera gibi işte.. Oğlum dünyaya geldiği zaman bu kilodayımdim. Bundan sonrası benim için çok yeni..

Evet evet o agrı işte 😄 ilk zamanlar masajla gecıyordu benimde hala da hafifletiyor biraz ama kaburga agrısına hıc bişey fayda etmiyor 🤦🏼‍♀️ Spor yapıyorum o 3-4 saat götürüyor beni agrısız
Acaba ic organlar mi baski yapiyor diye dusunyom doktorumdan da sormadim cunku arada geciyor 😂 mumkun oldukca hic bi sikinti yokmus gibi davranmaya calisyorum arada agrilar sizlar oluyor ama pek sesimi cikarmiyorum 😄😄

Back