- 2 Ekim 2019
- 634
- 815
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.001
Evet evett tutmaya kalkmiim nasıl baskı yapıyorBir de ben idrarimi azıcık bile tutunca öyle oluyor kızlar. Şu çiyorum ardından tuvalete gitmesem karnım kasılıyor. Bol su icmeye cakisiyorum gün boyu
Hafta içi çalışıyorum canım evden arada yemek falan yapıyorum. Çocuklar için kitaplar almıştım onları okuyorum amigurumi örüyorum vakit bulunca zaman geçiyor. İş olmasa nasıl geçerdi bilmiyorum amaNeler yapıyorsunuz kızlar evde vakit nasıl gecıyor
Ahh ben şimdiye kadar 2 kilo almıstım ama evde kaldıgım surece kaca cıkarım bilemiyorumHafta içi çalışıyorum canım evden arada yemek falan yapıyorum. Çocuklar için kitaplar almıştım onları okuyorum amigurumi örüyorum vakit bulunca zaman geçiyor. İş olmasa nasıl geçerdi bilmiyorum amasen neler yapıyosun bu arada çok hamur işine bulaşmamaya çalışıyorum
Benimde aklımda sen vardın. Epeydir yazmıyorsun. Ne yapıyorsun diye??? Ben iki haftadır kilo almıyorum. Sanırım bebişler yiyor çok yiyorum ama kilo yokNeler yapıyorsunuz kızlar evde vakit nasıl gecıyor
Bence o arada oluyo canım dün çok sakinlerdi çok az hissettim bugün tepişip durdular vesvese yapma bana doktor plesantanın yeri değişmez dedi diye hatırlıyorumMerhaba kızlar. Bende sizlerin yaşadığını yaşamaya başladım karnım 2 gündür aşırı gergin. Duş almak iyi geldi çok şükür. Ama 2 gündür de bebeğin hareketlerinde azalma yavaşlama sezdim acaba eşi öne mi geldi diyorum? Vesvese etmek istemiyorum benim haftada aynı durumu yaşayan var mı?
Ben sanırım 7 8 kilo aldımAhh ben şimdiye kadar 2 kilo almıstım ama evde kaldıgım surece kaca cıkarım bilemiyorumBiraz mutfak biraz kitap biraz tv örgü filan şimdilik gecıyor zaman ☺ Sırt ağrım cok oluyor o zorluyot beni de ya
İkiz olmasına rağmen bende de halen yok canımBen sanırım 7 8 kilo aldımsonumu düşünemiyorum daha sırt ağrım başlamadı sanırım ilerleyen haftalarda oluyor
Ben bugünden beri temizlik yapıyorum. Gözüme batıp da yapamadığım her şeyi yaptım heraldeNeler yapıyorsunuz kızlar evde vakit nasıl gecıyor
Ben de dün bebeğim doğru dürüst hareket etmedi diye vesvese yaptım. Bugün disko yapıyorMerhaba kızlar. Bende sizlerin yaşadığını yaşamaya başladım karnım 2 gündür aşırı gergin. Duş almak iyi geldi çok şükür. Ama 2 gündür de bebeğin hareketlerinde azalma yavaşlama sezdim acaba eşi öne mi geldi diyorum? Vesvese etmek istemiyorum benim haftada aynı durumu yaşayan var mı?
İyi yapıyorsun canım çalışsın kuzularBenimde aklımda sen vardın. Epeydir yazmıyorsun. Ne yapıyorsun diye??? Ben iki haftadır kilo almıyorum. Sanırım bebişler yiyor çok yiyorum ama kilo yokbende öğrencilere takmış durumdayım gruptan test atıp duruyorum
Gerginlik yasamadım bilmiyorum ama benimde o haftalarda bir gün cok hareketli 2-3 gün daha sakin oldukları zaman cok oldu. 25+4 üm bugun ve bir haftadır düzene girdi tekmelerMerhaba kızlar. Bende sizlerin yaşadığını yaşamaya başladım karnım 2 gündür aşırı gergin. Duş almak iyi geldi çok şükür. Ama 2 gündür de bebeğin hareketlerinde azalma yavaşlama sezdim acaba eşi öne mi geldi diyorum? Vesvese etmek istemiyorum benim haftada aynı durumu yaşayan var mı?
Genelde doktorlar 28 haftaya kadar bebek hareketler duzensiz oluyor merak etme demisti canim. Benimkiler de bir gun baya tekmeli ertesi gun daha sakin gibi degisiyorMerhaba kızlar. Bende sizlerin yaşadığını yaşamaya başladım karnım 2 gündür aşırı gergin. Duş almak iyi geldi çok şükür. Ama 2 gündür de bebeğin hareketlerinde azalma yavaşlama sezdim acaba eşi öne mi geldi diyorum? Vesvese etmek istemiyorum benim haftada aynı durumu yaşayan var mı?
Bende dur demezsem arkandan geliyoruumBen sanırım 7 8 kilo aldımsonumu düşünemiyorum daha sırt ağrım başlamadı sanırım ilerleyen haftalarda oluyor
Ahh deme o bende de varBen bugünden beri temizlik yapıyorum. Gözüme batıp da yapamadığım her şeyi yaptım heraldeyaptıktan sonra da vicdan azabı sen ne yapıyorsun
Tam bende ayne agri var cok guclu degil ama rahatsiz edecek derecede . Esime masaj yaptirinca biraz geciyor. Sag sirtimda kaburgama dogru bir agri ilginc gercektenBende dur demezsem arkandan geliyoruumya aslında tam olarak sırt agrısıda degıl sağ küregimin orası belli bir bölümü agrıyor 2-3 gündür de kaburgama vuruyor agrısı anlamadım bende Boyum uzun kendimi bildiğimden beri bel agrım olmustur ama bunu ilk defa yasıyorum ve kaliteyi baya düşürüyor
Evet evet o agrı işteTam bende ayne agri var cok guclu degil ama rahatsiz edecek derecede . Esime masaj yaptirinca biraz geciyor. Sag sirtimda kaburgama dogru bir agri ilginc gercekten
Acaba ic organlar mi baski yapiyor diye dusunyom doktorumdan da sormadim cunku arada geciyorEvet evet o agrı işteilk zamanlar masajla gecıyordu benimde hala da hafifletiyor biraz ama kaburga agrısına hıc bişey fayda etmiyor Spor yapıyorum o 3-4 saat götürüyor beni agrısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?