- 5 Nisan 2018
- 562
- 917
- 103
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Maşallah sizinki de ikiz mi açaba? Kaç tane transfer edildi. Benim de 10. Gün 804 idi transfer sonrası 19.gün kese için gideceğim10. Gün 804 tü kese görmeden içim rahat etmiyor
İki embriyo transfer edildi Ama bilmiyorum henüz görmedim bişey ptesi belli olursa yazarım size de. İlki negatifti bu ikinci benimMaşallah sizinki de ikiz mi açaba? Kaç tane transfer edildi. Benim de 10. Gün 804 idi transfer sonrası 19.gün kese için gideceğim
12. Gün baktırmışmıydınız kaçtı ben baktırmadımMaşallah sizinki de ikiz mi açaba? Kaç tane transfer edildi. Benim de 10. Gün 804 idi transfer sonrası 19.gün kese için gideceğim
9.gün 125 11. Gün 500 dü daha sonra baktırmadım sizde görürsünüz inşallahBeni 18. Günü çağırdı da inşallah görürüm içim rahat eder benimde betanız kaçtı o gün biliyormusunıuz
Masallah canımTam transfer sonrası 30. günüm bugün duyduk. Hem vajinadan hem karından
Canım sen kaçıncı günde ogrenmistin kandaMaşallah sizinki de ikiz mi açaba? Kaç tane transfer edildi. Benim de 10. Gün 804 idi transfer sonrası 19.gün kese için gideceğim
Bugün 12. Gün baktırsam mi diye düşünüyorum. Doktor gerek görmedi ama ben de 2 negatiften sonra olunca hep baktirasım geliyor12. Gün baktırmışmıydınız kaçtı ben baktırmadım
5.gün embriyosu iki tane kanda 8. Gün öğrendim 309Canım sen kaçıncı günde ogrenmistin kanda
Günaydın. Bir şey olmamıştır canım içini rahat tut. Çok sıcaksa üzerinı örtmeden uyu. Ben de transferden sonra bekleme sürecinde azıcık sıcaklansam üzerimi açardım elimi ıslatıp karnımı ıslatirdimgunaydin kizlar sabah sabah esimle kavga etdik adam anlamiyorko sicak olmaz bana zararli surekli ben kombiyi azaltiyorum o hasta olmamak icin artiriyo zaten kucucuk oda bide kapiyi kapatiyo oyle bisekilde uyaniyorumko durup kapiyi aciyorum kombiyi kapatip uyuyorum bi bakiyorum yine ayni baya terledim yaaa adama soz anlatmak ne mumkun hastalanacaksn diyo iyide sicaklik iyi bisiy olsa doktorlar gidin hamama ordan cikmayin der yani baya bildiginiz yatak odamiz hamam kadar sicak oluyor ya sabahda karnim agridi adama sabah sabaha demedigm laf kalmadi sizce bisiy olurmu ya sicak odadan?
Zaten bi uyaniyorum uzerimi acmisim bide qaliba transferden sonra beni sicak basiuo okulda da pencereler falan aciyorum cocuklar sofuk diyo ama bana bi ates geliyorki belkide hamilelikdendir daha fazla sicaklik hiss ediyo insanGünaydın. Bir şey olmamıştır canım içini rahat tut. Çok sıcaksa üzerinı örtmeden uyu. Ben de transferden sonra bekleme sürecinde azıcık sıcaklansam üzerimi açardım elimi ıslatıp karnımı ıslatirdim
Yok canim bisey olmamstr ama hamam gbi oluyosa dedigin gbi az yaksin seni dusunsun canim kendini niye dsnuyogunaydin kizlar sabah sabah esimle kavga etdik adam anlamiyorko sicak olmaz bana zararli surekli ben kombiyi azaltiyorum o hasta olmamak icin artiriyo zaten kucucuk oda bide kapiyi kapatiyo oyle bisekilde uyaniyorumko durup kapiyi aciyorum kombiyi kapatip uyuyorum bi bakiyorum yine ayni baya terledim yaaa adama soz anlatmak ne mumkun hastalanacaksn diyo iyide sicaklik iyi bisiy olsa doktorlar gidin hamama ordan cikmayin der yani baya bildiginiz yatak odamiz hamam kadar sicak oluyor ya sabahda karnim agridi adama sabah sabaha demedigm laf kalmadi sizce bisiy olurmu ya sicak odadan?
Olabilir her vücut farklı. Bende pek sıcak basacak durum olmadı çünkü ilçemizde doğal gaz yok biz soba sistemiyle ısınıyoruzZaten bi uyaniyorum uzerimi acmisim bide qaliba transferden sonra beni sicak basiuo okulda da pencereler falan aciyorum cocuklar sofuk diyo ama bana bi ates geliyorki belkide hamilelikdendir daha fazla sicaklik hiss ediyo insan
Kendince beni haztaliktan koruyo vur dedikce olduruyo yaniYok canim bisey olmamstr ama hamam gbi oluyosa dedigin gbi az yaksin seni dusunsun canim kendini niye dsnuyo
Soba tehlikeli digilmk? Dikkatli olun canimOlabilir her vücut farklı. Bende pek sıcak basacak durum olmadı çünkü ilçemizde doğal gaz yok biz soba sistemiyle ısınıyoruzbenim odalar gayet soğuk
Klima ile ısınıyoruz soba kurmadımSoba tehlikeli digilmk? Dikkatli olun canim
Benim de bugün adet günüm normalde de ağrın olmaz bugün de yok çok şükür. Ama yine kan testi yaptirasim var.arttığını hep görmek istiyorumBide bugun benim normalde adet gunumya o yuzden biraz gerginim bide agri gibi seyler oluyo vallah elime geceni parcaliycak gibiyim
Güzel gidiyor şimdilik kalpleri duyunca rahatladım artık hamile olduğuma inanıyorumGunaydin kizlar nasil gidiyor hamislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?