Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

gunaydin kizlar sabah sabah esimle kavga etdik adam anlamiyorko sicak olmaz bana zararli surekli ben kombiyi azaltiyorum o hasta olmamak icin artiriyo zaten kucucuk oda bide kapiyi kapatiyo oyle bisekilde uyaniyorumko durup kapiyi aciyorum kombiyi kapatip uyuyorum bi bakiyorum yine ayni baya terledim yaaa adama soz anlatmak ne mumkun hastalanacaksn diyo iyide sicaklik iyi bisiy olsa doktorlar gidin hamama ordan cikmayin der yani baya bildiginiz yatak odamiz hamam kadar sicak oluyor ya sabahda karnim agridi adama sabah sabaha demedigm laf kalmadi sizce bisiy olurmu ya sicak odadan?

Günaydın. Bir şey olmamıştır canım içini rahat tut. Çok sıcaksa üzerinı örtmeden uyu. Ben de transferden sonra bekleme sürecinde azıcık sıcaklansam üzerimi açardım elimi ıslatıp karnımı ıslatirdim

Zaten bi uyaniyorum uzerimi acmisim bide qaliba transferden sonra beni sicak basiuo okulda da pencereler falan aciyorum cocuklar sofuk diyo ama bana bi ates geliyorki belkide hamilelikdendir daha fazla sicaklik hiss ediyo insan

Yok canim bisey olmamstr ama hamam gbi oluyosa dedigin gbi az yaksin seni dusunsun canim kendini niye dsnuyo

Zaten bi uyaniyorum uzerimi acmisim bide qaliba transferden sonra beni sicak basiuo okulda da pencereler falan aciyorum cocuklar sofuk diyo ama bana bi ates geliyorki belkide hamilelikdendir daha fazla sicaklik hiss ediyo insan
Olabilir her vücut farklı. Bende pek sıcak basacak durum olmadı çünkü ilçemizde doğal gaz yok biz soba sistemiyle ısınıyoruz benim odalar gayet soğuk

Bide bugun benim normalde adet gunumya o yuzden biraz gerginim bide agri gibi seyler oluyo vallah elime geceni parcaliycak gibiyim

Bide bugun benim normalde adet gunumya o yuzden biraz gerginim bide agri gibi seyler oluyo vallah elime geceni parcaliycak gibiyim
Benim de bugün adet günüm normalde de ağrın olmaz bugün de yok çok şükür. Ama yine kan testi yaptirasim var.arttığını hep görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…