• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benim de bugün adet günüm normalde de ağrın olmaz bugün de yok çok şükür. Ama yine kan testi yaptirasim var.arttığını hep görmek istiyorum
Canim nasil olur peki hem kalp hem kese gordun adet gunumuz ayniysa 😳 ben daha kese icin bile bi hafta sonra gidicem transfer adet kacinci gnu olmustuki sende yazmiyo kac haftalk hamilesin

Selam kizlar benim normalde bi daha kan istemedi merkez ama kasik agrilarim vardi bu sabah da ara ara bel ağrısıyla kaltim bende dayanamadim yaptrdim en son çarşamba vermisdim 502 di ama 3 kat ilerliyodu bugun verdigim 2021 çıktı sanki 3 katlasa 3 bin cikmasi gerekiyodu bi sorun olurmu acaba yaa 😔

Selam kizlar benim normalde bi daha kan istemedi merkez ama kasik agrilarim vardi bu sabah da ara ara bel ağrısıyla kaltim bende dayanamadim yaptrdim en son çarşamba vermisdim 502 di ama 3 kat ilerliyodu bugun verdigim 2021 çıktı sanki 3 katlasa 3 bin cikmasi gerekiyodu bi sorun olurmu acaba yaa 😔
Yok canım ya öyle kesin bir değer oranı yok. Tam olması gibi artışın benimde tam yüzde yüz artmıştı.

Yok canım ya öyle kesin bir değer oranı yok. Tam olması gibi artışın benimde tam yüzde yüz artmıştı.
Inşallah yaa tedirginim biraz şu salıyı hayırlısıyla bi atlatsak biraz rahatlarim en azindan seni ne zmn çağırdılar keseye ben senin benden once die hatırlıyodum sanki transferi🤔

Inşallah yaa tedirginim biraz şu salıyı hayırlısıyla bi atlatsak biraz rahatlarim en azindan seni ne zmn çağırdılar keseye ben senin benden once die hatırlıyodum sanki transferi🤔
23 Ekim transfer tarihim canım. 12 Kasım da keseye gittik. Transferin 20. Günü.

Benim de iki kat artmamış doktor 1.5 kat artmış iyi dedi. 10. 804 idi bugün 12.gün 1489 çıktı

Aynen 😂😂😂 kizlar kafa gitdi bi agri girdi karnima o sira kaynvalidemle konusuyodum kadin korkmasn diye bisey soylemedim iki. Uc saniye bi agri girdi anlatamam 😔🤲🤰

Back