Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Keseyi gördüğünüz zaman beta kaçtı acaba ? Hayırlı olsun bu arada

Saol canım yaa benimde progesteron iğneden sonra gectı krem kahve gibi jel geliyor sadece cok sukur ama cok korkuttu Benim iğne yok canım ama gectı bende devam etmek istiyorum aspirine
Benim.basima akşam geldi direk doktorumun olduğu hastane aciline gittiim kuzum.sabah doktor gedliginde kanaman bittiyse şimdi kahverengi birikintiler gelecek haberin olsun telaş yapma demişti. Gerçekten öyle oldu böyle büyük büyük kahverengi birikintiler geldi jelle birlikte. Gerçi jel arada yapıyor içeride birikince rengi değişip geliyor.

Ya beni hemen çağırdı belki görürüm diye telaş yaptım bende dedi doktorum Ptesiyi beklicem olsun 9 ay beklemicez mi zaten

Bitti canım dediğin gibi biraz da kahve geldi şimdi o da yok sukur inşallah tekrar yasamayız canım

Yanlış hatırlamıyorsam zuzu3838 arkadaşımız 18. Gün gördü miniğinin kesesini. Hepimiz aynı durumdayız yürek ağızda
Canım transfer gününü saymazsak 20. Gün gördüm keseyi gerci erken gitsem de görülürmüş kesenin boyu büyüktü çünkü.
Sen kacıncı gün kalp atısını gördün canım

Sen vur deyince öldürüyon bugün transfer sonrası 30. gün hepsini gördük çok şükür hem karından hem vajinadan bugün gördük.

Ne yapım önceki tecrübelerimden dolayı vesvese ile geçmiyor günler. En azindan şimdi biraz daha rahatım. Tabiki merak ediyorum ama yinede sakın kalmaya çalışıyorum sağlıklı güzel bir hamilelik olsun bu sefer inşallah

Hepsi bir olacak diye bir şey yok ama sende haklısın önceki yaşadığın acı tecrübeler sonrası. Bizde sanırım ilk diye böyle deliye bağladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…