- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Keseyi gördüğünüz zaman beta kaçtı acaba ? Hayırlı olsun bu aradaEkim / Kasım ayında transfer olup pozitif sonuç alan tatlı anne adayları. Doktorumuzun söylediği gebelik haftanız, kese tarihimiz, kalp atışı tarihimiz ve sonu gelmeyecek tatlı telaşları birlikte yaşayalım.Sat 5 Ekim, 5+6 günlük olduk . Transferin 20. Günü keselerini gördük , 22 Kasım Cuma günü kalp atışı için gideceğiz. Biz daha buradayız ilerisi inşallah olacak
Kan sulandırıcı iğne, progesteron , coraspirin, vajinal jel kullanıyorsanız bunları yazabilir ama doktorunuza söyleyin rapor çıkartsın çünkü belli miktardan sonrası için rapor istiyor eczaneHangi ilaçları yazdırabiliyoruz kii canımm ben hiç yazdırmasın
Benimde Doğuma kadar oksapar 6000 göbekten 1 kere denedim yok böyle yanma kolumdan eşim yapıyor maalesefBen oksapara daha bugün başladım. Doğuma kadar kullancam daha önce kaybım olduğu için. siz bırakacak mısınız 12de?
Teşekkür ederimKeseyi gördüğünüz zaman beta kaçtı acaba ? Hayırlı olsun bu arada
Beni de ptesi çağırdı da transferden sonra 18. Güne geliyorTeşekkür ederimsadece iki defa beta için kan verdim. 11. 13. günler. 20. gün keseyi gördük ama betam kaçtı bilmiyorum.
Korku var bi içimde rüyamda bile muayenede görüyorum kendimiTeşekkür ederimsadece iki defa beta için kan verdim. 11. 13. günler. 20. gün keseyi gördük ama betam kaçtı bilmiyorum.
12. Hafta hepsini keseceğiz dedi. Bence yine bi bakarlar kana öyle şu an bırakacağım gibi. Ben 1 aydır yapıyorum.Ben oksapara daha bugün başladım. Doğuma kadar kullancam daha önce kaybım olduğu için. siz bırakacak mısınız 12de?
Benim.basima akşam geldi direk doktorumun olduğu hastane aciline gittiim kuzum.sabah doktor gedliginde kanaman bittiyse şimdi kahverengi birikintiler gelecek haberin olsun telaş yapma demişti. Gerçekten öyle oldu böyle büyük büyük kahverengi birikintiler geldi jelle birlikte. Gerçi jel arada yapıyor içeride birikince rengi değişip geliyor.Saol canım yaa benimde progesteron iğneden sonra gectı krem kahve gibi jel geliyor sadece cok sukur ama cok korkuttuBenim iğne yok canım ama gectı bende devam etmek istiyorum aspirine
Yanlış hatırlamıyorsamBeni de ptesi çağırdı da transferden sonra 18. Güne geliyor
Evet okuyorum buralarda herkes aynı korkmuş telaş etme diyorum ama yokYanlış hatırlamıyorsamzuzu3838 arkadaşımız 18. Gün gördü miniğinin kesesini. Hepimiz aynı durumdayız yürek ağızda
Beni de ptesi çağırdı da transferden sonra 18. Güne geliyor
Sen vur deyince öldürüyonSenin değerlerin nasıldı peki? Ben özelikle bir kaç gün geç gidiyorum. Transferden 25gun sonra ilk defa Ultrasona girecem.
10. Gün 804 tü kese görmeden içim rahat etmiyorSenin değerlerin nasıldı peki? Ben özelikle bir kaç gün geç gidiyorum. Transferden 25gun sonra ilk defa Ultrasona girecem.
Ya beni hemen çağırdı belki görürüm diye telaş yaptım bende dedi doktorumHatta 2000 diyenler var kuzum hayırlısı ile değerin artsın telaş yapmainşallah sen de keseyi kalp atışını her şeyi duyup göreceksin ama sonrasında benim gibi telaş yaşayacaksın doxgurana kadar böyle ben beta HCG değerinden 10 gün sonra gitmiştim kuzum
Bitti canım dediğin gibi biraz da kahve geldi şimdi o da yok sukurBenim.basima akşam geldi direk doktorumun olduğu hastane aciline gittiim kuzum.sabah doktor gedliginde kanaman bittiyse şimdi kahverengi birikintiler gelecek haberin olsun telaş yapma demişti. Gerçekten öyle oldu böyle büyük büyük kahverengi birikintiler geldi jelle birlikte. Gerçi jel arada yapıyor içeride birikince rengi değişip geliyor.
Canım transfer gününü saymazsak 20. Gün gördüm keseyi gerci erken gitsem de görülürmüş kesenin boyu büyüktü çünkü.Yanlış hatırlamıyorsamzuzu3838 arkadaşımız 18. Gün gördü miniğinin kesesini. Hepimiz aynı durumdayız yürek ağızda
Beni 18. Günü çağırdı da inşallah görürüm içim rahat eder benimde betanız kaçtı o gün biliyormusunıuzCanım transfer gününü saymazsak 20. Gün gördüm keseyi gerci erken gitsem de görülürmüş kesenin boyu büyüktü çünkü.
Sen kacıncı gün kalp atısını gördün canım
Tam transfer sonrası 30. günüm bugün duyduk. Hem vajinadan hem karındanCanım transfer gününü saymazsak 20. Gün gördüm keseyi gerci erken gitsem de görülürmüş kesenin boyu büyüktü çünkü.
Sen kacıncı gün kalp atısını gördün canım
Sen vur deyince öldürüyonbugün transfer sonrası 30. gün hepsini gördük çok şükür hem karından hem vajinadan bugün gördük.
Hepsi bir olacak diye bir şey yok ama sende haklısın önceki yaşadığın acı tecrübeler sonrası. Bizde sanırım ilk diye böyle deliye bağladıkNe yapım önceki tecrübelerimden dolayı vesvese ile geçmiyor günler. En azindan şimdi biraz daha rahatım. Tabiki merak ediyorum ama yinede sakın kalmaya çalışıyorum sağlıklı güzel bir hamilelik olsun bu sefer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?