- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Benimde transferin 7. günü adet günümdü çok gergindim. Onbeş dakikada tuvalete gidiyordum.Bide bugun benim normalde adet gunumya o yuzden biraz gerginim bide agri gibi seyler oluyo vallah elime geceni parcaliycak gibiyim
Hahaa alem yaKendince beni haztaliktan koruyo vur dedikce olduruyo yani
Canim nasil olur peki hem kalp hem kese gordun adet gunumuz ayniysaBenim de bugün adet günüm normalde de ağrın olmaz bugün de yok çok şükür. Ama yine kan testi yaptirasim var.arttığını hep görmek istiyorum
Cok gec olmus transferBenimde transferin 7. günü adet günümdü çok gergindim. Onbeş dakikada tuvalete gidiyordum.
Benim adetim iki aydır 25 hünCok gec olmus transferanladgim herkesde farkli oliyormus
Yok geç olmadı transferim adetin 19. günü oldu.Cok gec olmus transferanladgim herkesde farkli oliyormus
Yok canım ya öyle kesin bir değer oranı yok. Tam olması gibi artışın benimde tam yüzde yüz artmıştı.Selam kizlar benim normalde bi daha kan istemedi merkez ama kasik agrilarim vardi bu sabah da ara ara bel ağrısıyla kaltim bende dayanamadim yaptrdim en son çarşamba vermisdim 502 di ama 3 kat ilerliyodu bugun verdigim 2021 çıktı sanki 3 katlasa 3 bin cikmasi gerekiyodu bi sorun olurmu acaba yaa
Inşallah yaa tedirginim biraz şu salıyı hayırlısıyla bi atlatsak biraz rahatlarim en azindan seni ne zmn çağırdılar keseye ben senin benden once die hatırlıyodum sanki transferiYok canım ya öyle kesin bir değer oranı yok. Tam olması gibi artışın benimde tam yüzde yüz artmıştı.
23 Ekim transfer tarihim canım. 12 Kasım da keseye gittik. Transferin 20. Günü.Inşallah yaa tedirginim biraz şu salıyı hayırlısıyla bi atlatsak biraz rahatlarim en azindan seni ne zmn çağırdılar keseye ben senin benden once die hatırlıyodum sanki transferi
Ben daha kese bile görmedim ki. Minnaklarim la mı karıştirdinCanim nasil olur peki hem kalp hem kese gordun adet gunumuz ayniysaben daha kese icin bile bi hafta sonra gidicem transfer adet kacinci gnu olmustuki sende yazmiyo kac haftalk hamilesin
Benim de iki kat artmamış doktor 1.5 kat artmış iyi dedi. 10. 804 idi bugün 12.gün 1489 çıktıSelam kizlar benim normalde bi daha kan istemedi merkez ama kasik agrilarim vardi bu sabah da ara ara bel ağrısıyla kaltim bende dayanamadim yaptrdim en son çarşamba vermisdim 502 di ama 3 kat ilerliyodu bugun verdigim 2021 çıktı sanki 3 katlasa 3 bin cikmasi gerekiyodu bi sorun olurmu acaba yaa
Ekim 24 adet günüm. 11 Kasım transefer oldum. İlaçlara adetin 3. Günü başlamıştık benimki taze transferBenim adetim iki aydır 25 hün
Yok geç olmadı transferim adetin 19. günü oldu.
Seninde 19. gün olmuş. Bende 3. Gün başladım. Test günüm 4 Kasımdı. Senin adet olduğun zaman benim transfer olmuşEkim 24 adet günüm. 11 Kasım transefer oldum. İlaçlara adetin 3. Günü başlamıştık benimki taze transfer
Öğretmenim ama şuan kafam hesaplama konusunda durduSeninde 19. gün olmuş. Bende 3. Gün başladım. Test günüm 4 Kasımdı. Senin adet olduğun zaman benim transfer olmuş
Çok normal keseden sonra kafan daha çok karışacakÖğretmenim ama şuan kafam hesaplama konusunda durdu
Tamam adet başlangıcından 19 gün sonra tedaviye başladıktan 17 gün sonraSeninde 19. gün olmuş. Bende 3. Gün başladım. Test günüm 4 Kasımdı. Senin adet olduğun zaman benim transfer olmuş
Ay ben karıştırdım galiba siziBen daha kese bile görmedim ki. Minnaklarim la mı karıştirdin
Canm ben sizi23 Ekim transfer tarihim canım. 12 Kasım da keseye gittik. Transferin 20. Günü.
Şu an herkes herkesi karıştırmış durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?