- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.881
CKızlar ya dünden beri su gibi akıntım var. Böyle ayağa kalktığımda bile hissediyorum aktığını ıslattığını. Bildiğiniz su. Böyle olması normal midir sizde de olan var mı?
Canim iki gjndur ozellikle cikolata zararli diye yemiyorum ama iki gundur yedikten sonra karnimda bi canlanma oluyo hep bi taraftaki sanki dans ediyo gibi diger taraf pek anlamiyorumMucizelerimizerkek hareketli benim kızım uslu son iki kontrolde yatıyordu elini kolunu öyle nazlı nazlı hareket ettiriyordu oğlum bir öncekinde resmen şov yaptı bize şu an hangisi ne tarafta bilmiyorum
Yok artık ya Allah korusun bunu yapan da yaptıran da affı yoktur Allah korusun seni yavrularınıIkiz anneleri siz ikiz oldugunu hee kese soylediniz mi? Ben hic kimseye soylemedim benim ve esimin ailesi disinda hic kimse bilmiyo dogum sonrasi anneme de kaynvalidem de bizdende saklamislar supriz yapmislwr diycekler iyikide soylememisim zaten zor sekilde hamile kaliyoruz zorluklarla ustelk hamile kaldik diye surekli nazar ediyolar ben oyle seylere pek takilmazdim ama son donem yasadigim olaylar cok yipratdi beni bebisleri kaybetme korkusu derken, geceler surekli kabuslar goruyordum , bedenim titreyerek uyaniyordumn derken cantamdan muska buldum. Oxutdurdum iyi bisiy diyol kesinlikle yok et yaninda tasima elini bile surme dedi uc farkli yer ... bi insan neden baskasina boyle bisiy yapar bilmiyorum simdi yok etmeden once kim yapmis ya nicin yapilmisin arastirmasindayim rabbim tum anneleri ve bebisleri korusunBu konular da sizde dikkatli olun zaten surekli ihlas nas falak okuyordym simdi dilimden eksik etmiyorum
Ne kadar yürekli insanlar var yaIkiz anneleri siz ikiz oldugunu hee kese soylediniz mi? Ben hic kimseye soylemedim benim ve esimin ailesi disinda hic kimse bilmiyo dogum sonrasi anneme de kaynvalidem de bizdende saklamislar supriz yapmislwr diycekler iyikide soylememisim zaten zor sekilde hamile kaliyoruz zorluklarla ustelk hamile kaldik diye surekli nazar ediyolar ben oyle seylere pek takilmazdim ama son donem yasadigim olaylar cok yipratdi beni bebisleri kaybetme korkusu derken, geceler surekli kabuslar goruyordum , bedenim titreyerek uyaniyordumn derken cantamdan muska buldum. Oxutdurdum iyi bisiy diyol kesinlikle yok et yaninda tasima elini bile surme dedi uc farkli yer ... bi insan neden baskasina boyle bisiy yapar bilmiyorum simdi yok etmeden once kim yapmis ya nicin yapilmisin arastirmasindayim rabbim tum anneleri ve bebisleri korusunBu konular da sizde dikkatli olun zaten surekli ihlas nas falak okuyordym simdi dilimden eksik etmiyorum
Nedeni şu ben eşimle aynı okulda öğretmenim. Eşim tedavi ile olduğunu kimse bilsin istemedi en yakın arkadaşlarıma dahi söyleme dedi. Ben yapı olarak öyle değilim neyse o dur kafası var bende. Ama çok hassas tedavi onun üzerine olunca bende söylemedim. çok yakın arkadaşlarıma da bende problem olduğunu söyledim. Sakladığım zaman daha çok dikkat çekecekti 3.5 yıllık evliyiz çocuk istiyoruz ama bir şeylerin ters gittiğinin farkındalar. Sağ olsunlar gelip soran olmadı o süreçte hayırlısı ile olur inşallah dediler. Bu kadar zaman üstüne ikizi saklasam direkt tedavi olduğu şüphesi olacaktı. Şimdi söyleyince kimse tedavi mi demedi. Birde Ekim ayı sonunda olunca dönem ortasında kimse anlamadı. Bizim okulda yine tedavi ile ikizi olan arkadaş var. O aralıkta mesela rapor aldı tuttuktan sonra düşük riski vardı artık okula gelmedi idareye bildirdi durumu herkes duydu. Onun için sorun değil eşini kimse tanımıyor. Onunda problemi de bizim gibiydi. Eşimin hassasiyetine dikkat etmek zorundaydım. Bu süreçte çok yıprandım tedaviden daha çok eşimin kimse duymasın baskısı beni yıprattı. Çok şükür geride kaldıIkiz anneleri siz ikiz oldugunu hee kese soylediniz mi? Ben hic kimseye soylemedim benim ve esimin ailesi disinda hic kimse bilmiyo dogum sonrasi anneme de kaynvalidem de bizdende saklamislar supriz yapmislwr diycekler iyikide soylememisim zaten zor sekilde hamile kaliyoruz zorluklarla ustelk hamile kaldik diye surekli nazar ediyolar ben oyle seylere pek takilmazdim ama son donem yasadigim olaylar cok yipratdi beni bebisleri kaybetme korkusu derken, geceler surekli kabuslar goruyordum , bedenim titreyerek uyaniyordumn derken cantamdan muska buldum. Oxutdurdum iyi bisiy diyol kesinlikle yok et yaninda tasima elini bile surme dedi uc farkli yer ... bi insan neden baskasina boyle bisiy yapar bilmiyorum simdi yok etmeden once kim yapmis ya nicin yapilmisin arastirmasindayim rabbim tum anneleri ve bebisleri korusunBu konular da sizde dikkatli olun zaten surekli ihlas nas falak okuyordym simdi dilimden eksik etmiyorum
Doktor yok yollar kapalı ondan gidemedim benim akıntı şeklinde ondan sordum belki normaldir diye senin olayı okumuştum da o kadar fazla değil ama yine de insan endişeleniyoC
Canim bu doktora gorun su keseden siza bilir allah korusun su bitdijten sonra agri ve kanama balsiyor bu yuzden cogu kisi anlamiyor . Bendeki akintidaan ziyade baya bi bardak su dokmusler gibiydi bu yuzden cok korktum doktorda yat dedi surekli ise de gitmiyorum lutfen bi git gorun doktora bu gjnlerde
O zaman merak etme canimDoktor yok yollar kapalı ondan gidemedim benim akıntı şeklinde ondan sordum belki normaldir diye senin olayı okumuştum da o kadar fazla değil ama yine de insan endişeleniyo
Yok artik yaa nasil insanlar var dünyada canim sen icini rahat tut kötü niyetede koyduysalar kendi başlarına cevirir mevla ona emanet bebislerimiz o korur onlariIkiz anneleri siz ikiz oldugunu hee kese soylediniz mi? Ben hic kimseye soylemedim benim ve esimin ailesi disinda hic kimse bilmiyo dogum sonrasi anneme de kaynvalidem de bizdende saklamislar supriz yapmislwr diycekler iyikide soylememisim zaten zor sekilde hamile kaliyoruz zorluklarla ustelk hamile kaldik diye surekli nazar ediyolar ben oyle seylere pek takilmazdim ama son donem yasadigim olaylar cok yipratdi beni bebisleri kaybetme korkusu derken, geceler surekli kabuslar goruyordum , bedenim titreyerek uyaniyordumn derken cantamdan muska buldum. Oxutdurdum iyi bisiy diyol kesinlikle yok et yaninda tasima elini bile surme dedi uc farkli yer ... bi insan neden baskasina boyle bisiy yapar bilmiyorum simdi yok etmeden once kim yapmis ya nicin yapilmisin arastirmasindayim rabbim tum anneleri ve bebisleri korusunBu konular da sizde dikkatli olun zaten surekli ihlas nas falak okuyordym simdi dilimden eksik etmiyorum
Sagol canm Allah razi olsun yine idrar tahlili verip doktoruma aticam bakalm insallah sorun cikmazAnladım Kuzum Rabbim şifani versin inşallah duzelmistir. Senin demek en başından beri var kuzum. Sen önlemini al tabi ki doğrudur.
Bende avent almayi dsnuyorum canim biberonda avent alcam anne memesine en yakin oymusEvet bende istiyorum inşallah tutararastırdınız mı hıc ben bıraz bakındım da avent in ultra air le softu arasında kaldım %90 tutuyormus bebekler
Şuan yazdıklarını okurken şok geçirdim. Allah aşkına bunu yapan bir insan olamaz. Bu varlığı yaratığı nasıl bir şey bürümüş nasıl bir kıskançlık ya da ne bileyim nasıl bir duygudur bu Allah aşkına. Kuzum dikkat et çevrene seni sevmeyen, kıskanan biri var mı acaba? Tövbe tövbe şaka gibiIkiz anneleri siz ikiz oldugunu hee kese soylediniz mi? Ben hic kimseye soylemedim benim ve esimin ailesi disinda hic kimse bilmiyo dogum sonrasi anneme de kaynvalidem de bizdende saklamislar supriz yapmislwr diycekler iyikide soylememisim zaten zor sekilde hamile kaliyoruz zorluklarla ustelk hamile kaldik diye surekli nazar ediyolar ben oyle seylere pek takilmazdim ama son donem yasadigim olaylar cok yipratdi beni bebisleri kaybetme korkusu derken, geceler surekli kabuslar goruyordum , bedenim titreyerek uyaniyordumn derken cantamdan muska buldum. Oxutdurdum iyi bisiy diyol kesinlikle yok et yaninda tasima elini bile surme dedi uc farkli yer ... bi insan neden baskasina boyle bisiy yapar bilmiyorum simdi yok etmeden once kim yapmis ya nicin yapilmisin arastirmasindayim rabbim tum anneleri ve bebisleri korusunBu konular da sizde dikkatli olun zaten surekli ihlas nas falak okuyordym simdi dilimden eksik etmiyorum
Ben de buldum ama çamaşır makinasında çamaşırlar yıkanırken kapağın olduğu yer varya oraya gelmişti. Hangimizin kıyafetinden koptu Cebinden düştü anlamadım tabi.yastık kılıfları da vardı makinede ordan mı nerden düştü nerden çıktı bilmiyorum.Eşim yok etti bi şekilde ama canımızı sıktı bu durum.Ikiz anneleri siz ikiz oldugunu hee kese soylediniz mi? Ben hic kimseye soylemedim benim ve esimin ailesi disinda hic kimse bilmiyo dogum sonrasi anneme de kaynvalidem de bizdende saklamislar supriz yapmislwr diycekler iyikide soylememisim zaten zor sekilde hamile kaliyoruz zorluklarla ustelk hamile kaldik diye surekli nazar ediyolar ben oyle seylere pek takilmazdim ama son donem yasadigim olaylar cok yipratdi beni bebisleri kaybetme korkusu derken, geceler surekli kabuslar goruyordum , bedenim titreyerek uyaniyordumn derken cantamdan muska buldum. Oxutdurdum iyi bisiy diyol kesinlikle yok et yaninda tasima elini bile surme dedi uc farkli yer ... bi insan neden baskasina boyle bisiy yapar bilmiyorum simdi yok etmeden once kim yapmis ya nicin yapilmisin arastirmasindayim rabbim tum anneleri ve bebisleri korusunBu konular da sizde dikkatli olun zaten surekli ihlas nas falak okuyordym simdi dilimden eksik etmiyorum
Şu an ekstra şok oldumBen de buldum ama çamaşır makinasında çamaşırlar yıkanırken kapağın olduğu yer varya oraya gelmişti. Hangimizin kıyafetinden koptu Cebinden düştü anlamadım tabi.yastık kılıfları da vardı makinede ordan mı nerden düştü nerden çıktı bilmiyorum.Eşim yok etti bi şekilde ama canımızı sıktı bu durum.
Kusma anında zorlayınca rahim ağzında kılcar damar çatlamıştır belki canım. Geçmiş olsunKizlar sabah sabah fena bi korku atlattim sabah bulantidan kustum her sabahki gibi sonra peceteme baktim kusunca sari akinti geliyo yine gelmis sonra temiz peceteyle silindim bi bakarim kan ödüm patlati 15 hafta icindeyim ilk defa kan gordum bebegim gidiyo dedim sonra sildim hafiflesti kesildi en yakin hastaneye koştum o ultrasonda hareketlerini kalbini duydum da cok fena oldum Allaha şükür bebegim iyiymis kanama alanida yok suan dedi idrar tahlili verdim ona göre ilac vericem dedi bu arada cinsiyetide öğrendik biliyosunuz dimi dedi yok dedim kagida yazinda kardesim parti yapicakdi kendi doktorumla oyle anlasmisdik adam pat die soyledi erkek gibi kontrolde netlestiririz dedi yani benimde oğlusum olucak
Kayınvalidem geldi bizimle son kontrole o da gözü mü burası deyince yok dedi doktor midesiEşime on dakikada çıkmış arkadaş dedim yıkarım orayı diyoryüzlerine bakacakmış eşim konuşma eğitimi veriyor şimdiden hergün baaabaa baaabaa herhalde o gün bir tepki bekliyor :))) sor tabi ben usg de böyle yuvarlak bir delik gördüm acaba göz mü o diye düşündüm sordum hocam bu neyi mide cebi dedi midesiymiş ne görürsen sor çok bekledik biz tüp bebek tedavisi olduğumu söyledim ben ayrıntılıya da diyeceğim öyle üstün körü anlatmasın ayrıntılı adı üstünde
kuzenim de geçen paklar sabun tozunu önerdi hiç öyle pahalı şeylere gerek yok falan diye duyan kullanan oldu mu daha önceSu sabun tozu dalan ve baska marka tedi ye gelmis fiyatida uygun. Dalan 500 gr 10 tl goz atin isterseniz.
Insallah canim cok sağol yuregim ağzıma geldi sevinemedim bile orda Rabbim kimseyi korktmasin yaa cok zor donemlerdeyiz sag salim bi atlassak su gebeliğiKusma anında zorlayınca rahim ağzında kılcar damar çatlamıştır belki canım. Geçmiş olsunhayırlı olsun bir prens daha geliyor. Ben şu tabloya bakayım bi yavaş yavaş cinsiyet kısmını da atlatmış bulunuyoruz :))
Canım çok güzelmiş internettenmi aldın geldimi kumaşı falan güzelmiEki Görüntüle 2582659
Bunlar da bizim ilk Cicilerfiyatlar çok abartılı değil, bi bakın isterseniz
Eki Görüntüle 2582662
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?