- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.861
Söylüyorum şimdiden abisi aman minnoş o diyorumYaa Cidden sen kızını erkekten koru kız ezmesin onu doğuncaya yerim onlari. Senin için gebelik daha değişiktir ya
Yok fitil falan kullanmadım hiçFitil kullanıyorsan o da yapıyor olabilir. Günde 4 kere kullandıgım zamanlar bende de cok fazla oluyordu simdi 2 ye dusurduk azaldı Biraz
Bizim komşunun ikizleri doğduktan sonra yan yana koyunca el ele tutuşuyolardı. Birbirlerine dokunmak istiyolardı hep öyle rahatlıyolardı. Rabbimin hikmeti işte tabi biraz büyüyünce aynı şeyi söyleyemicem aynı odada ikisine bir bakamıyolardıSöylüyorum şimdiden abisi aman minnoş o diyorumçok merak ediyorum ne yapıyorlar acaba şimdi birbirlerini hissediyorlar mı acaba. İki tane bebek var diyip gülüyorum korkuyorum ben arada çok büyük mucize
İki hafta sonra bebeğin hareketlerini iyice hissedince diye çağırdılar aşı içinNe güzel sohbet etmişsiniz kızlar maşallah tetanoz aşısı ile ilgili Dr nuz ne dedi
Bana da öyle dediler iyice hissedinceİki hafta sonra bebeğin hareketlerini iyice hissedince diye çağırdılar aşı için
En çok emzik için kavga ediyorlar İnternetten ikiz videosu izliyorum en büyük sorun emzik kendi ağzında var onu atıyor diğerinin ağzındakini istiyorBizim komşunun ikizleri doğduktan sonra yan yana koyunca el ele tutuşuyolardı. Birbirlerine dokunmak istiyolardı hep öyle rahatlıyolardı. Rabbimin hikmeti işte tabi biraz büyüyünce aynı şeyi söyleyemicem aynı odada ikisine bir bakamıyolardı
Evet ben bir kere video izlemiştim böyle birbirlerine dokunuyorlar biri onun üstüne doğru çıkıyor. Ama seninkiler çift yumurta ikizi farklı kesedeler çok ilginçSöylüyorum şimdiden abisi aman minnoş o diyorumçok merak ediyorum ne yapıyorlar acaba şimdi birbirlerini hissediyorlar mı acaba. İki tane bebek var diyip gülüyorum korkuyorum ben arada çok büyük mucize
Bende enfeksiyon çıkıyo idrarda daha transferin 10. Günü pozitifi ögrendigimde idrar tahlilide verdim cikmisdi bi iilac kullandim gece icip yattm sonra gecen ay verdim yine cikti yine ictim ama pek kar etmiyo yani en basindan beri var enfeksiyon kasık agrilarimida ona yoruyorum o yüzden ama akinti yebi başladı iki haftadirKuzum bende de çok akıntı alıyor yani iç çamaşırima selpak koymasam sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalırım. Her lavaboya gittiğimde selpakta sarı akıntım olmuş oluyor biraz da olsa. Ben idrar testi hatta idrar kültürü testi de verdim bir şeyim çıkmadı. Şükürler olsun. Kızlar genellikle enfeksiyon olunca sarı akıntı ile birlikte yanma oluyor bolgende
Evet Kuzum onu ben de duydum benim vay halimeİnşallah temennisi ileekliyorum ki anne karnında nasılsa öyle olur diyen anneler de cokkkkk sayıda.saglikli olsun daa
Anladım Kuzum Rabbim şifani versin inşallah duzelmistir. Senin demek en başından beri var kuzum. Sen önlemini al tabi ki doğrudur.Bende enfeksiyon çıkıyo idrarda daha transferin 10. Günü pozitifi ögrendigimde idrar tahlilide verdim cikmisdi bi iilac kullandim gece icip yattm sonra gecen ay verdim yine cikti yine ictim ama pek kar etmiyo yani en basindan beri var enfeksiyon kasık agrilarimida ona yoruyorum o yüzden ama akinti yebi başladı iki haftadir
Evet ben bir kere video izlemiştim böyle birbirlerine dokunuyorlar biri onun üstüne doğru çıkıyor. Ama seninkiler çift yumurta ikizi farklı kesedeler çok ilginç
o zaman mecbur kalırsam veririm sanırım ama çok düşkün olmalarını istemiyorumEmzik vermeyi düşünüyor musunuz annişler
Cok dauygun almissin canim hayirli olsun106 TL ama farklı kombineler de var mesela batiyeli ayni model 150 TL içinde çorabı yeleği ekstra var. Veya sadece alt üst ve şapkası. Yavaş yavaş bakın ak lazım
Evet bende istiyorum inşallah tutarEvettt sen
Bizimki de iki kızMerhaba kızlar gruptaki ikizlerin çoğu 1 kız 1 erkek galiba :)) Benimkiler büyük ihtimal ikiz kızlar geliyor
Harmony test verdim sonuçum iyi geldi mutluluktan içim içime sığmıyor. Yazılarınızı okuyorum beşik yatak hastane çıkış falan konular çok hoşuma gidiyorHepimize sağlıklı ve keyifli hamilelik diliyorum.
Senin de hayırlı olsun canımBizimki de iki kızbacı bacı büyürler birbirine arkadaş olurlar işte
Teşekkür ederimSenin de hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?