Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ne güzel sohbet etmişsiniz kızlar maşallah tetanoz aşısı ile ilgili Dr nuz ne dedi
Benim kayıt açtığımız zaman tahlil kağıdına 2 Şubat'a rutin kontrol için gelinecek, 18. Hafta bitiminde de aşı için gelinecek diye not düştü. Pazartesi gideyim bi bakım genel kontrol neymiş :)) ama aşı için iki hafta sonra gideceğimi söyleyeceğim.

Merhaba kızlar gruptaki ikizlerin çoğu 1 kız 1 erkek galiba :)) Benimkiler büyük ihtimal ikiz kızlar geliyor
Harmony test verdim sonuçum iyi geldi mutluluktan içim içime sığmıyor. Yazılarınızı okuyorum beşik yatak hastane çıkış falan konular çok hoşuma gidiyor Hepimize sağlıklı ve keyifli hamilelik diliyorum.

Gözün aydın cnm

Gözün aydın canım kız kardeş ayrı derler bende yok bilmiyorum senin Kızçeler çok şanslı her şeyine koşacak daha anne karnında yoldaşı var

Gözün aydın canım kız kardeş ayrı derler bende yok bilmiyorum senin Kızçeler çok şanslı her şeyine koşacak daha anne karnında yoldaşı var
Evet canım kız kardeşlik güzel birşey benim var :)) Best friends forever takılsınlar isterim inşallah canımmmm
Senin miniklerde bir birilerini tamamlayacaklar abısı ablası arkadaş olacaklar

Yaa bende çok isterdim iki kız benim kız kardeşim yok anneminde yok eksikliğini hissediyorum sağlıklı olsunlarda
Seninde kız ve erkek diye biliyorum :)) Ikız deyince ilk akıla bu şekilde geliyor çok doğal . Amın sağlıklı olsunlar gerisi hiç önemli değil şükürler olsun bu mutluluk yaşıyoruz

Yaa bende çok isterdim iki kız benim kız kardeşim yok anneminde yok eksikliğini hissediyorum sağlıklı olsunlarda
Bizde de durum sizin gibi anneminde benim de yok bunun için annem hem kız kardeş oldu hem anne. Erkek kardeşim de aslında her şeyimi paylaştı taki ciddi ilişkisi olup evlenene kadar kız kardeş mezara kadar erkek kardeş evlenene kadar bizde öyle oldu en azından :) rabbim hepsine sağlık versin

Evet canım kız kardeşlik güzel birşey benim var :)) Best friends forever takılsınlar isterim inşallah canımmmm
Senin miniklerde bir birilerini tamamlayacaklar abısı ablası arkadaş olacaklar
Elimden geleni yapacağım canım çok sağlam bir bağları olsun çocukken değilde büyünce ister istemez ayrılık oluyor. İki kızda sanırım bir tek olmaz iki erkekte olsa yine aynı. Kızların yapısı gereği bir düşkünlük oluyor kuzucuklarım

Seninde kız ve erkek diye biliyorum :)) Ikız deyince ilk akıla bu şekilde geliyor çok doğal . Amın sağlıklı olsunlar gerisi hiç önemli değil şükürler olsun bu mutluluk yaşıyoruz
geçen hafta öyle yorumladı doktor 2 hafta sonra randevumuz var bakalım kesin öğreniriz inşallah

Bende de var su gibi olani cok takmiyorum onun progesterondan oldugunu dusunuyorumda bazen sari akintimda oluyo o rahatsiz ediyo benide enfeksiyonm var galiba
Kuzum bende de çok akıntı alıyor yani iç çamaşırima selpak koymasam sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalırım. Her lavaboya gittiğimde selpakta sarı akıntım olmuş oluyor biraz da olsa. Ben idrar testi hatta idrar kültürü testi de verdim bir şeyim çıkmadı. Şükürler olsun. Kızlar genellikle enfeksiyon olunca sarı akıntı ile birlikte yanma oluyor bolgende

Mucizelerimiz erkek hareketli benim kızım uslu son iki kontrolde yatıyordu elini kolunu öyle nazlı nazlı hareket ettiriyordu oğlum bir öncekinde resmen şov yaptı bize şu an hangisi ne tarafta bilmiyorum
Yaa Cidden sen kızını erkekten koru kız ezmesin onu doğunca ya yerim onlari. Senin için gebelik daha değişiktir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…