- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.841
Benim kayıt açtığımız zaman tahlil kağıdına 2 Şubat'a rutin kontrol için gelinecek, 18. Hafta bitiminde de aşı için gelinecek diye not düştü. Pazartesi gideyim bi bakım genel kontrol neymiş :)) ama aşı için iki hafta sonra gideceğimi söyleyeceğim.Ne güzel sohbet etmişsiniz kızlar maşallah tetanoz aşısı ile ilgili Dr nuz ne dedi
Doktorum yaptır dedi ne olur ne olmaz işimizi sağlama alalım dedi.Ne güzel sohbet etmişsiniz kızlar maşallah tetanoz aşısı ile ilgili Dr nuz ne dedi
Evet canım benim doktorum da yaptırmamı söyledi 20&21.haftalarda yapılıyormuşDoktorum yaptır dedi ne olur ne olmaz işimizi sağlama alalım dedi.
Gözün aydın cnmMerhaba kızlar gruptaki ikizlerin çoğu 1 kız 1 erkek galiba :)) Benimkiler büyük ihtimal ikiz kızlar geliyor
Harmony test verdim sonuçum iyi geldi mutluluktan içim içime sığmıyor. Yazılarınızı okuyorum beşik yatak hastane çıkış falan konular çok hoşuma gidiyorHepimize sağlıklı ve keyifli hamilelik diliyorum.
Seninki cinsiyet belli mi canım? Çok heyacanlı yaGözün aydın cnm
Gözün aydın canım kız kardeş ayrı derler bende yok bilmiyorumMerhaba kızlar gruptaki ikizlerin çoğu 1 kız 1 erkek galiba :)) Benimkiler büyük ihtimal ikiz kızlar geliyor
Harmony test verdim sonuçum iyi geldi mutluluktan içim içime sığmıyor. Yazılarınızı okuyorum beşik yatak hastane çıkış falan konular çok hoşuma gidiyorHepimize sağlıklı ve keyifli hamilelik diliyorum.
Doktorum değilde sağlık ocağı 18 bitince gel dedi biraz daha bekleyip öyle gideceğim. Evet bir ay sonra da diğer dozu vurulacakEvet canım benim doktorum da yaptırmamı söyledi 20&21.haftalarda yapılıyormuş
Yaa bende çok isterdim iki kız benim kız kardeşim yok anneminde yok eksikliğini hissediyorumGözün aydın canım kız kardeş ayrı derler bende yok bilmiyorumsenin Kızçeler çok şanslı her şeyine koşacak daha anne karnında yoldaşı var
Evet canım kız kardeşlik güzel birşey benim var :)) Best friends forever takılsınlar isterim inşallah canımmmmGözün aydın canım kız kardeş ayrı derler bende yok bilmiyorumsenin Kızçeler çok şanslı her şeyine koşacak daha anne karnında yoldaşı var
Seninde kız ve erkek diye biliyorum :)) Ikız deyince ilk akıla bu şekilde geliyor çok doğal . Amın sağlıklı olsunlar gerisi hiç önemli değil şükürler olsun bu mutluluk yaşıyoruzYaa bende çok isterdim iki kız benim kız kardeşim yok anneminde yok eksikliğini hissediyorumsağlıklı olsunlarda
Bizde de durum sizin gibi anneminde benim de yok bunun için annem hem kız kardeş oldu hem anne. Erkek kardeşim de aslında her şeyimi paylaştı taki ciddi ilişkisi olup evlenene kadarYaa bende çok isterdim iki kız benim kız kardeşim yok anneminde yok eksikliğini hissediyorumsağlıklı olsunlarda
Elimden geleni yapacağım canım çok sağlam bir bağları olsun çocukken değilde büyünce ister istemez ayrılık oluyor. İki kızda sanırım bir tek olmaz iki erkekte olsa yine aynı. Kızların yapısı gereği bir düşkünlük oluyorEvet canım kız kardeşlik güzel birşey benim var :)) Best friends forever takılsınlar isterim inşallah canımmmm
Senin miniklerde bir birilerini tamamlayacaklar abısı ablası arkadaş olacaklar
Evet teyzesi erkekSeninki cinsiyet belli mi canım? Çok heyacanlı ya
geçen hafta öyle yorumladı doktor 2 hafta sonra randevumuz var bakalım kesin öğreniriz inşallahSeninde kız ve erkek diye biliyorum :)) Ikız deyince ilk akıla bu şekilde geliyor çok doğal . Amın sağlıklı olsunlar gerisi hiç önemli değil şükürler olsun bu mutluluk yaşıyoruz
Kuzum bende de çok akıntı alıyor yani iç çamaşırima selpak koymasam sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalırım. Her lavaboya gittiğimde selpakta sarı akıntım olmuş oluyor biraz da olsa. Ben idrar testi hatta idrar kültürü testi de verdim bir şeyim çıkmadı. Şükürler olsun. Kızlar genellikle enfeksiyon olunca sarı akıntı ile birlikte yanma oluyor bolgendeBende de var su gibi olani cok takmiyorum onun progesterondan oldugunu dusunuyorumda bazen sari akintimda oluyo o rahatsiz ediyo benide enfeksiyonm var galiba
Yaa Cidden sen kızını erkekten koru kız ezmesin onu doğuncaMucizelerimizerkek hareketli benim kızım uslu son iki kontrolde yatıyordu elini kolunu öyle nazlı nazlı hareket ettiriyordu oğlum bir öncekinde resmen şov yaptı bize şu an hangisi ne tarafta bilmiyorum
İnşallah temennisi ileYa ya sorma işte ben de ondan korkuyoruminşallah içeride hareketli dışarıda sakin bir bebe olur
Jel kullanırken hep olur du ama jelden sonra o kadar bariz yaşamadımKızlar ya dünden beri su gibi akıntım var. Böyle ayağa kalktığımda bile hissediyorum aktığını ıslattığını. Bildiğiniz su. Böyle olması normal midir sizde de olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?