Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kayınvalidem geldi bizimle son kontrole o da gözü mü burası deyince yok dedi doktor midesi
Aslında gövdede olduğunu görüyorum ama o anki şuursuzlukta göz mü bu dedim korktum delik gibi görünüyor ben dediğin sabunu duymadım canım araştırız.

Aslında gövdede olduğunu görüyorum ama o anki şuursuzlukta göz mü bu dedim korktum delik gibi görünüyor ben dediğin sabunu duymadım canım araştırız.
Ben de hiç anlamıyorum bile kontrol çok kısa sürüyor doktorun ağzına bakıyorum ne diyecek güzel şeyler söylesin diye o ara da bebeğim neresiymiş neymiş kaçırıyorum . Ben de duymamıştım hiç de bi sorayım arkadaşlara dedim bitkisel içerikliymiş öyle dedi ablam.

Yok artık şok oldum kimin ne derdi varmış acaba hayır millet gibi ilk geceden hamile kalmadık ki nazar etsinler yada kıskansınlar hepimiz defalarca tedavi gördük ne iğneler acılar ki hala iğne kullanoyoruz neyine bu haset Allah korusun kötü kalpli insanlardan. Benim hamile olduğumu bilen herkes biliyo ikiz olduğunu dua ediyorum sürekli Allaha emanet yavrularım

Ay yok artık yaaa nasıl insanlar bunlar çok korkarım böyle şeylerden Allah kendi başlarına çevirsin

Geçmiş olsun canım Allah kimseye yaşatmasın.

Çok geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın bi daha çok zor gerçekten bende 10. Haftada olmuştu

Nerelerdesiniz hanımlar. Ben birsey sormak istiyorum benimle aynı haftalarda olan veya geçmiş olanlar bebeği hissediyor musunuz.? Ben hala hissetmiyorum oğlum çok erken oynamaya başlamıştı bu sefer hala tık yok evet erken aslında ama bu benim 3.hamileliğim tuhaf geliyor vesvese yapmak istemiyorum..

Ben 15.hafradan itibaren hissetmeye başlamıştım önce anlamadım ama. Kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyor sanırım ablam 20 den sonra hissettiğini söyledi. En kısa sürede siz de hissedersiniz

Merhaba her çocuk bir olmaz yahu daha çok minnoşlar annesi sen daha tecrüvwlisin aslında ben içimde pır pır hissediyorum arada sırada elimi karnıma koyduğumda tık yok birkwç haftaya o da olur inşallah

Merhaba her çocuk bir olmaz yahu daha çok minnoşlar annesi sen daha tecrüvwlisin aslında ben içimde pır pır hissediyorum arada sırada elimi karnıma koyduğumda tık yok birkwç haftaya o da olur inşallah

Inşallah. Yinede bitmiyor endişeler ne yapalım

Ben 15.hafradan itibaren hissetmeye başlamıştım önce anlamadım ama. Kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyor sanırım ablam 20 den sonra hissettiğini söyledi. En kısa sürede siz de hissedersiniz

Maşallah gözün aydın darısı en kısa zamanda bizlere. Evet değişiyor gerçekten bebekten bebeğe mesela oğlum çok erken oynadı şimdi tekrar erkek dedi doktor daha hissetmedim acaba kız olma ihtimali var mı.doktor çok emin değilim erkeğe benziyor dedi. 14+5 de

Cinsiyetle alakası olduğunu pek düşünmüyorum ben. Benim bebiş kız.12+0 da doktor kız dedi değişmedi de erkek bebekler daha doğru tahmin edilebiliyor. En kesin sonuç detaylida olur sanırım.

Canim banada dun soyledi 14+5 di erkege benzetiyorum die yarin kendi doktoruma gidicem kanamadan dolayi cagirdi cok şükür yok kanamam ama yarin netlesir cinsiyet hareketi bende hissetmiyorum oda dun ultrasonda kipir kipir oynuyodu sadece 2 gecedir uykuda donerken karnimda bi kasilma oluyo sag tarafta özellikle benim batmalarimda hep o tarfta oluyo hayirlisi yaa saglikli iyi olsunlarda hissederiz bir gun

Cinsiyetle alakası olduğunu pek düşünmüyorum ben. Benim bebiş kız.12+0 da doktor kız dedi değişmedi de erkek bebekler daha doğru tahmin edilebiliyor. En kesin sonuç detaylida olur sanırım.

Aynen öyle. Bakalım hayırlısı

Inşallah bidaha böyle birșey olmaz ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum. Geçmiş olsun tekrar. Bugün güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…