- 11 Nisan 2019
- 485
- 510
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.901
Ya ya öyle valla çok geçmiş olsun canımInsallah canim cok sağol yuregim ağzıma geldi sevinemedim bile orda Rabbim kimseyi korktmasin yaa cok zor donemlerdeyiz sag salim bi atlassak su gebeliği
İçini ferah tut canım inşallah sağ salim kucağımıza alacağızInsallah canim cok sağol yuregim ağzıma geldi sevinemedim bile orda Rabbim kimseyi korktmasin yaa cok zor donemlerdeyiz sag salim bi atlassak su gebeliği
Aslında gövdede olduğunu görüyorum ama o anki şuursuzlukta göz mü bu dedimKayınvalidem geldi bizimle son kontrole o da gözü mü burası deyince yok dedi doktor midesi
Cok sagol canmYa ya öyle valla çok geçmiş olsun canım
Ben de hiç anlamıyorum bile kontrol çok kısa sürüyor doktorun ağzına bakıyorum ne diyecek güzel şeyler söylesin diye o ara da bebeğim neresiymiş neymiş kaçırıyorumAslında gövdede olduğunu görüyorum ama o anki şuursuzlukta göz mü bu dedimkorktum delik gibi görünüyor ben dediğin sabunu duymadım canım araştırız.
Yok artık şok oldum kimin ne derdi varmış acaba hayır millet gibi ilk geceden hamile kalmadık ki nazar etsinler yada kıskansınlar hepimiz defalarca tedavi gördük ne iğneler acılar ki hala iğne kullanoyoruz neyine bu haset Allah korusun kötü kalpli insanlardan. Benim hamile olduğumu bilen herkes biliyo ikiz olduğunu dua ediyorum sürekli Allaha emanet yavrularımIkiz anneleri siz ikiz oldugunu hee kese soylediniz mi? Ben hic kimseye soylemedim benim ve esimin ailesi disinda hic kimse bilmiyo dogum sonrasi anneme de kaynvalidem de bizdende saklamislar supriz yapmislwr diycekler iyikide soylememisim zaten zor sekilde hamile kaliyoruz zorluklarla ustelk hamile kaldik diye surekli nazar ediyolar ben oyle seylere pek takilmazdim ama son donem yasadigim olaylar cok yipratdi beni bebisleri kaybetme korkusu derken, geceler surekli kabuslar goruyordum , bedenim titreyerek uyaniyordumn derken cantamdan muska buldum. Oxutdurdum iyi bisiy diyol kesinlikle yok et yaninda tasima elini bile surme dedi uc farkli yer ... bi insan neden baskasina boyle bisiy yapar bilmiyorum simdi yok etmeden once kim yapmis ya nicin yapilmisin arastirmasindayim rabbim tum anneleri ve bebisleri korusunBu konular da sizde dikkatli olun zaten surekli ihlas nas falak okuyordym simdi dilimden eksik etmiyorum
Ay yok artık yaaa nasıl insanlar bunlar çok korkarım böyle şeylerden Allah kendi başlarına çevirsinBen de buldum ama çamaşır makinasında çamaşırlar yıkanırken kapağın olduğu yer varya oraya gelmişti. Hangimizin kıyafetinden koptu Cebinden düştü anlamadım tabi.yastık kılıfları da vardı makinede ordan mı nerden düştü nerden çıktı bilmiyorum.Eşim yok etti bi şekilde ama canımızı sıktı bu durum.
Canım çok güzelmiş internettenmi aldın geldimi kumaşı falan güzelmigüzel günlerde kullansın inşallah oğluşun
Kizlar sabah sabah fena bi korku atlattim sabah bulantidan kustum her sabahki gibi sonra peceteme baktim kusunca sari akinti geliyo yine gelmis sonra temiz peceteyle silindim bi bakarim kan ödüm patlati 15 hafta icindeyim ilk defa kan gordum bebegim gidiyo dedim sonra sildim hafiflesti kesildi en yakin hastaneye koştum o ultrasonda hareketlerini kalbini duydum da cok fena oldum Allaha şükür bebegim iyiymis kanama alanida yok suan dedi idrar tahlili verdim ona göre ilac vericem dedi bu arada cinsiyetide öğrendik biliyosunuz dimi dedi yok dedim kagida yazinda kardesim parti yapicakdi kendi doktorumla oyle anlasmisdik adam pat die soyledi erkek gibi kontrolde netlestiririz dedi yani benimde oğlusum olucak
Cok sagol canim amin gerçekten Allah dusmanimi bile evlatla imtihan etmesinGeçmiş olsun canım Allah kimseye yaşatmasın.
Çok geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın bi daha çok zor gerçekten bende 10. Haftada olmuştuKizlar sabah sabah fena bi korku atlattim sabah bulantidan kustum her sabahki gibi sonra peceteme baktim kusunca sari akinti geliyo yine gelmis sonra temiz peceteyle silindim bi bakarim kan ödüm patlati 15 hafta icindeyim ilk defa kan gordum bebegim gidiyo dedim sonra sildim hafiflesti kesildi en yakin hastaneye koştum o ultrasonda hareketlerini kalbini duydum da cok fena oldum Allaha şükür bebegim iyiymis kanama alanida yok suan dedi idrar tahlili verdim ona göre ilac vericem dedi bu arada cinsiyetide öğrendik biliyosunuz dimi dedi yok dedim kagida yazinda kardesim parti yapicakdi kendi doktorumla oyle anlasmisdik adam pat die soyledi erkek gibi kontrolde netlestiririz dedi yani benimde oğlusum olucak
Evet canm ilk haftalarda cogu arkadasda oldu nerdeyse bende hic olmamisdiya iyce korktum 15. Haftada ne kanamasi dieÇok geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın bi daha çok zor gerçekten bende 10. Haftada olmuştu
Ben 15.hafradan itibaren hissetmeye başlamıştım önce anlamadım ama. Kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyor sanırım ablam 20 den sonra hissettiğini söyledi. En kısa sürede siz de hissedersinizNerelerdesiniz hanımlar. Ben birsey sormak istiyorum benimle aynı haftalarda olan veya geçmiş olanlar bebeği hissediyor musunuz.? Ben hala hissetmiyorum oğlum çok erken oynamaya başlamıştı bu sefer hala tık yok evet erken aslında ama bu benim 3.hamileliğim tuhaf geliyor vesvese yapmak istemiyorum..
MerhabaNerelerdesiniz hanımlar. Ben birsey sormak istiyorum benimle aynı haftalarda olan veya geçmiş olanlar bebeği hissediyor musunuz.? Ben hala hissetmiyorum oğlum çok erken oynamaya başlamıştı bu sefer hala tık yok evet erken aslında ama bu benim 3.hamileliğim tuhaf geliyor vesvese yapmak istemiyorum..
Merhabaher çocuk bir olmaz yahu daha çok minnoşlar annesi sen daha tecrüvwlisin aslında ben içimde pır pır hissediyorum arada sırada elimi karnıma koyduğumda tık yok birkwç haftaya o da olur inşallah
Ben 15.hafradan itibaren hissetmeye başlamıştım önce anlamadım ama. Kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyor sanırım ablam 20 den sonra hissettiğini söyledi. En kısa sürede siz de hissedersiniz
Cinsiyetle alakası olduğunu pek düşünmüyorum ben. Benim bebiş kız.12+0 da doktor kız dedi değişmedi de erkek bebekler daha doğru tahmin edilebiliyor. En kesin sonuç detaylida olur sanırım.Inşallah. Yinede bitmiyor endişeler ne yapalım
Maşallah gözün aydındarısı en kısa zamanda bizlere. Evet değişiyor gerçekten bebekten bebeğe mesela oğlum çok erken oynadı şimdi tekrar erkek dedi doktor daha hissetmedim acaba kız olma ihtimali var mı.doktor çok emin değilim erkeğe benziyor dedi. 14+5 de
Canim banada dun soyledi 14+5 di erkege benzetiyorum die yarin kendi doktoruma gidicem kanamadan dolayi cagirdi cok şükür yok kanamam ama yarin netlesir cinsiyet hareketi bende hissetmiyorum oda dun ultrasonda kipir kipir oynuyodu sadece 2 gecedir uykuda donerken karnimda bi kasilma oluyo sag tarafta özellikle benim batmalarimda hep o tarfta oluyo hayirlisi yaa saglikli iyi olsunlarda hissederiz bir gunInşallah. Yinede bitmiyor endişeler ne yapalım
Maşallah gözün aydındarısı en kısa zamanda bizlere. Evet değişiyor gerçekten bebekten bebeğe mesela oğlum çok erken oynadı şimdi tekrar erkek dedi doktor daha hissetmedim acaba kız olma ihtimali var mı.doktor çok emin değilim erkeğe benziyor dedi. 14+5 de
Cinsiyetle alakası olduğunu pek düşünmüyorum ben. Benim bebiş kız.12+0 da doktor kız dedi değişmedi de erkek bebekler daha doğru tahmin edilebiliyor. En kesin sonuç detaylida olur sanırım.
Canim banada dun soyledi 14+5 di erkege benzetiyorum die yarin kendi doktoruma gidicem kanamadan dolayi cagirdi cok şükür yok kanamam ama yarin netlesir cinsiyet hareketi bende hissetmiyorum oda dun ultrasonda kipir kipir oynuyodu sadece 2 gecedir uykuda donerken karnimda bi kasilma oluyo sag tarafta özellikle benim batmalarimda hep o tarfta oluyo hayirlisi yaa saglikli iyi olsunlarda hissederiz bir gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?