• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Yaa Cidden sen kızını erkekten koru kız ezmesin onu doğunca 🤣🤣 ya yerim onlari. Senin için gebelik daha değişiktir ya
Söylüyorum şimdiden abisi aman minnoş o diyorum 😂 çok merak ediyorum ne yapıyorlar acaba şimdi birbirlerini hissediyorlar mı acaba. İki tane bebek var diyip gülüyorum korkuyorum ben arada çok büyük mucize 😂🙏

Bilgi güncellemesi yapayım.dun verdigim kan sonuçları temiz çıktı.kafa incelemesi yapilamamisti bugün kızçe incelemeye müsade etti.doktor parlaklık var çok az ama genetige pek gerek duyulmayabilir sizin durumunuzda dedi genelde yüzde doksan geçiyor dedi ama prosedür gereği benim bilgi vermem gerekiyor diyip kağıt imzalattı bilgilendirilip istemedigimize dair.profilden yüzünü de gorebildik 😍 kendi doktorumdan renkli olarak isteyeceğim bir sonraki kontrolde

Söylüyorum şimdiden abisi aman minnoş o diyorum 😂 çok merak ediyorum ne yapıyorlar acaba şimdi birbirlerini hissediyorlar mı acaba. İki tane bebek var diyip gülüyorum korkuyorum ben arada çok büyük mucize 😂🙏
Bizim komşunun ikizleri doğduktan sonra yan yana koyunca el ele tutuşuyolardı. Birbirlerine dokunmak istiyolardı hep öyle rahatlıyolardı. Rabbimin hikmeti işte tabi biraz büyüyünce aynı şeyi söyleyemicem aynı odada ikisine bir bakamıyolardı 😂😂

Bizim komşunun ikizleri doğduktan sonra yan yana koyunca el ele tutuşuyolardı. Birbirlerine dokunmak istiyolardı hep öyle rahatlıyolardı. Rabbimin hikmeti işte tabi biraz büyüyünce aynı şeyi söyleyemicem aynı odada ikisine bir bakamıyolardı 😂😂
En çok emzik için kavga ediyorlar İnternetten ikiz videosu izliyorum en büyük sorun emzik kendi ağzında var onu atıyor diğerinin ağzındakini istiyor 😂😂😂

Evet ben bir kere video izlemiştim böyle birbirlerine dokunuyorlar biri onun üstüne doğru çıkıyor. Ama seninkiler çift yumurta ikizi farklı kesedeler çok ilginç 🥰🥰

Kuzum bende de çok akıntı alıyor yani iç çamaşırima selpak koymasam sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalırım. Her lavaboya gittiğimde selpakta sarı akıntım olmuş oluyor biraz da olsa. Ben idrar testi hatta idrar kültürü testi de verdim bir şeyim çıkmadı. Şükürler olsun. Kızlar genellikle enfeksiyon olunca sarı akıntı ile birlikte yanma oluyor bolgende
Bende enfeksiyon çıkıyo idrarda daha transferin 10. Günü pozitifi ögrendigimde idrar tahlilide verdim cikmisdi bi iilac kullandim gece icip yattm sonra gecen ay verdim yine cikti yine ictim ama pek kar etmiyo yani en basindan beri var enfeksiyon kasık agrilarimida ona yoruyorum o yüzden ama akinti yebi başladı iki haftadir

Bende enfeksiyon çıkıyo idrarda daha transferin 10. Günü pozitifi ögrendigimde idrar tahlilide verdim cikmisdi bi iilac kullandim gece icip yattm sonra gecen ay verdim yine cikti yine ictim ama pek kar etmiyo yani en basindan beri var enfeksiyon kasık agrilarimida ona yoruyorum o yüzden ama akinti yebi başladı iki haftadir
Anladım Kuzum Rabbim şifani versin inşallah duzelmistir. Senin demek en başından beri var kuzum. Sen önlemini al tabi ki doğrudur.

Merhaba kızlar gruptaki ikizlerin çoğu 1 kız 1 erkek galiba :)) Benimkiler büyük ihtimal ikiz kızlar geliyor :anne: :anne:
Harmony test verdim sonuçum iyi geldi mutluluktan içim içime sığmıyor. Yazılarınızı okuyorum beşik yatak hastane çıkış falan konular çok hoşuma gidiyor :KK200: Hepimize sağlıklı ve keyifli hamilelik diliyorum.
Bizimki de iki kız😊 bacı bacı büyürler birbirine arkadaş olurlar işte😍😘

Back