Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Aynen öyle. Bakalım hayırlısı

Inşallah bidaha böyle birșey olmaz ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum. Geçmiş olsun tekrar. Bugün güzel haberlerle gel inşallah
Benim kız olduğunu düşündüğümüz bebek çok oymak kıpır kıpır saniye durmuyor oğluşumuda sıkıştırmış kenara onun sadece eli kolu oynuyo yavrum yazık bende hareketlerinin hissedeceğim günü merakla bekliyorum nasıl olacak acabaa

Canım benim iki tane olduğu için sanırım alan çabuk daraldı. 12. 13. Haftalarda günde sadece bir iki defa pıt pıt şekilde hissetmeye başladım. 14. 15. 16. Haftalarda pıt pıtlar daha belirgin oldu artık emindim onlar olduğuna ve daha sık hisseder oldum. Bugün 16+2 yiz 3 gündür karnımda dalgalanmaları fark ediyorum. İlk annem fark etti uzanırken fark ediliyor. Dün kuaför e gittim orda oldu. Üç gündür karnıma bakınca görüyorum. Daha kuvvetli değiller tam net dokunmayı bir iki haftaya anlarım sanırım

Canım benim de bir kızım rahat rahat oynuyor diğer kızım sanki tabana yapışıp kalmış gibi duruyor :) Çok komik değil mi? Eşim çok sessiz bir adamdır ve o kızına bana benzemiş dedi İkizler de herkes biri yaramaz bir sakın olur diyor benim zaten ıkız kız yeğenlerim var doğal yapıldı yengemde ikizlik var . Onlar mesela çok farklıdır huyları

Benim tam cinsiyetleri belli değil ama eşime diyorum oğlan sana benzemiş sakin kız benim gibi oynak durmuyo yerinde birde renkli ultrasonu çok merak ediyorum normal ultrasonda oğlan uzun yüzlü uzun çeneli kız yuvarlak yüzlü duruyo

Canım bide benim oğlanın kesesi daha küçük yuvarlak duruyo sıkışmış kenara nasıl büyüycekse eli kolu oynuyo sadece kız yayılmış maşallah ilk haftalardan beri onun kesesi daha büyüktü

Sağolun kızlar biraz da olsa içim rahatladı.
Alışveriş için çok acele etmeyin puset yatak büyük şeyleri alın ama giyim. İçin Nisan mayısı bekleyiniz sonuçta yazın doğacak bebeklerimiz

Sağolun kızlar biraz da olsa içim rahatladı.
Alışveriş için çok acele etmeyin puset yatak büyük şeyleri alın ama giyim. İçin Nisan mayısı bekleyiniz sonuçta yazın doğacak bebeklerimiz
Nereden hangi beşik tavsiye edersin canım ya ben hiç birşey bilmiyorum En az 4 yaşına kadar yatabilecek şeyler var mı ? Kelebekteki 70*130 beşik nasıl?? Sen tecrübelisin bize tavsiye bide 2 tane alacağız ya ona göre fazla yer kaplayamacak odamız da küçük

Benim ki cilekten natura serisi oğlum hala kullanıyorum odasını yaza doğru ayıracam ozaman yatağı da acacam 10 yaşına kadar rahat kullanabilir. Yeni gelen bebeğe de bebek beşiği düşünüyorum biz seneye tainciyiz iki oğlum olacak kısmetse burdan gidince artık yeni evde ranza alırım diye düşünüyorum..

Ama senin ikiz olduğu için sana böyle bir şey tavsiye ederim. Varsa boş bir odan direk ikizleri oraya alsan kendin de ilk zamanlar orda uyursun belki böyle daha rahat yatak seçersin

Eklentiler

Hanımlar yatakları kullanışlı olmasını istiyorsanız mutlaka genişliğine dikat edin çocuk rahat dönsün ilerde..

Valla 10 yaşına kadar kullanmak çok iyiymiş o zaman kesinlikle değer yanı. Evet şimdi ikizlerde çok da büyük alamayız odamız küçük bir şekilde sığdıracağız bu senin bana gönderdiği hangi ebat kaç yaşa kadar kullanılır acaba?
Genişlik konuda haklısın en az 70 cm olsun değil mi?

Aynen öyle. Bir açıklama yazmıyor beşik için sana sitenin linkini atıyorum

Ya kizlar ben haziranda almayi dusunuyorum hatda annem hicbisey alma falan diyo doguma git sen hastaneden gelinceye kadar herseyini aliriz falan diyo oncesinden bi bakip karar veririz falan, ben zaten yaz dinemi oldugu icin annemlerin yazlgnda kalicam iki ay o zamana kadar oda yapmiycam herhalde kendi evime gecincw karar vericem annemleein evinde de besik var ablamdan kalma bebek arabasi, araba koltugu giysi biberon boyle seyler alicam bi tek mobilya besik gibi seyleri dogumdan iki ay sonraya birakicam sizce mantiklimi? Havasi ve bol gunesine gore annemleein yazligini istyorum yazik bebekler apartmana sikisip kalmasinlar hem zaten ikiz olduklari icin annem surekli gel git yapicakti

ana kucağı salıncaklar var tamamen yatıp sabitlenebilen bende ilk bi kaç ay için onlardanmı alsam diye düşündüm, beşiği bebek arabasını sağsağlim doğsunlar öyle alalım diyoruz.

Arkadaşlar ben de bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Yine stres yapacak bir şey çıktı ya . Tabi sonu güzel olsun da stresi cekerim radyolog baktı her şey normal dedi en son kalbinde ekolojik odak ( kalp parlaklığı) var dedi. Ama önemli bir şey değil zamanla gidiyor bu odak. Diğer bütün değerlerin normal dedi. Ben de dışarı çıkınca internetten baktım down sendromunun bir belirtisi de kalp parlaklığı imiş. Az daha bayilacaktim. Sonra hemen kendi tüp.bebek uzmani doktoruma gittim sonucu gösterdim. Telaş yaptığımı söyledim. Doktorum da telaş yapılacak bir durum yok senin ikili testin ve diğer ense kalınlığı burun kemiği ölçüleri her şey normal cikitigindan dolayı onemsenecek bir durum değil. Her gebede olabiliyor. Bu tek bulgu bir şey ifade etmez dedi. Ama işte hala beynimden atamadım. Rabbim her şeyin hayırlısını bilir tabi. Ne bileyim biraz kafama taktım kızlar inşallah geçer bu duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…