- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.921
Benim kız olduğunu düşündüğümüz bebek çok oymak kıpır kıpır saniye durmuyor oğluşumuda sıkıştırmış kenara onun sadece eli kolu oynuyo yavrum yazıkAynen öyle. Bakalım hayırlısı
Inşallah bidaha böyle birșey olmaz ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum. Geçmiş olsun tekrar. Bugün güzel haberlerle gel inşallah
Bencede heyecan yaptım ama çok gerekli olanlarda İnternetten çok da fazla fark göremedim.Bu ebebekte hiç de öyle çok da fazla indirim yok kiii
Canım benim iki tane olduğu için sanırım alan çabuk daraldı. 12. 13. Haftalarda günde sadece bir iki defa pıt pıt şekilde hissetmeye başladım. 14. 15. 16. Haftalarda pıt pıtlar daha belirgin oldu artık emindim onlar olduğuna ve daha sık hisseder oldum. Bugün 16+2 yiz 3 gündür karnımda dalgalanmaları fark ediyorum. İlk annem fark etti uzanırken fark ediliyor. Dün kuaför e gittim orda oldu. Üç gündür karnıma bakınca görüyorum. Daha kuvvetli değiller tam net dokunmayı bir iki haftaya anlarım sanırımNerelerdesiniz hanımlar. Ben birsey sormak istiyorum benimle aynı haftalarda olan veya geçmiş olanlar bebeği hissediyor musunuz.? Ben hala hissetmiyorum oğlum çok erken oynamaya başlamıştı bu sefer hala tık yok evet erken aslında ama bu benim 3.hamileliğim tuhaf geliyor vesvese yapmak istemiyorum..
Canım benim de bir kızım rahat rahat oynuyor diğer kızım sanki tabana yapışıp kalmış gibi duruyor :) Çok komik değil mi? Eşim çok sessiz bir adamdır ve o kızına bana benzemiş dediBenim kız olduğunu düşündüğümüz bebek çok oymak kıpır kıpır saniye durmuyor oğluşumuda sıkıştırmış kenara onun sadece eli kolu oynuyo yavrum yazıkbende hareketlerinin hissedeceğim günü merakla bekliyorum nasıl olacak acabaa
Benim tam cinsiyetleri belli değil ama eşime diyorum oğlan sana benzemiş sakin kız benim gibi oynak durmuyo yerindeCanım benim de bir kızım rahat rahat oynuyor diğer kızım sanki tabana yapışıp kalmış gibi duruyor :) Çok komik değil mi? Eşim çok sessiz bir adamdır ve o kızına bana benzemiş dediİkizler de herkes biri yaramaz bir sakın olur diyor benim zaten ıkız kız yeğenlerim var doğal yapıldı yengemde ikizlik var . Onlar mesela çok farklıdır huyları
Canım bide benim oğlanın kesesi daha küçük yuvarlak duruyo sıkışmış kenara nasıl büyüycekse eli kolu oynuyo sadeceCanım benim de bir kızım rahat rahat oynuyor diğer kızım sanki tabana yapışıp kalmış gibi duruyor :) Çok komik değil mi? Eşim çok sessiz bir adamdır ve o kızına bana benzemiş dediİkizler de herkes biri yaramaz bir sakın olur diyor benim zaten ıkız kız yeğenlerim var doğal yapıldı yengemde ikizlik var . Onlar mesela çok farklıdır huyları
Nereden hangi beşik tavsiye edersin canım ya ben hiç birşey bilmiyorumSağolun kızlar biraz da olsa içim rahatladı.
Alışveriş için çok acele etmeyin puset yatak büyük şeyleri alın ama giyim. İçin Nisan mayısı bekleyiniz sonuçta yazın doğacakbebeklerimiz
Nereden hangi beşik tavsiye edersin canım ya ben hiç birşey bilmiyorumEn az 4 yaşına kadar yatabilecek şeyler var mı ? Kelebekteki 70*130 beşik nasıl?? Sen tecrübelisin bize tavsiye bide 2 tane alacağız ya ona göre fazla yer kaplayamacak odamız da küçük
Valla 10 yaşına kadar kullanmak çok iyiymiş o zaman kesinlikle değer yanı. Evet şimdi ikizlerde çok da büyük alamayız odamız küçük bir şekilde sığdıracağız bu senin bana gönderdiği hangi ebat kaç yaşa kadar kullanılır acaba?Benim ki cilekten natura serisi oğlum hala kullanıyorum odasını yaza doğru ayıracam ozaman yatağı da acacam 10 yaşına kadar rahat kullanabilir. Yeni gelen bebeğe de bebek beşiği düşünüyorum biz seneye tainciyiz iki oğlum olacak kısmetse burdan gidince artık yeni evde ranza alırım diye düşünüyorum..
Eki Görüntüle 2584254
Eki Görüntüle 2584255
Ama senin ikiz olduğu için sana böyle bir şey tavsiye ederim. Varsa boş bir odan direk ikizleri oraya alsan kendin de ilk zamanlar orda uyursun belki böyle daha rahat yatak seçersinEki Görüntüle 2584262
Valla 10 yaşına kadar kullanmak çok iyiymiş o zaman kesinlikle değer yanı. Evet şimdi ikizlerde çok da büyük alamayız odamız küçük bir şekilde sığdıracağız bu senin bana gönderdiği hangi ebat kaç yaşa kadar kullanılır acaba?
Genişlik konuda haklısın en az 70 cm olsun değil mi?
ana kucağı salıncaklar var tamamen yatıp sabitlenebilen bende ilk bi kaç ay için onlardanmı alsam diye düşündüm, beşiği bebek arabasını sağsağlim doğsunlar öyle alalım diyoruz.Ya kizlar ben haziranda almayi dusunuyorum hatda annem hicbisey alma falan diyo doguma git sen hastaneden gelinceye kadar herseyini aliriz falan diyo oncesinden bi bakip karar veririz falan, ben zaten yaz dinemi oldugu icin annemlerin yazlgnda kalicam iki ay o zamana kadar oda yapmiycam herhalde kendi evime gecincw karar vericem annemleein evinde de besik var ablamdan kalmabebek arabasi, araba koltugu giysi biberon boyle seyler alicam bi tek mobilya besik gibi seyleri dogumdan iki ay sonraya birakicam sizce mantiklimi? Havasi ve bol gunesine gore annemleein yazligini istyorum yazik bebekler apartmana sikisip kalmasinlar hem zaten ikiz olduklari icin annem surekli gel git yapicakti
Ben salı gunu yaptırdım( temmuzda olmuştum o sebepten tek doz yapılacak)Kizlar tetanoz asisi yaptrdinizmi benimle ayni olanlar?
Canım 20. Haftamda yaptırdım benKizlar tetanoz asisi yaptrdinizmi benimle ayni olanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?