• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar doğum yapanlar, doğum sonrası diye ana başlık var. Orda bize yarayacak şeyler var. Mesela arkadaşın biri şu başlığı açmış bebek doğduktan sonra neler kullanılmadı neler çok gerekli diye. Ben bugün orda takılayım. 😂
Beni de eklermisin canim?

3 er kilo olsalar tamam zaten 😂 benim yiğenim normal doğum ile zamanında doğdu hatta iki gün geçti 3200 doğdu. Şu an eskisi gibi 4 üstü kilolar kalmamış. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Ben kendimi erken doğuma da hazırlıyorum sende hazırla. Küvezde de kalabilirler olsun diyorum yeterki sonunda sağlıkla evimize gelsinler 🙏
Canim kontrollerde boy kilo nasil? Bendekiler cok sukur boylar 1 hafta en son kontrolde kilolar sa 2 hafta buyuk geldi oysaki dogru duzgun beslenemoyorum , midem bulanmiyo kusmuylrum ama hicbisey yiyemiyorum istahsizlik doymusluk hissi var surekli

Canim kontrollerde boy kilo nasil? Bendekiler cok sukur boylar 1 hafta en son kontrolde kilolar sa 2 hafta buyuk geldi oysaki dogru duzgun beslenemoyorum , midem bulanmiyo kusmuylrum ama hicbisey yiyemiyorum istahsizlik doymusluk hissi var surekli
Haftaları ile uyumlu minnoşlarım canım. 🙏🙏🙏O bende ilk iki ay oldu sonra geçti tokluk hissi. Ben normalde de dengeli beslenme ye önem veren biriydim aslında normalden çok farklı bir yol çizmiyorum. Mutlaka annemden gördüğü gibi haftada iki defa sebze yemeği yapardım et yemeği bakliyat fırın yemekleri. Üst üste iki gün pilav yapmam mesela ya da et yemeği yapmazdım birgün sebze bir gün et birgün bakliyat diye mutlaka bir düzenim vardı. Şimdi de aynı şekilde devam. 😂

Bugün doktorum renkli ultrason açtı bize bebeğimin profilini gördüm eşim kendine benzetmiş.ben de hem.ona hem.kendime.benzettim ama çok.merak ediyoruz neye benzeyecek nasıl olacak diye haha 🤣🤣
Benimki çok emin ona benzeyecekler sürekli benim fotoğrafıma bak diyip duruyor çocuklaştı ya 😂 gece sol tarafa yatırmadı orda kim varsa çok inatçı ben sola döndükçe uyandım sağa döndürmüş 😂 sağlıklı olsunlar inşallah kime benzediği çok önemli değil desemde inanma 😂😂😂😂

Su sabun tozu dalan ve baska marka tedi ye gelmis fiyatida uygun. Dalan 500 gr 10 tl goz atin isterseniz.
Annem hacışakir in toz sabununu al dedi yakın zamanda kardeşimin bebeği oldu. Hiç pişik alerji yapmadı çocuğa diyor. Kıyafetleri için onu alacağım. Şampuan dalin 🐥🐥

Annem hacışakir in toz sabununu al dedi yakın zamanda kardeşimin bebeği oldu. Hiç pişik alerji yapmadı çocuğa diyor. Kıyafetleri için onu alacağım. Şampuan dalin 🐥🐥
Şu dalinleri bi an önce alasım var sonunda almak bize de nasip olcak çok şükür. Eşim bile dalin alcaz diyo demekki nerdeyse her insan seviyo onun kokusunu 🙂

Şu dalinleri bi an önce alasım var sonunda almak bize de nasip olcak çok şükür. Eşim bile dalin alcaz diyo demekki nerdeyse her insan seviyo onun kokusunu 🙂
şampuanları stok yapmayın ama bebek alerjik olabilir kullanamayabilirsiniz benim arkadaşım kendisi kullanıyo stokladığı şampuanları bebeğinin cildi atopikmiş :KK48: sebamed yada mustela daha doğal diye biliyorum

Reklamların etkisi dalin diyince civcivler aklıma geliyor :) kokusu ayrı kendi ayrı güzel. Çok şükür 🙏

şampuanları stok yapmayın ama bebek alerjik olabilir kullanamayabilirsiniz benim arkadaşım kendisi kullanıyo stokladığı şampuanları bebeğinin cildi atopikmiş :KK48: sebamed yada mustela daha doğal diye biliyorum
Yok bütün o malzemelerden bir tane alıp denicez de heyecandan dolayı öyle dedim 🙂

İnstagram hesabınız varsa muhendisinoğlunu takıp edin kızlar markaları arastırıyor ve dalin de kimyasal içerik cokmus

İnstagram hesabınız varsa muhendisinoğlunu takıp edin kızlar markaları arastırıyor ve dalin de kimyasal içerik cokmus
Hayallerimi yıkmayın olmadı alırım kullanmam 😂😂😂😂 küvetin yanında süs olarak kullanırım içimde kalır vallahi :)) edeyim bakim bi.

Kızlar ya dünden beri su gibi akıntım var. Böyle ayağa kalktığımda bile hissediyorum aktığını ıslattığını. Bildiğiniz su. Böyle olması normal midir sizde de olan var mı?

Kızlar ya dünden beri su gibi akıntım var. Böyle ayağa kalktığımda bile hissediyorum aktığını ıslattığını. Bildiğiniz su. Böyle olması normal midir sizde de olan var mı?
Bende de var su gibi olani cok takmiyorum onun progesterondan oldugunu dusunuyorumda bazen sari akintimda oluyo o rahatsiz ediyo benide enfeksiyonm var galiba

Benimki çok emin ona benzeyecekler sürekli benim fotoğrafıma bak diyip duruyor çocuklaştı ya 😂 gece sol tarafa yatırmadı orda kim varsa çok inatçı ben sola döndükçe uyandım sağa döndürmüş 😂 sağlıklı olsunlar inşallah kime benzediği çok önemli değil desemde inanma 😂😂😂😂
Hahaha ay güldürdün beni 🤣 aslında eşime ya da bana farketmez ama insan çok merak ediyor dünyaya nasıl bir varlık gelecek 🤣 eşinden ve senden bir parça çok değişik 🥰🥰 yaa seninkilerden biri daha mı yaramaz şimdi sol taraftaki 🥰 ikizler ayrı tatlı oluyorlar ama ya 😊

Fitil kullanıyorsan o da yapıyor olabilir. Günde 4 kere kullandıgım zamanlar bende de cok fazla oluyordu simdi 2 ye dusurduk azaldı Biraz

Ne güzel sohbet etmişsiniz kızlar maşallah tetanoz aşısı ile ilgili Dr nuz ne dedi

Hahaha ay güldürdün beni 🤣 aslında eşime ya da bana farketmez ama insan çok merak ediyor dünyaya nasıl bir varlık gelecek 🤣 eşinden ve senden bir parça çok değişik 🥰🥰 yaa seninkilerden biri daha mı yaramaz şimdi sol taraftaki 🥰 ikizler ayrı tatlı oluyorlar ama ya 😊
Mucizelerimiz 🙏🙏🙏 erkek hareketli benim kızım uslu son iki kontrolde yatıyordu elini kolunu öyle nazlı nazlı hareket ettiriyordu 💞💞 oğlum bir öncekinde resmen şov yaptı bize 😂😂 şu an hangisi ne tarafta bilmiyorum 😂

Back