- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.801
Aldıgın yer güvenilir mi canım ürün geldi mi yumusak mı
Tüp bebek doktorum yapabilir beni yonlendirmedi dedim kuzum. Meğer yapmıyormus. Galiba kendi hastanelerinde yaptırmam için son dakikaya bıraktı. Bugün beni direk kendi hastanesine yönlendirdi. Ben başka yerde yapabilir miyim diye sorunca yaptırabilirsin dediYanlıs hatırlamıyorsam tüp bebek doktorum yapacak ayrıntılıyı demiştin canım neden yapmadı?
Saolun.Oğluma burdan alışveriş yapmıştım memnunum.
İnşallah sıra alabilirsin canım yaTüp bebek doktorum yapabilir beni yonlendirmedi dedim kuzum. Meğer yapmıyormus. Galiba kendi hastanelerinde yaptırmam için son dakikaya bıraktı. Bugün beni direk kendi hastanesine yönlendirdi. Ben başka yerde yapabilir miyim diye sorunca yaptırabilirsin dediama hata bende önceden önlemi almalıydim
Ben de yaptırmayı duuanO arkadaşımda aldırmadı yurt dışında yapılacak 3 bin lira dedi çözüm var mı dediler yok yani doğmadan öyleyse niye yani yapalıma karar verdiler ama benim arkadaşın doktoru çok korkuttu o kız bu korku ile bebeğini kayıp edebilirdi mecburen aynı doktora gideceğim ama korka korka. Sonra özelde o zaman başka perinatolog vardı ona gitti rapor ile bu çocukta bir şey yok ve diyelim ki var o dedikleri tek başına anlamsız dedi. Şimdi o doktor devlette ben haftasını kaçırmış olacağım geç kaldım. Mecbur pat diye söyleyene gideceğim
İnşallah bir şey çıkmaz güzel şeyler duyarsınız.insan ister istemez tedirgin oluyor çok zorlukla elde ettik sağ salim alalım kucaklarimiza.Allah korusun bir şeyi olsa bile sonlandırmaya kıyamaz insan onlar bize hediye mucize emanet.ne gelirse razıyım ben.O arkadaşımda aldırmadı yurt dışında yapılacak 3 bin lira dedi çözüm var mı dediler yok yani doğmadan öyleyse niye yani yapalıma karar verdiler ama benim arkadaşın doktoru çok korkuttu o kız bu korku ile bebeğini kayıp edebilirdi mecburen aynı doktora gideceğim ama korka korka. Sonra özelde o zaman başka perinatolog vardı ona gitti rapor ile bu çocukta bir şey yok ve diyelim ki var o dedikleri tek başına anlamsız dedi. Şimdi o doktor devlette ben haftasını kaçırmış olacağım geç kaldım. Mecbur pat diye söyleyene gideceğim
Vallahi canım biz yarım saat göreceğiz diye gidiyoruz diyim sen anlaBen de yaptırmayı duuan
İnşallah bir şey çıkmaz güzel şeyler duyarsınız.insan ister istemez tedirgin oluyor çok zorlukla elde ettik sağ salim alalım kucaklarimiza.Allah korusun bir şeyi olsa bile sonlandırmaya kıyamaz insan onlar bize hediye mucize emanet.ne gelirse razıyım ben.
Dua edin goreyimmmmmmmm bı kezAa sen de baya yemişsin elinden geleni yapmışsın kuzum minnoş inşallah yarın gösterir
Yarın eşimle birlikte gideceğiz doktoru soru yağmuruna tutacağımVallahi canım biz yarım saat göreceğiz diye gidiyoruz diyim sen anlasonucu ne olursa olsun allahtan gelene razıyım kıyamam
Canım yürüyünce onlara beşik gibi geliyormuş o sarsıntı hoşlarına gidiyormuş. Sen hareketsiz kalınca onlar bu sefer harekete geçiyormuş çok hoş yaBenim bu kız ben gezerken hicccc kipirdanmiyor (disardayken çikolata yesem tatlı yesem de aynı )evdeyken otururken kıpır kıpır oluyor sanirim gezmeyi seviyor şimdidensizin de öyle mi?
Aaa yeni bir şey öğrendim şimdi demekki o yüzden sesi çıkmıyor.kipirtilar bı anda çok belirgin oluyor hemde haftası başlar başlamaz değişiklikleri bı anda hissediyorsun 20.hafta da gayet net tekme yer değişme hareketleri olmuştu.21 e girince kolumu bacagimi anlamaya başlıyorsun durduğu yer bile belli oluyor.hatta dışardan bazı sert hareketleri dalgalanma şeklinde görünüyor.annem daha dur kolu dirsegi batacak karnına diyorCanım yürüyünce onlara beşik gibi geliyormuş o sarsıntı hoşlarına gidiyormuş. Sen hareketsiz kalınca onlar bu sefer harekete geçiyormuş çok hoş yabunu birçok tanıdığım söyledi gece uyanık hareketli gündüz hareketsiz uykulu ben henüz çok net tekme dokunuş hissetmedim daha iki defa sadecee dokunuş gibi geldi kıpırtı bende var.
Eşime on dakikada çıkmış arkadaş dedim yıkarım orayı diyorYarın eşimle birlikte gideceğiz doktoru soru yağmuruna tutacağımparmakları nereydii kolu mu o
Hahah ben annemle gitmiştim bu sefer eşimle gidecegim ama eşim sizin eşiniz kadar duygularını dışa vuramaz gerçi kendi doktorum benden çok eşime anlatiyor bu orası su burası diyeEşime on dakikada çıkmış arkadaş dedim yıkarım orayı diyoryüzlerine bakacakmış eşim konuşma eğitimi veriyor şimdiden hergün baaabaa baaabaa herhalde o gün bir tepki bekliyor :))) sor tabi ben usg de böyle yuvarlak bir delik gördüm acaba göz mü o diye düşündüm sordum hocam bu neyi mide cebi dedi midesiymiş ne görürsen sor çok bekledik biz tüp bebek tedavisi olduğumu söyledim ben ayrıntılıya da diyeceğim öyle üstün körü anlatmasın ayrıntılı adı üstünde
Çok güzel ya çok şükür batsın yerim kolunu bacağınıAaa yeni bir şey öğrendim şimdi demekki o yüzden sesi çıkmıyor.kipirtilar bı anda çok belirgin oluyor hemde haftası başlar başlamaz değişiklikleri bı anda hissediyorsun 20.hafta da gayet net tekme yer değişme hareketleri olmuştu.21 e girince kolumu bacagimi anlamaya başlıyorsun durduğu yer bile belli oluyor.hatta dışardan bazı sert hareketleri dalgalanma şeklinde görünüyor.annem daha dur kolu dirsegi batacak karnına diyor
Aslında normalde eşin gibi içe dönüktür ama bu süreçte beklemediğim biri çıktı içinden bu kadar olmaz diyordum ki ailesine bana çok dillendirmeden sever. Çocuklarına öyle olmayacağını anlamış oldumHahah ben annemle gitmiştim bu sefer eşimle gidecegim ama eşim sizin eşiniz kadar duygularını dışa vuramaz gerçi kendi doktorum benden çok eşime anlatiyor bu orası su burası diyeinsana o görüntüyü görünce bı saflik çöküyor sanirim bir çok şeyi soruyorsun ama illaki eksik kalıyor çıkınca aklıma geliyor hepp...
Sen iki kat hissedeceksinÇok güzel ya çok şükür batsın yerim kolunu bacağınıiki haftam daha var demek benimde net değişimleri hafta sonunda oluyor kiloyu o gün alıyorum mesela bir hafta boyunca alıp veriyorum o gün net bir kilo ekleniyor. Farklılıklar da o günden başlıyor gerçekten döndü içinde biri bitip diğerine başlıyor. Bu günleri özleyeceğiz gibi geliyor doğum sonrası
Aynen hayırlısı ile neye benziyorlar nasıllar çok merak ediyorumSen iki kat hissedeceksinbiri uyur biri başlar.dogsunlar zamanı gelince de sevelim dimii
İnşallah kuzum dualarımız seninleDua edin goreyimmmmmmmm bı kez♥
Yok benim dışarıda iken de disko yapıyor içerideBenim bu kız ben gezerken hicccc kipirdanmiyor (disardayken çikolata yesem tatlı yesem de aynı )evdeyken otururken kıpır kıpır oluyor sanirim gezmeyi seviyor şimdidensizin de öyle mi?
Bugün doktorum renkli ultrason açtı bize bebeğimin profilini gördüm eşim kendine benzetmiş.ben de hem.ona hem.kendime.benzettim ama çok.merak ediyoruz neye benzeyecek nasıl olacak diye hahaAynen hayırlısı ile neye benziyorlar nasıllar çok merak ediyorumaz kaldı sağ salim zamanında sağlıcakla gelsinler o kadar bekledik şurda 4 5 ay daha dayanırız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?