- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.241
Önlem amaçlı yapmak istemiyorum, enfeksiyon riskinden falan dolayı kaş yaparken göz çıkarmayalım kısalığı an dikiş atarım dedi bakalım. İkizlerde de olabiliyor diye biliyorum ama illa olcak diye bi şey yok gönlünü ferah tut.Rahim ağzında sıkıntı mı gördü doktor. Bende bu gittiğimde soracağım biraz bakmıştım nette çoğul gebelikte erken doğuma önlem olarakta yapılıyor diye okudum.
Anladım canım inşallah olsan bile sıkıntısı yok bebişler için şimdiye kadar ne gerekiyorsa yaptık bundan sonra da yapacağızBenim en baştan beri böyle sıkıntılı. Temmuz da rahim ameliyatım var sonra tüp bebek oldu. Servikal yetmezlik olabiliyormuş perde alınan hastalarda benim de rahim ağzı uzunluğu süper değil sınırlarda dolaşıyorum işte, takipteyim yani.
Amin Amin tabi ki yaparızAnladım canım inşallah olsan bile sıkıntısı yok bebişler için şimdiye kadar ne gerekiyorsa yaptık bundan sonra da yapacağızrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Doğru düşünüyorsun ne zaman dokturun gerekli yapmamız lazım derse o zaman yaparsın. Erken doğumu önlemek için iğne vuruluyorum bakalım zaman ne gösterecek ama hissim temmuz da doğum yapacağım yönünde. Haziran sayfasına alışamadım diğer topikte temmuz a girip duruyorumÖnlem amaçlı yapmak istemiyorum, enfeksiyon riskinden falan dolayı kaş yaparken göz çıkarmayalım kısalığı an dikiş atarım dedi bakalım. İkizlerde de olabiliyor diye biliyorum ama illa olcak diye bi şey yok gönlünü ferah tut.
Başta ben normal doğum istiyorum diye düşündüğüm için temmuzda doğar inşallah diyordum fakat tüp bebek doktorum asla normal doğuma izin vermedi rahmin yırtılır dedi. O sebeple kesinlikle sezaryen olacak dolayısıyla da inşallah vaktinde olursa haziran olacakDoğru düşünüyorsun ne zaman dokturun gerekli yapmamız lazım derse o zaman yaparsın. Erken doğumu önlemek için iğne vuruluyorum bakalım zaman ne gösterecek ama hissim temmuz da doğum yapacağım yönünde. Haziran sayfasına alışamadım diğer topikte temmuz a girip duruyorum
Erkekler çok rahat ya bence zaten eşim oldu ya kız erkek mesele değil kafasındayımBen ikisinden de istiyorum kendi doktorum birinde çıkıntı gibi bir şey var demişti ama iki form da bana ikisi de kız dediler çabuk havaya girdimeşimde öyle hep diyor hiç fark etmez sağlıklı olsunlarda inanıyorum da öyle düşündüğüne. Erkekler de biz nasıl kızçe istiyorsak onlarda da kendi hemcinsi olsun istiyorlar bakalım inşallah diğeri erkektir ama değilse de hiç önemi yok iki tane bademli kurabiyem olur kurban olurum verene ya
Bende de 15 Haziran a tarihi koydu görmemiz lazım bu tarihi bunun için uğraşacağız öncelikle dedi. Sonrası ne kadar kalsa kar bizim için dedi. İnşallah sorunsuz doğumlar yaşarız. Öncelikle senin sağlığın yani bizim annelerin biz iyi olacağız ki onlarda iyi olsun. Rahmi yırtma riski varsa hiç gerek yok sezaryen olup memnun olan çok tanıdığım var. Eskidendi o üç gün yatıp kalmamalar arkadaşım akşamına ayaklandı. Bizim gelin normal doğurdu 17 gün lohusa yattıBaşta ben normal doğum istiyorum diye düşündüğüm için temmuzda doğar inşallah diyordum fakat tüp bebek doktorum asla normal doğuma izin vermedi rahmin yırtılır dedi. O sebeple kesinlikle sezaryen olacak dolayısıyla da inşallah vaktinde olursa haziran olacak
O arkadaş yaptı bana da ama sanırım ben aynı bebişimin farklı fotolarını attım sonra fark ettimErkekler çok rahat ya bence zaten eşim oldu ya kız erkek mesele değil kafasındayımİnşallah gönlüne göre olur. Kim yorum yaptı bana ultrason çok kötü olmasına rağmen ikra ve mely kız gibi demişti tuttu tahminleri
İnşallah görürüz o günleri de hep beraberBende de 15 Haziran a tarihi koydu görmemiz lazım bu tarihi bunun için uğraşacağız öncelikle dedi. Sonrası ne kadar kalsa kar bizim için dedi. İnşallah sorunsuz doğumlar yaşarız. Öncelikle senin sağlığın yani bizim annelerin biz iyi olacağız ki onlarda iyi olsun. Rahmi yırtma riski varsa hiç gerek yok sezaryen olup memnun olan çok tanıdığım var. Eskidendi o üç gün yatıp kalmamalar arkadaşım akşamına ayaklandı. Bizim gelin normal doğurdu 17 gün lohusa yattı
HeeO arkadaş yaptı bana da ama sanırım ben aynı bebişimin farklı fotolarını attım sonra fark ettimbir kişi de sat a yaşıma göre dedi. Temmuz ya da haziran sayfasında.
Bende senin gibi normal doğum istiyordum bütün tabuları duvarları yıktım şu süreçte her şey olabilirmiş kıvamına geldim. Normal sezaryen fark etmez bebeklerim ve benim sağlığım hangi şekilde iyi olacaksa öyle olsun. Anne sütü mama içinde eskiden aaa kesinlikle anne sütü şimdi doğdukları gibi hem meme hem mama ne gelirse verecem diyorumİnşallah görürüz o günleri de hep beraberaynen benim doktor zaten sezaryencı normal doğum yaptırmıyor ebelere devrediyormuş. Çok iyi diyorlar sezaryende inşallah öyle olur. Tutturmamak lazımmış demek ki diyorum çünkü gerçekten normal çok istiyordum.
Haftaya cuma kontrol için gideceğim orda kesin öğrenip yazarım artıkHeebidaha gönder olmazsa. Aa sat ve yaşa göre ben de rica etmiştim erkek çıktı onda benim. Ultrasondan kimse tahmin edemiyor benimkini çok kalitesizdi
Aynı düşüncedeyim mama için de öyle düşündüm hep ama bi arkadaş mama vermedi falan sonra yoğun bakımda kaldı kuzucuk o günden sonra vazgeçtim tüm düşüncelerimdenBende senin gibi normal doğum istiyordum bütün tabuları duvarları yıktım şu süreçte her şey olabilirmiş kıvamına geldim. Normal sezaryen fark etmez bebeklerim ve benim sağlığım hangi şekilde iyi olacaksa öyle olsun. Anne sütü mama içinde eskiden aaa kesinlikle anne sütü şimdi doğdukları gibi hem meme hem mama ne gelirse verecem diyorumşartlar herkese istediğini yapma fırsatı vermiyor aç kalıp sarılık mı olsunlar. İnşallah hem meme hem mama yerler. Yiğenim yedi memeyi de bırakmadı küçük dana 22 aylık oldu emiyor daha
Haftaya cuma kontrol için gideceğim orda kesin öğrenip yazarım artıkarkadaşların dediğine şartlanıyorum sonra şoka girerim erkek diyormuş olamaz kıza koşulladım kendimi falan olurum hayırlısı ile cuma günü belirsizlik biter inşallah
Canım temel Ceyhan diye bir doktora gitmiştim Ankara da.Merhaba hanımlar evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim :) bana ankarada doktor önerir misiniz sorun eşimde sperm hızı ve sayısı düşük birkaç arkadaşım Hulusi hocayı önerdi fakat kendisi kadın faktörlü başarılı olduğunu yazmışlar kafam çok karıştı yardımcı olur musunuz 2. Denemem olacak inşallah
Ben novaartta mehmet hocanın hastasıyım bizimde sperm çok az 9 tane çıkıyor 1ml de mikroçip yapmadı ama hulusi hocayı da göğşen hocayıda öneriyorlar yine olmasa ben gitmeyi düşünüyordumMerhaba hanımlar evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim :) bana ankarada doktor önerir misiniz sorun eşimde sperm hızı ve sayısı düşük birkaç arkadaşım Hulusi hocayı önerdi fakat kendisi kadın faktörlü başarılı olduğunu yazmışlar kafam çok karıştı yardımcı olur musunuz 2. Denemem olacak inşallah
Ben Gürgan Klinik te tedavi oldum. Mikroçip yöntemi uygulandı gebe kaldımMerhaba hanımlar evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim :) bana ankarada doktor önerir misiniz sorun eşimde sperm hızı ve sayısı düşük birkaç arkadaşım Hulusi hocayı önerdi fakat kendisi kadın faktörlü başarılı olduğunu yazmışlar kafam çok karıştı yardımcı olur musunuz 2. Denemem olacak inşallah
Bizim de erkek faktörü idi raporlu olarak Ankara tüp bebek merkezinde Cem Atabekoğlu nda yaptırdım çok şükür pozitif. Daha önce başka ilde 2 denemem negatif. Aynı hastanede embriyog Sinan özkavukcu için gittim çünkü o da çok önemli. Rabbim hayırlısıyla güzel haberler nasip etsin.Merhaba hanımlar evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim :) bana ankarada doktor önerir misiniz sorun eşimde sperm hızı ve sayısı düşük birkaç arkadaşım Hulusi hocayı önerdi fakat kendisi kadın faktörlü başarılı olduğunu yazmışlar kafam çok karıştı yardımcı olur musunuz 2. Denemem olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?