Gel beraber olsun deseydin ya hahahahshAglancak halime bende gülüyorumacaba bugün yumurtlama ya yarına bı yol yapsam şansım varmı yine.yatarken geçen zıkkım olsun deme bari dedi adam.benim gecemi zıkkım ettin daha ne olsun dicektim tuttum kendimi
Dur sende kadın zaten kocasına bilenmiş alevlendirme ortalığıYalanı asla sevmez ama kendisi bir kadar yalancıdır
Bak hem kırdığı için bilendim hem yanasmadigi için bilendim.ofkem 2 katı.yani kayiplarim cok fazla.zarardayim.yani yat yerlere affettir kendini bidaha yapmicam de ne bilim işte kuru özür tamam kapat konuyu ile bitirmeye çalışınca olmuyor.Dur sende kadın zaten kocasına bilenmiş alevlendirme ortalığı
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım guzel bir gün olsun insallah sonucu bizede atGünaydın kızlarrr bugün kendimi daha iyi hissediyorum sanki. Hafif ağrım var ama o kadar da olur artık. On kere uyuyup uyanmaktan gece, açtım artık gözlerimi. Test yapıcam idrarım gelince bakalım bugün de bir değişim olacak mı merak ediyorum
Hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah canım atıcamHadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım guzel bir gün olsun insallah sonucu bizede at
Günaydın canım, güzel haberlerini bekliyorumGünaydın kızlarrr bugün kendimi daha iyi hissediyorum sanki. Hafif ağrım var ama o kadar da olur artık. On kere uyuyup uyanmaktan gece, açtım artık gözlerimi. Test yapıcam idrarım gelince bakalım bugün de bir değişim olacak mı merak ediyorum
İnşallah canım erken gebelik testi miydi yaptığın? Değişme var mıGünaydın canım, güzel haberlerini bekliyorumBen de dün yapınca bugün tekrar yapmayım dedim birkaç güne yaparım tekrar:)
Günaydın canım hadı bekliyoruz ben de yine rüyamda gebeydimGünaydın kızlarrr bugün kendimi daha iyi hissediyorum sanki. Hafif ağrım var ama o kadar da olur artık. On kere uyuyup uyanmaktan gece, açtım artık gözlerimi. Test yapıcam idrarım gelince bakalım bugün de bir değişim olacak mı merak ediyorum
günaydın bu sabah test yapacağım galiba, reglim kesildi zaten az az geliyordu 3 gün sürdü resmen.Anladım ama galiba geç yumurtluyordunuz bu sefer erken yumurtlamış olabilirsiniz eğer adet ise onu demek istedim İnşallah gebelik vardır Ben sizin yerinize olsam test alır bakardım en geç yarın sabah
pik olduktan sonra çatlıyor bu akşamı değerlendirirsiniz. Bugün yemeğin yanına baklava filan al onu düşündüğünü görünce o sana yanaşacaktır. Başak burcu benim eşimde çok kıldır ama iyidir. Herşeye bir yorumu bilmişliği vardır.Tek derdim burcu olsun.benim derdim başka
Antepli msn kız aklına baklava gelmiş ilkpik olduktan sonra çatlıyor bu akşamı değerlendirirsiniz. Bugün yemeğin yanına baklava filan al onu düşündüğünü görünce o sana yanaşacaktır. Başak burcu benim eşimde çok kıldır ama iyidir. Herşeye bir yorumu bilmişliği vardır.
Seni bekliyoruz canım at bir çift çizgi de sevinelim yaaİnşallah canım erken gebelik testi miydi yaptığın? Değişme var mı
Değer kaç?Kizlar amhsi az olupta ovulasyon testiyle hamile kalan oldu mu
Ayy evet her konuda uzman.ceneleride durmuyor mübarek.hayir testlerinde lavabo ya koydum gözünün önüne bunlar ne demedi.pik olduktan sonra çatlıyor bu akşamı değerlendirirsiniz. Bugün yemeğin yanına baklava filan al onu düşündüğünü görünce o sana yanaşacaktır. Başak burcu benim eşimde çok kıldır ama iyidir. Herşeye bir yorumu bilmişliği vardır.
Ayy bende bu gece erkek çocuk emziriyodumGünaydın canım hadı bekliyoruz ben de yine rüyamda gebeydim
Enerji verir ya ondanda olabilirAntepli msn kız aklına baklava gelmiş ilk