Teşekkür ederimAaa sizin de çok yüksek çıkmış. Ben de sabah gideceğim umarım kötü bir şey değildir. Çok geçmiş olsun bu arada
Canım nasıl oldun? Sendin degilmi dış gebelik yaşayanAmin canım. Sen nasılsın takip edemedim pek burayı ne durumdasın
Ben de senin giibydim düzenli ise adetin önermiyorum başka bır Dr bana onerdıgınde kist oldu takipten stres oldum kızımın doğumunu yapan canm dr.um kıst ıcın gttm at cope dedi attım hamile kaldmTeşekkür ederimben biraz baktım stres uykusuzluk hepsi etken maalesef . Doktoruma ovulasyon testinden bahsettim önermiyorum daha çok stres yapıyor dedi. Bende 1 aydır falan gerçekten çok stresliyim birde sanki ovulasyonda strese soktu daha çok
Evet düzenli adetim şubattan beri kullanıyorum sadece 1 ay 2 gün önce yumurtlamam oldu genelde 14. 15. Gün çatlama oluyor. Bu ay kullansammi kullanmasammi bilemedim çok kararsızımBen de senin giibydim düzenli ise adetin önermiyorum başka bır Dr bana onerdıgınde kist oldu takipten stres oldum kızımın doğumunu yapan canm dr.um kıst ıcın gttm at cope dedi attım hamile kaldmonlar boş iş dedi duzenlıysen
Adet bitimi düzenli ilişki yeterli ozman sana da canm tabiri caizse ıslaklık başlayınca ben Gerek görmüyorum kendini stres sokuyorsan kullanma mesela ben şöyle yorumluyorum kalın yapıda uzayan akıntı gelince batmalarım artınca testim pike yakın oluyor yumurta akı ve meme ucu hassasiyetini görünce de silkleşmiş oluyorEvet düzenli adetim şubattan beri kullanıyorum sadece 1 ay 2 gün önce yumurtlamam oldu genelde 14. 15. Gün çatlama oluyor. Bu ay kullansammi kullanmasammi bilemedim çok kararsızım
Başınız sağolsunÇok sevdiğimiz abimiz vefat etti sanırım bizden buay bebek cıkmaz. Çok kötüyüz. Yarın yada öbür gün yumurtlamam olacak
Teşekkür ederimBaşınız sağolsun
Merhaba canım 36.4 mü 04 müDün aynı 08.30 da ateşim 36.00 bugün 08.40 da uykumdan uyandigim gibi oluyorum 36.04 bunun açıklaması nedir sence var mı anlamıFreshmommy
36.4 benim derecemde 04,05 vs yok ki ilk kez senden duydum onuMerhaba canım 36.4 mü 04 mü
Evet ben de o yüzden şaşırdım. Kaçıncı günündesın canım ovülasyonda artıyor vucut ısısı catladıktan sonra genelde36.4 benim derecemde 04,05 vs yok ki ilk kez senden duydum onuay pardon ben yanlış yazmışım yukarda özür dilerim
Ovulasyon haftam geçti çatladığını düşünüyorum bir kaç gün önceEvet ben de o yüzden şaşırdım. Kaçıncı günündesın canım ovülasyonda artıyor vucut ısısı catladıktan sonra genelde
Canım bır gebenın ovulasyonundan al,hafıf koyulasma baslayınca ıkı gunde bır,pik ve catlama gunlerı hergun degerlendır,orzax balık yagı-folık asıt al,arada bır sabahları ıncır bal ye,içine az bısey tarcın ve çörek otu atarsan iyi olur,bıde ılıskı sonrası hemen belını yuksege kaldır hemen kaldır ama.Şans seninle olsunSelam kızlar, 2022 yılı Eylül ayında dış gebelik geçirdim igne ile tedavi oldum. İlaç aldığım icin doktorum 6 ay korunmami söyledi ama ben bu aya kadar korundumkorku sarmıştı bu ay denemelere başladık bakalım.. şans,l ve dualarınızı bekliyorum
Doktorumun verdigi folik asitli vitamini kullanıyorum şuan, ceviz yiyorum sabahları. Dediğini ekliyorum rutineCanım bır gebenın ovulasyonundan al,hafıf koyulasma baslayınca ıkı gunde bır,pik ve catlama gunlerı hergun degerlendır,orzax balık yagı-folık asıt al,arada bır sabahları ıncır bal ye,içine az bısey tarcın ve çörek otu atarsan iyi olur,bıde ılıskı sonrası hemen belını yuksege kaldır hemen kaldır ama.Şans seninle olsun