- 25 Mart 2024
- 356
- 350
- 34
O zaman yavaştan cıkması lazımdı eger gec dollenme falan olmadıysaTam bilmiyorum ama telefondaki takvimde 26 mayıs gösteriyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman yavaştan cıkması lazımdı eger gec dollenme falan olmadıysaTam bilmiyorum ama telefondaki takvimde 26 mayıs gösteriyordu
Bugün doktor ile görüştüm 8. Haftaya randevu verdiler 5. Haftadayım şu an , en azından 12. Haftayı beklememe gerek kalmadıKan ne zaman vereceksiniz
Sizin yumurtlama ne zamandıKızlar sonunda adetim bir gün gecikti ve testim iyice belirginleşti
25 Mayıs yumurtlama günümdüSizin yumurtlama ne zamandı
Hayırlı olsun canım insallah tahminen değerin 200-300 gibi bişeydir bugun25 Mayıs yumurtlama günümdü
Sağol canım, yurtdışında olduğum için ilk 8. Hafta kontrole gideceğim umarım sağlıklı bir gebeliktirHayırlı olsun canım insallah tahminen değerin 200-300 gibi bişeydir bugun
Benimde hep hayalimdi kese kalp falan hepsini bi kontrolde gideyim diye eğer varsa kontrol bayramdan sonraya kalacak bi kaç gün daha beklerim diyorum bendeSağol canım, yurtdışında olduğum için ilk 8. Hafta kontrole gideceğim umarım sağlıklı bir gebeliktir
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsınızbir sıkıntı hissetmediğiniz sürece biraz geç gitmek daha iyi sanırım çünkü mesela bazen 5. Hafta kese görünmeyebiliyor ve sonraki haftalar gördüğünüzde boşuna stres yaşamış oluyorsunuzBenimde hep hayalimdi kese kalp falan hepsini bi kontrolde gideyim diye eğer varsa kontrol bayramdan sonraya kalacak bi kaç gün daha beklerim diyorum bende
Evet bende öyle düşünüyorum önceki gebeliğimi ben cok düşük değerle 30 la öğrenmiştim kese görünecek kalp duyulacak diye diye o hamilelik uzadı da uzadıİnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsınızbir sıkıntı hissetmediğiniz sürece biraz geç gitmek daha iyi sanırım çünkü mesela bazen 5. Hafta kese görünmeyebiliyor ve sonraki haftalar gördüğünüzde boşuna stres yaşamış oluyorsunuz
Çok üzgünüm canım az çok okumaya çalıştım mesajları inşallah kürtaja gerek kalmaz güzel haberler alırsın doktordan.YENİDEN BURAYA GELECEĞİM KIZLAR doktor KALP ATIŞI ALAMADI CUMA GÜNÜ BUGÜN YENİDEN BAŞKA BİR DOKTORA GİDECEĞİM BAKALIM NE DİYECEK DOKTOR GELİSME OLMADIYSA BEKLEMENİN BİR FAYDASI YOK DEDİ 3mm bebısım 4-5 olmadıysa kürtaj olacagım
Nasılsin çıktın mı doktordanamın geldim erken geldık bıraz bekliyorum
Ay maşallah sağlıkla gelsin bebeğin canım Darısı başımızaaKızlar sonunda adetim bir gün gecikti ve testim iyice belirginleşti
Resmen ben buradayım diyor maşallah Sağlıkla ilerlesin sağlıkla doğsun inşallah Darısı başımızaBu arada benden de merhaba bugün bat günüm iki gündür değişik markalarla yapıyorumçoklu test almanın faydaları bugün kan verdim asm de yarın sonuc cıkacak insallah saglıkla ilerler ve gercekten vardır.eğer sonuçlardan memnun kalırsam neler yapmıstım belirtiler neydi hepsini bir mesajla paylasıcam ki insallah birisine vesile olur
İnsallah buradaki herkese ve tüm isteyen kadınlara dua ediyorum Allahım çok aratmasın en kısa sürede kucaklarımızı doldursun insallahResmen ben buradayım diyor maşallah Sağlıkla ilerlesin sağlıkla doğsun inşallah Darısı başımıza
Evet gercekten adet oldum bende cok saırdım ama işteAaaa çok şaşırdım kuzum emin misin adet olduğuna çoook erken daha