pişmanmıyım, aslaBu ışıltılı gölgeli çizgili hayatı sen seçtin
Evettt bu sefer sürekli yapmak istiyorum ondan zar zor bekledim bu zamana kadarAslında beklemekde kötü koyulaşacak mı ne olacak diye diye bütün gün bunu düşünüyoruz. Bunlarla kafanı dolduracağına yap gitsin ya ne olacak sanki. Kendi adıma konuşuyorum negatife alıştım eskisi gibi üzülmüyorum. Pozitif olup daha sonrasında adet olmaya da alıştım
Koyulaştı mı diye düşünüp dururum diyorsan yap ama yok kafa dinliycem diyırsan yapma. Kendi piskolojini en iyi sen biliyorsun
Teşekkür ederim inşallah canımCanım silik çizgi görünüyor zaten varsa 2 güne netleşir inşallah hakkında hayırlısı olur
Aynen öyle bende psikopat gibi 5 gün önceden test yapmaya başlardım kafayı boşaltmak çok zorEvet ya ben de asla anlamıyorum bu olayı. Takipte kalınca stres yapmadığımızı düşünsek de oluyor heralde ister istemez. Dün bi arkadaşımın korunurken hamile kaldığını öğrendim asla da istemiyorlardı ikinci çocuğu. Tatil dışında kafadan silmek de imkansız gibi bir şey
Bugün pozitif gördüm ya yarın test yapınca negatif görürsem diyorum ay yoruldum kızlarValla ya. Tam kalbimdeki cümleyi kurdun. Korkuyorum gerçekten
Batlarımız aynı neden bizi beklemedin yaaaa test için bu arada kasık ağrım geçti sevinsem mi üzülsem mi bilemedimpişmanmıyım, asla
Evettt bu sefer sürekli yapmak istiyorum ondan zar zor bekledim bu zamana kadarhaklısın kuzum insan herşeye alışıyor normal de olsa bu teste hamileyim diye sevinirdim. Şuan sadece muallakta kalıyorum. Ama yine de bi ihtimal var işte kapalım tutamıyoruz kendimizi
Üzgünüm nefsime yenik düştümBatlarımız aynı neden bizi beklemedin yaaaa test için bu arada kasık ağrım geçti sevinsem mi üzülsem mi bilemedimağrıyor bi dert ağrımıyor bi dert bende yok sanırım bu ay bi şey hissetmiyorum
Yani evet 3 5 gün kala diyebilirizYumurtlamanızı biliyorsunuz ya 13. Gün de yaptıysanız yine regl ye yakın olmuyor mu?
Sanki geçen attığım böyle değildi dimi ya böyle çıkmamıştı hiç oynasak bileAy evet tam görüyorum dediğim yerde
Öyle valla sen yaparsın bence tutamazsın. Hiçbir şey çımmasaydı belki beklerdin ama o testte bir şeyler o yüzden bence sen duramazsın yaparsın gibime geliyorpişmanmıyım, asla
Evettt bu sefer sürekli yapmak istiyorum ondan zar zor bekledim bu zamana kadarhaklısın kuzum insan herşeye alışıyor normal de olsa bu teste hamileyim diye sevinirdim. Şuan sadece muallakta kalıyorum. Ama yine de bi ihtimal var işte kapalım tutamıyoruz kendimizi
Evet o çok daha silik belli belirsiz görünüyordu. Ay hadi bakalım ben de heyecanlandımSanki geçen attığım böyle değildi dimi ya böyle çıkmamıştı hiç oynasak bile
Bugün pozitif gördüm ya yarın test yapınca negatif görürsem diyorum ay yoruldum kızlar
Evet canım yapıcam acı ama gerçek bir şey söyledinÖyle valla sen yaparsın bence tutamazsın. Hiçbir şey çımmasaydı belki beklerdin ama o testte bir şeyler o yüzden bence sen duramazsın yaparsın gibime geliyor
Böyle daha da belirgin olmuş çıkmış birşeyler hadi inşallah yarın haber bekliyorum sendenOynadım fotoğrafla
Canımm çok silik bi şekilde var gibi duruyorrrrrKızlar test yaptım. Yumurtlamanın 9-10. Günü. Bat’a 5 var. Bir şey görüyor musunuz?
Candy7777 @elektroforez @mysterious7 @Pamlok ecutos @beezuus sdaak M Momyteam @duskapani A aceleciaycicegi
@bebekolog7 @Evelynn etiketleyemediğim diğer kızlar
O böyleymiş yumurtlama 9. Gün diye atmışımEvet o çok daha silik belli belirsiz görünüyordu. Ay hadi bakalım ben de heyecanlandım
Teşekkür ederim canim hiç yapmadim sat 3 haziran di programa göre 14 16 si yumurtlama gözükuyordu benim 12nde iliskim oldu birde 20nde oldu yani bu ay olmaz diye düşünürken Allahim nasip etti.. düşünmemek lazım mış gercekten o zaman oluyormuşHayırlı olsun bebeğiniz, yumurtlama takibi yapmış mıydınız kaçıncı günüydü acaba?
Bence deEvet canım yapıcam acı ama gerçek bir şey söyledin
Canım evet silik görüyorum bende ama şeyden emin olamadım pozitifin yaninda olması gerekmiyor mu çizginin bu strip testler çok degisikKızlar test yaptım. Yumurtlamanın 9-10. Günü. Bat’a 5 var. Bir şey görüyor musunuz?
Candy7777 @elektroforez @mysterious7 @Pamlok ecutos @beezuus sdaak M Momyteam @duskapani A aceleciaycicegi
@bebekolog7 @Evelynn etiketleyemediğim diğer kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?