HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

burda 12 36 ydı ama ben gece yanlız kalmak istemedim büroya geçti eşim şimdi çok iyi olur valla mesela 2 saate evde kuzum benim yorulmasın o benim canım maşşallah subhanallah

canım benimkinin bölümünde bürocu olamıyor maleseff...
benim ki izinli günlerinde kalkıp gece bile operasyonlara gidiyor..
çok fazla tek kalıyorum maleseff...

ben bu gece tekim malesefff...

ahh canım ne güzel sölüyosun ben bu konuda cok şanssızım benim eşim kırmızı et asla yemez ki benim yemek yelpazem cok dar :S

aslında bana göre çok şanslısın canımmm...
benim eşimde muhakkak her gün kırmızı et ister...
o kadar dar ki seçeneğim...

ben 5 yıl türk mutfagı eğitimi aldıgıma ragmen çok zorlanıyorumm...

burda olmayan arkadaşlarımız sohbeti kaçırdıklarına çok üzüleceklerrr...

ohhh karnım acıktıııKociş yemekten sonra tatlı ısmarlayacakmışşş tatlı yapmam artık

tavugun sadece beyaz kısmını göğüsünü yer.sebze yer oda çok çeşitli olmıycak :)
börek di makarnaydı pilavdı cok sever patateside cok sever..
evet alıyım şimdi menüyü canım :)

ben buldummm

tavuk şinitzel ve şehriyeli pirinç pilavı
yanına da yoğurt...

tavugun sadece beyaz kısmını göğüsünü yer.sebze yer oda çok çeşitli olmıycak :)
börek di makarnaydı pilavdı cok sever patateside cok sever..
evet alıyım şimdi menüyü canım :)

Eyvah eyvah...
Tavuk gögsüyle çok nefis bir salatam var onu yapabilirsin...Gögsü haşla iyice dit onu içine közlenmiş yağ biberini ince ince doğra içine yoğurt ve mayonez dök tuzla karıştır üzerine hafif ketçap harika bi salata oluyo....
Perde pilavı veya bulgur pilavı yapabilirsin
Patates yemeği yapabilirsin...

Gondol köfte nasıl canımmm

canım köfteye gondol şeklini veriyorsun fırın tepsisine diziyorsun..
patatesi ilk önce kaşlıyorsun çatalla ezip tuz kırmızı biber çok az salça yağ ekliyorsun karıştırıp gondolların işini dolduruyorsun...
bunu fırına atıyorsun pişmeye yakında gondolların üstüne rendelenmiş kaşar koyuyorsun...
15 dk fırında tutuyorsun ve afiyetle yiyorsun çok lezeetli oluyor

Hasanpaşa köfteside aynı sadece hasanpaşa köftesinin üzerine salçalı su döküyorsun ekmek bandırabiliyorsunnn

işte bende netten falan bakıp degişik degişik yapıyodum hatta 2 günlük bile yapıyodum ama bugün olmadı işte

Boşver her zaman yapmak olmuyo zaten bende haftada 3 gün yapıyorum en fazla diğerini dışarda yiyoruz yada eve serviss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…