- 24 Aralık 2012
- 1.289
- 47
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.521
ARKADAŞLAR merhaba aranıza yeni katıldım kendimi anlatayım önce 1. aşılamamı yaptırdım bugün testim vardı negatifle sonuclandı ve kırmızı kartıda yedim az önce dr umuz olmazsaa 2 ve 3. denemeden sonra tüp bebeğe geceriz demişdi ama ben aşılama isteiyorum direk tüp bebektransferi yaptırmak istiyorum...BENİM SİZDEN ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM FİYATLARI NE CİVARDA VE SSK LI yaptıran varmı aranızda onun fiyatınıda öğrenmek istiyorum moralim cok bozuk zor yazıyrum bana yardımcı olursanız bilgilendirrirseniz sevinirim ALLAH IM inşallah kucaklarımıza verir bebişlerimizi...
evet herşeyimiz aynı sea:)
günleri beraber sayacağız desene:)
hadi sayalım ,ayın 26 sı test günü dedi doktor:)o günü sayma ,bu günü sayma ,kaldı 10 gün canııııım
Rabbim kucağımızı doldursun inşallah,bizim ve isteyen tüm kullarının:)
evet bu hibor çok sinir bozucu bişey. göbeğim delik deşik oldu morardı tabi. bişey sorucam bu hibor kullananlar 10 tane bittikten sonra tekrar alıp devam edicez dimi
Kızlar merhaaba,
Yarın opu ya gircem, due edin lütfen. gereksiz yere kendimi strese sokuyorum akşamdan beri.
Kizlar aranizda hibor kan sulandirici igne kullanan varmi?
ARKADAŞLAR merhaba aranıza yeni katıldım kendimi anlatayım önce 1. aşılamamı yaptırdım bugün testim vardı negatifle sonuclandı ve kırmızı kartıda yedim az önce dr umuz olmazsaa 2 ve 3. denemeden sonra tüp bebeğe geceriz demişdi ama ben aşılama isteiyorum direk tüp bebektransferi yaptırmak istiyorum...BENİM SİZDEN ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM FİYATLARI NE CİVARDA VE SSK LI yaptıran varmı aranızda onun fiyatınıda öğrenmek istiyorum moralim cok bozuk zor yazıyrum bana yardımcı olursanız bilgilendirrirseniz sevinirim ALLAH IM inşallah kucaklarımıza verir bebişlerimizi...
ya bana yardımcı olacak kimse yokmu forumda okdr kişi var biriniz bile cvb vereyemecekmi
Gunaydiiin kizlarrr. Nasilsiinniz?? Transferden kac gun sonra banyo yaptiniiiiz??
Gunaydiiin kizlarrr. Nasilsiinniz?? Transferden kac gun sonra banyo yaptiniiiiz??
ben transferin 3. günü banyo yaptım canım
Canım transferin olmuş..Hayırlı olsun..Bebeklerin senden hiç ayrılmasın inşallah.Nasıl hissediyorsun kendini.Benim perşembe transferim oldu..bugün banyo yapacağım inşallah..Ama hemşire hemen yarın yapabilirsin demişti yani bir gün sonra..Ben yine biraz beklemek istedim..bide ılık suyla ayakta hızlı bir duş şeklinde yapmam gerektiğini söylemişti....
ben transferin 3. günü banyo yaptım canım
kızlar ben uzun protokol oluyorum lucrin diye iğne yapıyordum adet olunca gel demişti ama benim adetim 5 gün geçiktiidoktoru aradım 5 gün daha bekle olmazsa gel dedi.olmazsam heralde tedavim iptal olcak stres de yapmamıştım oysa ki genelde gecikme yapıyormuş ama hiç olmaya da niyeti yok çok canımm sıkıldıııı
Pazar transferim oldu, çarşamba banyo yaptım
canım nasılsıın?? nası gıdıyoo
benimde bugün adet günüm ama henüz olmadım bekliyorum 26 günde olurum genelde bugünde 26. günüm ah keşke olmasam bi mucize olsa
benim de 26 günde bir oluyordu olmadıı hamilelikte yok.seminer dönemi okuldan da izin almıştım haftasonu giderim diye.yarın okula gidecem büyük ihtimalle çok komik olucak daha adet olamadım da müdürüm de diyememwallaa ne diyeceğim bilemedimm