- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.308
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.481
iyiyim canım yaaa hiç bu kadar adet oluyum diye beklememiştimnapım kuzum ya ablam vardı yemeğimi yaptı çamaşır vardı asılacak katlanacak onları halletti saolsun 3 çocuğum var gelemem demedi biraz önce gittiler bende buraya geldim fıstığım sen napıyon
yani cumartesi test günün. benim de cumartesi test günüm 5.günümdeyim. kaç embriyo transfer edildi merak ettim.
deti meraba nasılsın ????
benimde tedaviye başlamadan öyle bi niyetim vardı ama yumoşların kalitesini etkiler kimyasal vücuttan hemen atılmaz die vazgeçtim bence yaptırmasan daha iyi olur sen bilirsin tabiii :26::26::26::26:
hııııımmmmmmm kızlar yanlışlık yapmışım benim test günüm cuma günü
Sağol destina38 :) valla bende vazgeçtim zaten.. Boyatmıycam #direnbeyazsaç dedim gülüştürdüm herkesi :)) olmazsa vay ondan mı vay bundan mı diye üzülürüm şimdi. Ama dün akşam bira içtim 1 tane :/
Bugün kontrolde danışman sosyal içicilik sakıncası yok dedi. ( Dr ile soru-cevap görüşmemiz olmuyor sadece danışmanla)
canımm ikinci hamişimiz oldunn çok erken öğrenmişsin ikiz heralde ki bu kadar erken çıkmış ve değerin de gayet güzel senin içinde halay çekelim canım benimmArkadaşlar merhaba. Bende listede varım görmüşsünüzdür. Bugün transferden sonraki 7. Günüm idrar testı yaptım dayanamadım kardeşimın ısrarları üzerine. Ve ikinci pembe çizgi çıktı. Sonra gidip kan verdim sonuç 55,96 çıktı. Sizce herşey yolunda mı
canım hoşgeldinBu ay dondurulmuş embriyon transferim olacak lucrinle uzun protokol tedavime p.tesi başlıyorum.
İnşallah bu sefer tutacak, içimde güzel bir umudum var. Hepimize bol şans,nasip,kısmet diliyorum güzel Mevlamdan
canım transferin hayırlı olsun güzel de embriyo transfer etmişler sıkıca tutunurlar inşallah annelerinin göbüşlerineKizlarr ben ciktim transferdenAyyy idrara sikisk olmak ne zormus oluyodum sancidan Transferde hic agri sizi olmadi ama :) bu arada ultrasonla ustten bakiyolar ya koyarken doktor gosterdi iki yumusuda inci gibi parliyodu. Duygulandim o an, icim umut doldu. Ins hayrlisiyla Rabbim kucagima da almayi nasip etssiiinn
canım hoşgeldinkızlar beni de ekleyinbi de bişi sorcam ben aslında bahçeci kliniğinde düşünüyordum ama paramızı bi yere yatırdık ve dolandırıldık malesef devlette yaptıracam inş bu kez!! tekrar kendimi söyleyim yaşım 31 , fsh yüksekliği rezerv azlığı, 3. denemem olacak ankara etlik zübeyde hanım kadın doğum hastanesi temmuzun 2 sinde başlayacam rabbim elimizi boş çevirmesin inşşşş
kızlar nasılsınız?arkadaşlar benim bir ohs ,1 dondurulmuş negatifim var bu üçüncü olacak.negatiften sonra,psikolojik olarak yaşadığım travmanın etkisinden bu hafta kurtuldum.çünkü bu hafta dondurulmuşlarla kısa protokolle tedavime yeniden başladım.her tedavide içim kıpır kıpır oluyor.çok heyecanlanıyor ve mutlu oluyorum.umarım bu sefer meleğim bana tutunur.Allah hepimize bu mutluluğu nasip etsin.içinizde dondurulmuşlarla adetin 1.günü tedaviye başlayan var mı?
Kizlar herkese gunaydin. Transferim icin bekliyoruz giricem birazdan. Doktorla konustuk 1 tane 5 1 tane 6 hucreli olmak uzere iki tane yumusum var. Doktor 2 sinide koyacagim dedi. Cok mutlu oldum. Lutfen dualarinizi esirgemeyin benden
canımm ikinci hamişimiz oldunn çok erken öğrenmişsin ikiz heralde ki bu kadar erken çıkmış ve değerin de gayet güzel senin içinde halay çekelim canım benimm
canım hayırlısı ile su bir hafta atlatalım aynı günlerde kan testi yaptırıyoruz inş güzel güzel haberler veririz bunu yazarken yumişlerin seninle ve hep seninle kalsın
canımm ikinci hamişimiz oldunn çok erken öğrenmişsin ikiz heralde ki bu kadar erken çıkmış ve değerin de gayet güzel senin içinde halay çekelim canım benimm
canım hoşgeldindiğer bilgilerini de yaz istersen tedavin hayırlı olsun
canım transferin hayırlı olsun güzel de embriyo transfer etmişler sıkıca tutunurlar inşallah annelerinin göbüşlerine
canım hoşgeldinekledim listemize tedavin hayırlı olur inşallahh
Kizlar aranizda hibor kan sulandirici igne kullanan varmi?
beeeen... kan sulandırıcı hibor..
Tedaviye başlayacak arkadaşlar gelin umutla, neşeyle başlayalım...
Deneyimlermizi paylaşalım, pozitifi yakalama şansımızı arttıralım :)
haziran ayında tüpbebek tedavisine başlayacaklar
[tr]z
sıra-isim yaş neden kaçıncı deneme merkez durum 1-superisi_21 25 endometriozis(çikolata kisti) 2.deneme kayseri memorial tüp bebek merkezi tedavisi başladı 2-destina38 29 1.deneme kayseri acıbadem 21 haziran test günü 3-iskorpit 29 47xxx mozailliği 1.deneme ege üniversitesi tedavisi temmuza ertelendi 4-panterol 29 sperm hareketsizliği-troid 1.deneme osm tüp bebek merkezi 12 haziran 5-sea1905 32 rezerv azlığı 2.deneme kadıköy acıbadem 24 haziran test günü 6-deniz1717 29 troid-5 nolu kromozom bozukluğu 1.deneme 7-elifnaz2013 29 4.deneme kayseri acıbadem tedavisi başladı 8-melek181 29 erkek infertilitesi 5.deneme kadıköy acıbadem 9-musmutlukiz 26 sperm hareket yavaşlığı ve morfoloji 1.deneme acıbadem maslak bülent Tıraş 26 haziran test günü 10-canan456 28 erkek infertilitesi 1.deneme izmir şifa 26 haziran test günü 11-34kelebek34 26 azosperm 1.deneme bahçeci tüp bebek merkezi tedavisi başladı 12-aykiz9 28 sayı,hız ve morfoloji 1.deneme bahçeci kliniği HAMİLEEEEEE 13-emos8935 24 tüp tıkanıklığı 1.deneme izmir bornova şifa tedavisi başladı 14-herseyhayal 23 sperm sorunu 15-eminemiz ankara murat sönmez tedavisi başladı 16-pumpkin4321 sebepsiz infertilite 1.deneme ankara Anatolia 20 haziran test günü 17-yekzeban 26 spermde hareket ve morfoloji problemi bursa jineplus doç.dr murat arslan 22 haziran test günü 18-filologum 28 sperm sayısı ve morfoloji 1.deneme samsun medical park eurofertil tedavisine temmuzda başlayacak 19-umut1983 29 pko 2.deneme dondurulmuş eurofertil 8 haziran transfer 20-yawyaw 30 pko 1.deneme adana ankada 21-conqueror 27 sayı hız ve morfoloji 2.deneme dondurulmuş embriyo beylikdüzü medicana tedavisi başladı 22-arjin1977 36 sebepsiz infertelite 2.deneme dondurulmuş embriyo Adana Turan Çetin tüp bebek merkezi tedavisi başladı 23-ankara12 36 2.deneme tedavisi sonraki aylara ertelendi 24-papatyamm 38 azosperm 3.deneme Antalya IVF 25-ha_ya_t 25 sperm hareketsizliği 2.deneme umut tüp bebek merkezi 26-tuana26 26 sebepsiz infertilite 1.deneme dondurulmuş embriyo izmir irenbe tüp bebek merkezi 26 haziran test günü 27-babex 30 sperm hareketsizliği 2.deneme dondurulmuş embriyo,daha önceki mikro denemesinden bir kızı var tedavisi başladı 28-mavera19 28 sperm sayı ve hız düşüklüğü 1.deneme acıbadem maslak bülent tıraş tedavisi başladı 29-canobebek 1.deneme tedavisi başladı 30-elifyesiller 29 yumurtlama bozukluğu tedavisine temmuzda başlayacak 31-MIRACLEVALERIE 1.deneme 32-karauslu34 23 sebepsiz infertilite,pko 2.deneme maslak acıbadem bülent tıraş tedavisi başladı 33-velocilaptor 29 rezerv azlığı 1.deneme bahçeci negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 34-deti 43 yaştan dolayı 1.deneme acıbadem maslak bülent tıraş tedavisi başladı 35-hope06 35 rezerv azlığı 2.deneme hacettepe hastanesi 36-sedenim 30 sebepsiz infertilite 1.deneme buca tınaztepe hastanesi tedavisi başladı 37-ygenc 34 2.deneme dondurulmuşlarla,ilk denemeden 23 aylık bir oğlu var konya eurofertil tedavisi başladı 38-HndSLm 25 endometriozis 1.deneme hisar hastanesi HAMİLEEEE 39-esraberat 31 endometriozis 4.deneme ankara tıp murat sönmezer 19 haziran test günü 40-kelebekk86 28 rezerv azlığı 2.deneme frankfurt 24 haziran test günü 41-esas96 36 sperm azlığı 1.deneme konya eurofertil tedavisi başladı 42-lilyum42 28 1.deneme konya eurofertil tedavisi başladı 43-zinnureyn 32 sperm sayı,morfoloji ve rezerv azlığı 2.deneme memorial 44-mavipembe 30 endometrozis 1.deneme kayseri acıbadem tedavisi başladı 45-incito 31 endometrozis ve rezerv azlığı 2.deneme dondurulmuş embriyo 46-aHeN06 sebepsiz infertilite 2.deneme ankara gata tedavisi başladı 47-nur3838 dışarıya canlı spermin gelmemesi 1.deneme kayseri memorial tüp bebek merkezi temmuzda başlayacak 48-TUTKU34 44 1.deneme ankara Recai Papuçcu adetini bekliyor 49-nurgokk pko Bahçeci tedavisi başladı 50-ahnur dondurulmuş embriyo pazartasi tedavisine başlayacak 51-highchemist 31 rezerv azlığı ve fsh yüksekliği 3.deneme ankara etlik zübeyde hanım temmuzun başında tedaviye başlayacak 52-bunvp 3.deneme dondurulmuş embriyo tedavisi başladı
allah'ım tedavimizin sonucunu hayırlı kıl, okunan ayetel kürsi-yasin-i şerifleri kabul et.bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip
et.amin