- 6 Haziran 2013
- 1.519
- 0
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.981
Kızlar ben en son 613. sayfada kalmışımNasılsınız bakimmm..?
kızlar orgalutranı vurdum üçüncüde zor girdi göbeğime.
10 dk yakıyor birde etrafı kızarıp kabarcık topladı nedne oldu bu şimdi
iidir gesma seni sormalı bebek nasıl
Ama ben direk kan testi yaptiracaktim
Onun etkisi o şekilde oluyor merak etme hemsire söylemişti bana
olmadi kizlar adet oldum...
Kızlar dua edin ne olur. İlk baştaki gibi kahverengi bir kanama başladı. Çok korkuyuorum saat üçte muayeneye çağırdı doktor ameliyatı varmış. Ne yapıcam nasıl davranıcam hiç bilemiyorum
Canım ne zaman adet oldun? Emin misin? Bence yarın kan ver öyle hemen olmadı diye düşünme yerleşme kanamsıdır belki?????
Daha gecen gun arkadas yazdi buraya adet oldum diye kan testi yapmamis sonra lekelenmelerden suphelenmis fln fln neticede kanda hamile oldugunu gormus.benim 9-10-11.ci gunler kahve lekelenmelerim vardi. Kacinci günüdu kan sonucunu gorene kadar ümitsizlik yok lütfen...
eminmisinnn ?? hemen bırakma kendini ama nolurr bi kan testi yaptırr
Allahım inşallah öyle değildir diyorum şuan
Gunaydinn..canim yine de bi kan testi yaptirsan.tutunna ya da ustune gorme bile olabilir o kadar ilac aldin.
Canım ya üzme kendini diyeceğim ama elde değil biliyorum.
Sıkma canını yumurta var sperm var inşallah bir dahaki sefere tutacak umutsuzluğa kapılma
Rabbim çektiklerimizi görüyor kesin bir hayır vardır bundada.
heryere yazdım, buraya da yazıyorum, kanda negatif görmeden böyle deme...git kan ver hemen.. kanaman çok mu yoğun?
sakın olmadı deme bebeğini hemen daha fazla koruma al ve doktoruna ara kan testi ver kanamalar oluyo canım benim ya hemen bebeğinden vaz geçme bak görürsün güzel haber verceksin bize:)