haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

kızlar orgalutranı vurdum üçüncüde zor girdi göbeğime.
10 dk yakıyor birde etrafı kızarıp kabarcık topladı nedne oldu bu şimdi

iidir gesma seni sormalı bebek nasıl

İyiyim canım yaa. Çok yorgunum bu aralar işte bile sürekli esniyorum. Karın ve kasık ağrılarım devam ediyor. Bebeğimin kalp atışını gördüğümden beridir daha gitmedim doktora. Salı günü kendi doktorumda cumartesi de bir kadın doğum uzmanında randevum var. Özledim pirincimi :)

olmadi kizlar adet oldum...

Daha gecen gun arkadas yazdi buraya adet oldum diye kan testi yapmamis sonra lekelenmelerden suphelenmis fln fln neticede kanda hamile oldugunu gormus.benim 9-10-11.ci gunler kahve lekelenmelerim vardi. Kacinci günüdu kan sonucunu gorene kadar ümitsizlik yok lütfen...

kızlar yardım edin. Az önce simsiyah bir akıntı geldi böyle sürülmüş gibi ama sulu falan değil bir yerden değmiş gibi ?? ne olabilir acaba :18::18::18:

Kızlar dua edin ne olur. İlk baştaki gibi kahverengi bir kanama başladı. Çok korkuyuorum saat üçte muayeneye çağırdı doktor ameliyatı varmış. Ne yapıcam nasıl davranıcam hiç bilemiyorum

Kızlar dua edin ne olur. İlk baştaki gibi kahverengi bir kanama başladı. Çok korkuyuorum saat üçte muayeneye çağırdı doktor ameliyatı varmış. Ne yapıcam nasıl davranıcam hiç bilemiyorum

zor biliyorum ama sakin olmaya çalış... kahverengi lekelenme o kadar da korkunç değil..kanama olmasın da. inşallah doktor da herşeyin yolunda olduğunu söyler

Canım ne zaman adet oldun? Emin misin? Bence yarın kan ver öyle hemen olmadı diye düşünme yerleşme kanamsıdır belki?????

eminmisinnn ?? hemen bırakma kendini ama nolurr bi kan testi yaptırr
Allahım inşallah öyle değildir diyorum şuan

Gunaydinn..canim yine de bi kan testi yaptirsan.tutunna ya da ustune gorme bile olabilir o kadar ilac aldin.

heryere yazdım, buraya da yazıyorum, kanda negatif görmeden böyle deme...git kan ver hemen.. kanaman çok mu yoğun?

sakın olmadı deme bebeğini hemen daha fazla koruma al ve doktoruna ara kan testi ver kanamalar oluyo canım benim ya hemen bebeğinden vaz geçme bak görürsün güzel haber verceksin bize:)

kızlar dün aniden adet kanaması gibi kanamam olmuştu...sonrası malumtüm gece aglamakla geçtimilaçlarımı yapmadım.sabahta tekrar nezaman başlarımdemek için dr umagittim..drum beni görür görmez bagırdı kızaglama normaldir bu dedive neden olabilecegini açıkladısonrada kan verdik..bir buçuk saat sonra sonuç çıkmıştı oradakikızlar 70 çıktı hamilesin dedi....ben hala bakıyorum o ben degilim diye..sonra dr um geldi hadigit hamilesi işte dedi...iğne vurdularüç gün üst üste vurunacagım...inanamıyorum HAMİLEYMİŞİM...AMAARTIK DAHA DA KORKUYORUM UMARIMMELEGİM BENİ BIRAKMIYORDUR...
KIZLAR HEPİİZE TEŞEKKÜR EDERİMGECEDEN BERİ YANIMDASINIZ..ŞU ÜÇ GÜNÜDE ATLATACAZ İNŞ HEPBERABER MELEGİMİ DEGERLERİ ARTACAK İNŞ
DARISIVEDAHA İYİ SONUÇLAR PİXES VE STDİVE İN VE BEKLEYEN HERKESİN OLSUN İNŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…