- 15 Temmuz 2013
- 158
- 7
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.961
kızlar yine belirtisiz bir gün geçiriyorum...
ama gazım ve şişkinliğim devam ediyor, işe gelirken göbeğimi nasıl saklasam bilemez oldum
Canım benim aynı sıkıntı bende de var.Şişkinlik ve buna bağlı kocaman bir göbek.Normalde zayıf biriyimdir ama bu tedaviden sonra zayıf ve göbekliyim:)))))
Rabbim bu sıkıntıların ardından bizleri mükafatlandırır inş.
Bende de başka belirti yok canım yalnız değilsin sıkma canını.
nasılsınız ? yarın benim opum var bana dua edin lütfen birde (inşallah sağlıklı embriyolarım oluşurda ) opudan transfere kadar tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. beslenme dinlenme ve genel olarak. Doktorumda yönlendiriyor tabiki ama sizlerinde fikri çok önemli belkide önümdeki kısa bi zaman süreci hayatımı değiştirecek günler.. Belki anne olucam (inşallah) heyecanımı bastıramıyorum.. Hatta duygusallaştım.
iyi tamam bişey demeyin...
transfer gününü saymazsak bugün 4.gün
hiç yatamadım özel şirket olduğu için çağırdılar
bnim düne kadar şişkinliğim vardı şimdi hiçbişi
sanki hiç transfer olmamış gibiyim
ya zaten günler geçmiyor sıra bunlara kafayı takmaya geldi((((((((((((((((
arkadaşlar slm , bugün kalp atışını duydum, gerçi çok kısa dinledik ama süper bişeydi, Yüce Rabbim herkese tattırsın inşallahhh..
Birde sizler çevrenizdeki herkese söylediniz mi..ben çok tereddütte kaldım da , şimdilik sadece yakın akrabalara söyledim..
kuzum hiiiç takılma... ben de senin gibiyim...ilk 3 gün nefes alamıyorum sandım şişlikten, sırtıma kadar batıyordu sanki. sonra azaldı. bugün 7. günüm yine şişim sanki, ama daha göbek kısmımda...
göğüslerim acıyordu o da geçti, hiç bir belirtim yok yani. bizim gibi olup hamile olanlar da varmış, inşallah biz de onlardan oluruz
hem senin için çok erken, insanların karın-kasık ağrıları hep 6-7. günlerde ve sonrasında başlamış
kızlar yine belirtisiz bir gün geçiriyorum...
ama gazım ve şişkinliğim devam ediyor, işe gelirken göbeğimi nasıl saklasam bilemez oldum
nasılsınız ? yarın benim opum var bana dua edin lütfen birde (inşallah sağlıklı embriyolarım oluşurda ) opudan transfere kadar tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. beslenme dinlenme ve genel olarak. Doktorumda yönlendiriyor tabiki ama sizlerinde fikri çok önemli belkide önümdeki kısa bi zaman süreci hayatımı değiştirecek günler.. Belki anne olucam (inşallah) heyecanımı bastıramıyorum.. Hatta duygusallaştım.
Kızlar sizde e2 değerleri kaç çıkmıştı
az kaldı dmi kızlar merak aldı başını yürüyor her şey iyi olacak yaradan ramazan müjdenizi gönderir inşallah
Ayni bende oyleydim canim normalde pek gazlı birisi degildim ama transfer sonrasi 6-7. Ci gunden sonraydi sanirim sislik bide gaz. Iyiye işaret inşallah. Rabbim hepinizin yuzunu guldursun inşallahhhh.ikiz bide cok zayif oldugum icin sanirim simdiden karnim cikti eski pantolonlarda rahatsız oluyorum.beli lastikli seyler giymeye basladim.
arkadaşlar belirtiler kaçıncı günde başlıyor
canım kaçıncı günün dü senin...şu sayfayı oku saolsun gülden liste tutmuş:)http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...rken-gebelik-belirtileri-liste-topigi-17.html
Ayni bende oyleydim canim normalde pek gazlı birisi degildim ama transfer sonrasi 6-7. Ci gunden sonraydi sanirim sislik bide gaz. Iyiye işaret inşallah. Rabbim hepinizin yuzunu guldursun inşallahhhh.ikiz bide cok zayif oldugum icin sanirim simdiden karnim cikti eski pantolonlarda rahatsız oluyorum.beli lastikli seyler giymeye basladim.
güleceksin ama daha 4.günüm
yok cnm yaa niye güleyim ki? bizde oralardan geçtik...ben ilk günden başladım..vehala arıyorum...inş alacagız bebiş haberlerini ve sonrada kucagmıza alacaz inş..ve bu bizi düşürdükleri durum yüzüden onların heryerini öpüp hırsımızı alacaz..
acaba 7. yada 8. gün yapsam nasıl olur dr bana 13. gün dem,işti
yani asıl test tarihim 3 ağustos ama ben mesela 29-30 temmuz gibi yapsam
ya içimdeki his niyeyese tutmadı diyor
allahtan dondurulmuşlarım var
canım ilk günden beri bende hep tutmadı dedim çok üzüldüm içimde bir yerde umut var ama bastırıyordu beni sonra habersiz idrar testi yaptım ama yakın gözlüğü ile baksan ancak görülür bir 2. çizgi çıktı oda 5 dk içinde çıkmamıştı baya ağlamıştım tabi diyecegim o ki 8.gün çok erken idrar testi yapma 10 yada 11. gün yap bol şans canım umutlu ol