-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.941
Evet canım aynen öyle yapıyor canım bebeğim.
Sigara içmeyi çok seviyorum evet ama bebeğimi daha çookkkk seviyorum.Allahım yüzümüze baksın ve hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize kucaklarımızı boş bırakmasın bizleri evlat hasretiyle sınamasın inşallah amin.
canlarımmmyarın kese görme günümüzdü dayanamadım tabi yine ben bugün gittikk.ultrasonla baktı tek kese
gördü.kalp atışına çağırdığı zaman çift kese gözükebilir dedi.yüzde elli ihtimal verdii.vajinal bakmadığı içib belki gözükmeyebilir dedi. hayırlısı bakalımmm benn hepsine razıyımm
arefe gününden bir gün önce kalp atışı için çağırdı inşallaahhh pııt pıtları da duyarızzz da birr nebze rahatlarızzz sszsszsszssz
test sonucu bekleyen arkadaşlarımm inşallahh pozitif sonuç alırsınızz çok azz kalmışş Allahımm inşallahh tamamına erdirirr
Kızlar doktor aradı. e2 değerim düşmüş 973.
baskılıyıcı iğneye bugün başlıyorum. orgalutran 5 şırınga.
225 ünite ile devam edeceğim
yarın tekrar kontorle gideceğim. e2 değerime yine bakılacak.
Allahım güç kuvvet ver.
Bu arada kızlar puregon 900 luk kullanıyorum ya. içinde kaldı yine 100 luk kalıyor ıcınde tam değil mi? bilgisi olan var mı?
Parça parça vuracağım çünkü yanlış bişey yapmak istemiyoum
canlarımmmyarın kese görme günümüzdü dayanamadım tabi yine ben bugün gittikk.ultrasonla baktı tek kese
gördü.kalp atışına çağırdığı zaman çift kese gözükebilir dedi.yüzde elli ihtimal verdii.vajinal bakmadığı içib belki gözükmeyebilir dedi. hayırlısı bakalımmm benn hepsine razıyımm
arefe gününden bir gün önce kalp atışı için çağırdı inşallaahhh pııt pıtları da duyarızzz da birr nebze rahatlarızzz sszsszsszssz
test sonucu bekleyen arkadaşlarımm inşallahh pozitif sonuç alırsınızz çok azz kalmışş Allahımm inşallahh tamamına erdirirr
Canim icinde cok az kaldiysa onu diger yeni ignenin ilacina ekle.yani az kalan ilac ignenin icinde kalsin 200 ayarla diger ilacin tepesindeki yere igneyi batir enjekte et icinde ne kadar varsa ona gecer.200 un altindaysa igne vurdugun dugme gibi yer geride kalir.kafan karistiysa hemsirelere soyle yaninda ilac eklesinler tahmini kalanla yola cikilmaz.
arkadaşlar slm , bugün kalp atışını duydum, gerçi çok kısa dinledik ama süper bişeydi, Yüce Rabbim herkese tattırsın inşallahhh..
Birde sizler çevrenizdeki herkese söylediniz mi..ben çok tereddütte kaldım da , şimdilik sadece yakın akrabalara söyledim..
arkadaşlar slm , bugün kalp atışını duydum, gerçi çok kısa dinledik ama süper bişeydi, Yüce Rabbim herkese tattırsın inşallahhh..
Birde sizler çevrenizdeki herkese söylediniz mi..ben çok tereddütte kaldım da , şimdilik sadece yakın akrabalara söyledim..
Kızlar sizde e2 değerleri kaç çıkmıştı
kızlar bugün bşy farkettim önceden varmıydı bilmiyorum aşağıdan göbeğime doğru ince bi çizgi çıkmış çıkması için erken değil mi yada sizdede varmı
iğne isimleri farklı ya ondan çatlatma iğnesi sandım dedim böyle erkenden noluyo diye:)) çatlamasını önlemek için benim iğneler biraz erken başladı sebep nedir bilmiyorum yani şöyle söyleyim yumurtaları geliştirmek çoğaltmak için olan iğneyi vuralı bugün 7. günüm baskılayıcı iğne de 16-17 . gün sanırım kafam karıştı aslında ama neyse yumoşlar iyi ya gerisi mühim değil haftaya da opumuz var Rabbim hayrla sonuçlandırsın inşallah hepimizinkini..... bi de 17-20 mm büyümesi gerekiyo diyo biliyorum yumoşların toplanması için doğru mu??
Kızlar sizde e2 değerleri kaç çıkmıştı
cnm 1000lerdeydiiğnlerle 3800falandı sonlara dogru amaen son kaç dı bilmiyorum
bende o hep var ya biliyorum o çizgiyi nedense bende var görünür şekilde ama demek ki gebe kalırsam daha da görünür olacak.
anladım canım. O senin 16-17. günde başladığın baskılayıcı değildir heralde uzun protokol muydu senin. O zaman olabilir. 18 mm olması gerekiyor diye biliyor çatlatma iğnesi için çatlatma olunca da toplanana kadar 20 mm olur zaten büyür de yine. Bende çok yumurta var toplaması zor olacak ve ağrım da olacak bakalım.
Canım bende pco var 20 yumurtam var o yüzden yüksek dün iğnelerimin 6. günü 2350 çıktı yarın tekrar edilecek ama sanırım ilkinden iki kat fazla olmamalıymış 2. değer öyle duydum dr ikinci değerin önemli olduğunu söyledi. Çok yumurta olanlarla ohs riski var yüksek çıkması risk oluyor ama düşük olması da kalitesiz yumurta anlamına geliyor transfer için uygun olmuyor ama bu çok nadir rastlanan bir şey canım. Senin kaç çıktı pco yok dimi sende.
oooo oooo çok şükür darısı burda bekleye bizlere inş
cnm rabbim tamamına erdisin tam olarak kaç haftalık hamilesin