haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

kızlar yine belirtisiz bir gün geçiriyorum...

ama gazım ve şişkinliğim devam ediyor, işe gelirken göbeğimi nasıl saklasam bilemez oldum :KK1::KK1:

Canım benim aynı sıkıntı bende de var.Şişkinlik ve buna bağlı kocaman bir göbek.Normalde zayıf biriyimdir ama bu tedaviden sonra zayıf ve göbekliyim:)))))
Rabbim bu sıkıntıların ardından bizleri mükafatlandırır inş.
Bende de başka belirti yok canım yalnız değilsin sıkma canını.

Canım benim aynı sıkıntı bende de var.Şişkinlik ve buna bağlı kocaman bir göbek.Normalde zayıf biriyimdir ama bu tedaviden sonra zayıf ve göbekliyim:)))))
Rabbim bu sıkıntıların ardından bizleri mükafatlandırır inş.
Bende de başka belirti yok canım yalnız değilsin sıkma canını.

göbekleri tokuştururuz pixes :KK9::KK9: ben dayanamadım öğlen arası idrar testi aldım, sonucunun bir anlamı olmayacak biliyorum ama azıcık hayatıma heyecan katayım dedim, az ya bu aralar :KK53::KK53:

Rabbimin takdiri artık, sonuç neyse, eyvallah diyip önümüzdeki maçalara bakacağız :KK34:

nasılsınız ? yarın benim opum var bana dua edin lütfen birde (inşallah sağlıklı embriyolarım oluşurda ) opudan transfere kadar tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. beslenme dinlenme ve genel olarak. Doktorumda yönlendiriyor tabiki ama sizlerinde fikri çok önemli belkide önümdeki kısa bi zaman süreci hayatımı değiştirecek günler.. Belki anne olucam (inşallah) heyecanımı bastıramıyorum.. Hatta duygusallaştım.

iyi tamam bişey demeyin...

hemen üzülme cevap yazılmıyor diye, ancak girip görebiliyoruz bazen. ki kk'da bakım varmı açılmadı site bir süre...
opudan transfere kadar öyle aman aman birşey yapmana gerek yok. opu günü ağrın olabilir zaten, yatıp dinlenmen en mantıklısı. bol sıvı tüket bir de... bana zaten doktorum opu-transfer arası için hiç özel bişi söylememişti.

inşallah bir sürü kaliteli yumurtan olur ve güzelce döllenip bölünürler :KK16:

transfer gününü saymazsak bugün 4.gün

hiç yatamadım özel şirket olduğu için çağırdılar

bnim düne kadar şişkinliğim vardı şimdi hiçbişi

sanki hiç transfer olmamış gibiyim

ya zaten günler geçmiyor sıra bunlara kafayı takmaya geldi:KK43:((((((((((((((((

transfer gününü saymazsak bugün 4.gün

hiç yatamadım özel şirket olduğu için çağırdılar

bnim düne kadar şişkinliğim vardı şimdi hiçbişi

sanki hiç transfer olmamış gibiyim

ya zaten günler geçmiyor sıra bunlara kafayı takmaya geldi:KK43:((((((((((((((((

kuzum hiiiç takılma... ben de senin gibiyim...ilk 3 gün nefes alamıyorum sandım şişlikten, sırtıma kadar batıyordu sanki. sonra azaldı. bugün 7. günüm yine şişim sanki, ama daha göbek kısmımda...

göğüslerim acıyordu o da geçti, hiç bir belirtim yok yani. bizim gibi olup hamile olanlar da varmış, inşallah biz de onlardan oluruz :KK34::KK16:

hem senin için çok erken, insanların karın-kasık ağrıları hep 6-7. günlerde ve sonrasında başlamış

arkadaşlar slm , bugün kalp atışını duydum, gerçi çok kısa dinledik ama süper bişeydi, Yüce Rabbim herkese tattırsın inşallahhh..

Birde sizler çevrenizdeki herkese söylediniz mi..ben çok tereddütte kaldım da , şimdilik sadece yakın akrabalara söyledim..

hadi gözün aydın arkadaşım, ne güzell..darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallah. ben de yarın gidiyorum çok heyecanlıyımm:KK52::KK52:
artık söyle canım, kalp atışını da duymuşsun, tereddüt edecek bişey yok, mutluluk paylaşıldıkça çoğalırr:KK76::KK76::KK76::KK76:

kuzum hiiiç takılma... ben de senin gibiyim...ilk 3 gün nefes alamıyorum sandım şişlikten, sırtıma kadar batıyordu sanki. sonra azaldı. bugün 7. günüm yine şişim sanki, ama daha göbek kısmımda...

göğüslerim acıyordu o da geçti, hiç bir belirtim yok yani. bizim gibi olup hamile olanlar da varmış, inşallah biz de onlardan oluruz :KK34::KK16:

hem senin için çok erken, insanların karın-kasık ağrıları hep 6-7. günlerde ve sonrasında başlamış

ya ne kadar zor bir şeymiş

kızlar yine belirtisiz bir gün geçiriyorum...

ama gazım ve şişkinliğim devam ediyor, işe gelirken göbeğimi nasıl saklasam bilemez oldum :KK1::KK1:

Ayni bende oyleydim canim normalde pek gazlı birisi degildim ama transfer sonrasi 6-7. Ci gunden sonraydi sanirim sislik bide gaz. Iyiye işaret inşallah. Rabbim hepinizin yuzunu guldursun inşallahhhh.ikiz bide cok zayif oldugum icin sanirim simdiden karnim cikti eski pantolonlarda rahatsız oluyorum.beli lastikli seyler giymeye basladim.

nasılsınız ? yarın benim opum var bana dua edin lütfen birde (inşallah sağlıklı embriyolarım oluşurda ) opudan transfere kadar tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. beslenme dinlenme ve genel olarak. Doktorumda yönlendiriyor tabiki ama sizlerinde fikri çok önemli belkide önümdeki kısa bi zaman süreci hayatımı değiştirecek günler.. Belki anne olucam (inşallah) heyecanımı bastıramıyorum.. Hatta duygusallaştım.

canımcım allah yar ve yardımcın olsun yarın inşallah kolaylıkla atlatırsın aç gitmen gerektiği zaten biliyorsundur sana tavsiyem opu sonrası sakın kendini yorma yumurtalıklarda ağrı olablir dikkatli olmalısın bide ilk gün enfeksiyon açısından banyo yapma yada ayakta duş al inşallah kaliteli embriyoların olur ve bi kaç gün sonra sana sımsıkı tutunur canım bide ben transferden sonra ananas yemiştim hemşire hanımda günde 2 elma kabuklu yememi söyledi tutunmayı kolaylaştırması için adın doğru ise adına namaz sonrası dua ederim inşallah selam ve dua ile kal

Son düzenleme:
Kızlar sizde e2 değerleri kaç çıkmıştı

Canim simdi tahlil kagitlarini deseledim.yaziyorum.
E2 degerim;
Adetin 2.gunu: 95.15
5.gunu:763.10
10.gunu:4193.77
32 yumurta toplandi ve ohss riskim vardi opudan sonra 2 serum yedim.dostinex diye bir ilac ve antibiotik kullandim.dr transferimi erteledi bebisler donduruldu.ve sonraki tedavimde fazla hormon almadan transferim yapilmis oldu.yani taze embriyo denemeden direk donmus denendi.bazi arkadaşlar donmus transferde sansin az oldugunu soyluyor ama benim dr bi sure sonra tip donmus transfere yönelecek dinlenmis rahimde tup denemek bizce daha cok basari sansi demisti.tabi bende tesaduf oldu bu ama.hayirlisi olsun inşallah.

Son düzenleme:
Ayni bende oyleydim canim normalde pek gazlı birisi degildim ama transfer sonrasi 6-7. Ci gunden sonraydi sanirim sislik bide gaz. Iyiye işaret inşallah. Rabbim hepinizin yuzunu guldursun inşallahhhh.ikiz bide cok zayif oldugum icin sanirim simdiden karnim cikti eski pantolonlarda rahatsız oluyorum.beli lastikli seyler giymeye basladim.

oyy yerimben o ikizleri boşverbüyüsün göbüşün annesi.bunu bekledi sen:)

böyle pozitif şeyler tutmak güzel olur canım teşekkür ederim :KK16::KK16: ama benim başka bir belirtim yok, hep bunu söyleyip duruyorum... şişkinliğim olmasa tüp bebek tedavisinde olduğumu, transferim olmuş olduğunu unutacağım, o derece :KK9::KK9:

herşeyin hayırlısı bakalım

güleceksin ama daha 4.günüm

yok cnm yaa niye güleyim ki? bizde oralardan geçtik...ben ilk günden başladım..vehala arıyorum...inş alacagız bebiş haberlerini ve sonrada kucagmıza alacaz inş..ve bu bizi düşürdükleri durum yüzüden onların heryerini öpüp hırsımızı alacaz..

yok cnm yaa niye güleyim ki? bizde oralardan geçtik...ben ilk günden başladım..vehala arıyorum...inş alacagız bebiş haberlerini ve sonrada kucagmıza alacaz inş..ve bu bizi düşürdükleri durum yüzüden onların heryerini öpüp hırsımızı alacaz..

acaba 7. yada 8. gün yapsam nasıl olur

dr bana 13. gün dem,işti

yani asıl test tarihim 3 ağustos ama ben mesela 29-30 temmuz gibi yapsam

ya içimdeki his niyeyese tutmadı diyor

allahtan dondurulmuşlarım var

acaba 7. yada 8. gün yapsam nasıl olur dr bana 13. gün dem,işti
yani asıl test tarihim 3 ağustos ama ben mesela 29-30 temmuz gibi yapsam
ya içimdeki his niyeyese tutmadı diyor
allahtan dondurulmuşlarım var

canım ilk günden beri bende hep tutmadı dedim çok üzüldüm içimde bir yerde umut var ama bastırıyordu beni sonra habersiz idrar testi yaptım ama yakın gözlüğü ile baksan ancak görülür bir 2. çizgi çıktı oda 5 dk içinde çıkmamıştı baya ağlamıştım tabi diyecegim o ki 8.gün çok erken idrar testi yapma 10 yada 11. gün yap bol şans canım umutlu ol

canım ilk günden beri bende hep tutmadı dedim çok üzüldüm içimde bir yerde umut var ama bastırıyordu beni sonra habersiz idrar testi yaptım ama yakın gözlüğü ile baksan ancak görülür bir 2. çizgi çıktı oda 5 dk içinde çıkmamıştı baya ağlamıştım tabi diyecegim o ki 8.gün çok erken idrar testi yapma 10 yada 11. gün yap bol şans canım umutlu ol

Ama ben direk kan testi yaptiracaktim

X