- 4 Nisan 2013
- 108
- 1
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.681
hiçbişeyy olmuyor canımm bende sadece iştahımm yok hafif tiksinme o kadar.herkes de farklı tabi belirtiler.canım şimdiye zaten adetinin üstünden geçmiştir korkma mercimekler kimbilir içerde napıyordur da dışa öle yansımıştırr.bende diyorumm arada kasıığım falan batsa bir işaret gönderseler diyorrumm ama yokk:
kese görmeye ne zaman gidiyosun canımm beni bu cuma çağırdı bakalımm günler geçmiyor durdu sanki delirecem wallaa
orgalutran konusunda bana bi fikir verin koldan vurunuluyomu ?
Canım nasılsın?Ben de senin gibi kendimi çok şiş hissediyorum akşam eşimle bir saat kadar yürüdük ama nafile nefes alamıyorum o kadar şişim karnım sanki 6 aylık hamileler gibi.Ve nedense şişlik dışında hiç birşey hissetmiyorum(((
ve sonuç 899 çıktı hamileyim:) şükürler olsun :)
Canim ohss nin protein agirlikli beslenerek daha kolay atlatildigini okumustum.biraz arastir istersen yediklerinle kolay atlatmaya calisirsin.bol bol su ic ihmal etme
Canım benim sürekli su içiyorum 15 dakikaya bir de wc deyim.Ama patlayacağım artık o derece:))) Şu günler bir geçseydi hayırlısıyla sonucumuzu alsaydık dayanamıyorum artık
Tebrik ederim canim kesin ikiz bence.Rabbim ikisinide saglikla bagislasin sana.
Gözün aydın canım, hayırlısı olsun inşallah sonuç gerçekten süper çıkmış.
bence kendini hazırla.bana bile ikiz mi acaba diyorlar.
ayyyyyyyyyyyyy süper rabbim kucağınada aldığın günleri göstersin inşallah.. bu kadar uğraşıdan emekten sonra rabbim sana bunu hediye etti çok şükür hamd olsun ..
kızzz senden de geliyorrr ikizlerrrrgelsin senin için halaylarrr tteyyy teyyyyyyyyyyyy
Ayyyy maşallah canım değerin çok güzel çıkmış.Allah'ım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.Darısı bizlere olsun tez zamanda.Dua et bizlere hamilelerin duası kabul olur.
vayy maşallah ne kadar yüksek sonuç
ben de kızlara katılıyorum, ikizler geliyor
tebrik ederim arkadaşım çok sevindim Allahım daimi eylesin mutluluğunu nolur banada dua edin ismim nur değilll :)) ona göre dua edin nolurrrr :)) zümrütline arkadaşım yarın yine kontrolüm var sorucam valla niye ben az ilaç kullanıyorum diyecem.. Birde orgalutran hep kalça ve göbekten kullanılıyomuşş ben koldan vuruyorum bana doktorun hemşiresi öyle dedi kafamda o soru var bu arada senin transfer benden önce olacak galiba.. Allahım miniklerini korusunn
maşallah değerin süper.ikiz mi yoksa bugün kaçıncı günündü canım?5.gun emrbriyosu mu?Allah hepimizinkini daim etsinn
Canım nasılsın?Ben de senin gibi kendimi çok şiş hissediyorum akşam eşimle bir saat kadar yürüdük ama nafile nefes alamıyorum o kadar şişim karnım sanki 6 aylık hamileler gibi.Ve nedense şişlik dışında hiç birşey hissetmiyorum(((
Canım benim sürekli su içiyorum 15 dakikaya bir de wc deyim.Ama patlayacağım artık o derece:))) Şu günler bir geçseydi hayırlısıyla sonucumuzu alsaydık dayanamıyorum artık
ay kuzum benim sorma... göğsümden aşağı kadar şişim resmen..ve öyle çıkabilen bir gaz gibi de değil... ama arada sırtımda bile battığını hisseder gibi oluyorum. senin yumurtan çoktu daha mantıklı ama benim azdı, benim neden oldu anlamadım. o şişlik dışında da kasıklarımda falan hiiiç bişi yok ama hiç yani...
göbek bölgem iğnelerden hassaslaştı acıyor arada o vardayanamazsam yarın doktora gideceğiz ben. çünkü ilerlerse tehlikeli oluyormuş sanıyorum...ben de bol bol su içmeye çalışıyorum. pxescim inşallah bu sıkıntılar sonucunda yüzümüzü güldüren bir sonuç alırız
aynen bende bugün 4. iğnemi vurdurcam benim de çarşamba kontrolüm var :)) tahminim doğru ama dimi p.tesi ya da salı toplarlar bizim yumoşları heycan bastı valla bende son son yapıyorum evimin işlerini :)))
Canim ohss nin protein agirlikli beslenerek daha kolay atlatildigini okumustum.biraz arastir istersen yediklerinle kolay atlatmaya calisirsin.bol bol su ic ihmal etme
cnm ohss yi en ağır şeklilde atlatan biri olarak çoooooook su içmeni öneriyorum,ben peynir ekmek ve suya borçluyum iyileşmeyi.allah yardımcın olsun.
Dejavu ve zümrütline sizinle beraber başlamışız gibi :)
Ben ilk iğnemi puregon dün akşam vuruldum.
225 ünite ile başladım siz nasıl başladınız.Hatta bugün bile şişmeye başladı karnım şimdiye kadar 2 litre su içtim.
Benimde çarşamba randevum var.
Kızlar birde bişey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.
Bundan önce aşılama olmuştum. Orada puregon 100 lük kullanmıştım her akşam 900 ünite toplamda.
5 yumurtam oluşmuştu.
Çatlatma iğnesinden sonra çok ağrım olmuştu. Doktor küçükler büyümüş fazla uyarıldığı için demişti.
Şu an dozaj daah yüksek 225 yumurta sayısı fazla olduğunda ağrı çok oluyor mu?Yani 10-15 yumurta olursa rahime çok baskı olur gibi geliyor.
teşekkür ederim kızlar ama gidip kan verdim negatifi görünce ama kanda da çıkmadı malesef çok inanmıştım olacağına dünya başıma yıkıldı anne olma hayalleride böylelikle sona erdi
Kızlar özellikle pco olanlar regliden itibren kaçıncı gün yumurtanız toplandı ben bugün kontrolüme gittim 3 gün vurdurdum iğneleri daha bu akşam 4. olacak. 8 ile 10 arasında değişiyor büyüklükleri yarın cetrodite başlıyorum cumaya gonal f ve cetrodite bitecek menegon ek kutu aldım 2 doz kaldı içinde çünkü. Cuma gününden sonra biter mi acaba pazar toplanır mı ona göre cuma günü iznimi yazdırıcam pazartesi başlatılmak üzere. Bir yandan başlatmıyım bir gün bir gündür pazar çatlatma yapılırsa p.tesi gelirim işe diyorum diğer yandan bir gün için gitme stres yaşama başlat cuma yaz p.tesi başlasın diyorum ne diyorsunuz cuma gidişat belli olur zaten de.
evet aynıymışız iyi fikir alışverişi yaparım umarım yüzümüz güler senin ilaçlar farklı galiba ama olsun. Bende dün camlarımı sildim hatta bir camım kalmıştı iğneleri vurdurdum geldim onu sildim mutfak fayans aralarımı sildim çok acıtan kalçadan iğnem de iki gün ağrılarım olmuştu dün hareket edince sanırım ağrım filan olmadı. Daha da yapıcam hareket iyidir yaa.
Tebrik ederim ikiz geliyor galiba gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin
canım bana tam tersi pco var bende çok yumurta olduğu için ohs riskim fazla dr bana vejeteryan besleneceksin dedi hep sebze yiyorum başladığımdan beri. Eşime protein ağırlıklı dedi. 2
2.5 lt su içiyorum valla hiç su içmeyen biri olarak 3 lt çıkarmaya çalışıyorum da bakalım.. Daha 1 lt bitecek şu anda 17.30 mesai çıkışına kadar da yarım lt içsem 1 lt de evde rahatça içerim. Ama geöç başladım bugün içmeye dr randevum vardı sabah baya bekledik yanıma almamışım orada içemedim dr bize saka su önerdi alkali su ve ph olayından dolayı aldık onu içiyorum işe de getirdim.
Bende pco var canım fazla uyarılmaması kontrollü olması gerekiyor ohs olmamam için o yüzden gonal f 112.5 başladım ben bir de kalçadan menogon var lh hormonunu dengeliyormuş bu da sanırım yarında cetroditr çatlama önleyici iğneye başlıcam. Bu saatte kadar 2 lt maşallah çok hızlısın ben 1 lt bitirdim mesai bitimine kadar 1.5 olur evde de 1 lt içerim yatana kadar 2.5 olur yarın filan 3 e çıkarırım ama ohs olucam diye çok korkuyorum çünkü.
Canımm rahime baskı olmaz o kadar yumurtada bende ilk saydığında 27 yumurta vardı bugün baktı 20 yumurta öne çıkmış daha 4. günü vurucam tabi ilerleyen günlerde ne olur bilmem şu an çok rahatım. 30 yumurtası olan bile oluyor canım.
kızlar ohs ne demek