haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

kızlar bebişlerine çizelge yapmak isteyenler çok tatlı oluyor bu arada yeni anneler var hayırlı olsun darısı gün sayanlara olsun :) rabbim bu mübarek ayda herkese nasip etsin.

Gebelik Çizelgesi Yapımı

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladı

idrarda çıkmayabilir cnm kan ver istersen artık üzme bebişleri..senledir inş
evett kimisine benimgibi kalkma diyor.hattabugün bile gittigimde kalkma yat diyor

darısı başımıza inş.rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin inş

kızlar şey nasıl desem kuşumda kaşıntı var ya çok degil ama var nedendir acaba mikropmu kaptım ne yapsam acaba.trasferden sonra benim gibi olan oldumu hiç ne yaptınız nasıl geçer.

kızlar şey nasıl desem kuşumda kaşıntı var ya çok degil ama var nedendir acaba mikropmu kaptım ne yapsam acaba.trasferden sonra benim gibi olan oldumu hiç ne yaptınız nasıl geçer.

Cnm transfer sonrasi jel yada fitil kullaniyorsan ondandir.cok asiri kaşıntı olursa dr a bildirirsin.birde yikarken sakin icine dogru yikama sulardan da mikrop kapilir.

canım fitil felan kullanıyorsan onlarda hafif kaşıntı yapıyor olabilir mikrop kapmış olsan sancıdan duramazdın sanırım sürekli çamaşır değişir umarım işe yarar.bebişlerin kaç gündür seninle.

Kızlar progestanı fitilgibi kullanıyorum günde 3*2seklinde altı tane..peki yıkamıyayım içeri dogru ben günlük ped kullanıyorum kokusuz falan ve sık sık değiştiriyorumm.umarım artmaz.meleklerimle7.günümüz bitiyor inş benimleler

canım günlük pedler sağlıksız, kullanma istersen, onlar da kaşıntı yapabilirler...çamaşırını sık değiştir gün içinde.

canımcım bende hala günlük ped kullanıyorum,progestanı bende fitil gibi kullanmıştım ve geri geldikçe akıntısı rahatsız ediyordu yani meraklanma hepimizde oldu ara ara ılık su ile yıka istersen ben öyle yapıyordum,bu arada maşallah 7. gün olmuş çok az kalmış darısı hamileyim yazmana olsun kaçıncı gün embriyosu sonnnnn 5 :)

Bende aynısını kullaniyorum 3*1 benim.fitil sonrası misafir pecetelerinin desensiz olanlari var iyi markalarin onu ikiye katlayip koyuyorum. sık sık çamaşır degistirilir ama akintisi cok yogun o yuzden gunluk ped üzerine pecete koyuyorum cok hafif bi ara kaşıntı oldu gecti devami olmadi.sukur simdilikte rahatım 12.ci haftaya kadar dayanicaz artik.

kızlar günlük ped kullanmayın derim ben. hem doktorlar da sağlıksız olduğunu söylüyorlar, bir araştırın isterseniz. o bölgeye hava aldırmadığı için bazı rahatsızlıklara yol açıyormuş. ben de kullanıyordum önceden ama bunu öğrenince hepsini çöpe attım. sık çamaşır değiştirmek en iyisi ve de kaliteli bir peçeteyi ikiye katlayıp koyarak kullanılabilir diye düşünüyorum...

sağlıksız olduğunu biliyorum ama mecburen kullanıyorum.

canım günlük pedler sağlıksız, kullanma istersen, onlar da kaşıntı yapabilirler...çamaşırını sık değiştir gün içinde.
saol cnm tamam degiştiririm buarada morlukların nasıl oldu.en bugu gösterdiğğimde batikon al sür dedilersende dene isterse sıkmalısıda varmış.şişliği nasıl iimisin

üçüncü günn canım ama artık takıntı boyutuna geldim akıntım oldu şimdide.arada da adet olcakmisim gibi korkuyorum inş güzel haber verebilirim

bende de öyle çok abartı degilama var .az öncede ilaçın geri gelmesiden farklı akıntım oldu...ayy herşeyi inceler oldum şugü bir geleydide ögreneydim keşke .inş mevlam bizede anneliği tattırıp ömür boyu yaşamamızı nasip eder

canım bir daha o kadar büyük ve kötü morluk olmadı. ama tabi o hali siyah mor arası bir renkte duruyor hemşire bugün telefonda bacağından yap dedi. ondan da daha çok acır diye korkuyorum. dayanabildiğim kadarıyla göbekten yapacağım. şişkinliğim de düne göre biraz daha iyi ama bariz şişim... tartıldım ama bariz kilo artışım yok, bulantım da yok şükür. inşallah gece de uyuyabilirim.

ama benim hiç belirtim yok filoloğum yaaa..ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı ne akıntı ne başka bişi... çok korkuyorum

canım benim kide iyi gibi gelmiyorama bakalım hakkımızdahayırlısı... senn şimdilik şişliğie dikkat et cnm kilo artışıyoksaiyi. bugün dr um zayıfladıgmı söyledi...başka zaman olsa bunu diyene hediye alırdımama şaşırdım..hakkımızdahayırlısı yaa

Arkadaslar wc den sonra bir bwktim ki cok hafif pembe leke peceteye bulasmis

bu ne demek

transferin yeni olmuştu değil mi canım? transfer esnasında takılan spekulum vb aletler nedeniyle olmuştur. endişe edilecek falan bir durum yok, zaten bir seferlik olmuştur o.

malesef bugün testte negatif gördüm.
hamile olan arkadasları tebrik ediyorummmm

Hayırlısı olsun canım hakkında, kendini çok üzme vakti zamanı gelmemeiş demekki. Bende bir önceki denememi İstanbul Cerrahide yaptım, benimde negatif oldu ben nedense oraya pek güvenemedim bir dahaki denemende farklı bir yer dene derim.

bugün 8.günümüz meleklerim...amaartık anneniz korkuyor onu bırakıp gitmenizden ..her agrısında umutları azalıyor kuzularım ltfen annenizi bırakıp gitmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…