haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

canım doktora bi görün istersen ohss de sıvı karın boşluğuna yayılabiliyor Allah korusun korkma da.bi bakılsın ultrasonla.mide bulantın falan olursa hiç bekleme bakk

yaaa korkuyorum ama siz böyle diyince... bulantım yok şimdilik ama şişlik çok sıkıntı veriyor. yarın sabah gideyim en iyisi

neeee nasıl dikkat edeceğim peki ben beslenmeye? bir de bu şişkinlikten başka ne sıkıntım olursa şüpheleneceğim çok da bilmiyorum ki?

yaa sadece 6 yumurtam vardı ben nasıl ohss olurum

korkma cnm geçirsende seninki hafif şiddettedir başka şekilde olsa çoktan acillik olmuştun.belirtileri idrara çıkmada zorluk, ishal, kusma , iştahsızlık derin nefes alamama ve tarif edilemeyen manyak bir karın ağrısı:) ben zaten yemek yemede problem yaşıyordum ama yediğim tek besin grubu proteindi ve su...bende atlattıysam sanırım herkes atlatır. korkma canım

anladım canım...transferim perşembe olmuştu, 3. gün embriyosuydu... bu şişkinlik de haftasonu başladı. yumurta sayım az olduğundan ohss hiç aklıma bile gelmemişti. idrarda problemim yok ama dün yaparken sanki zor yapar gibi oldum, ama normal oranda çıkıyorum tuvalaete, bugün o zor yapma hissi yok. ishal ya da kusma yok şükür. ama o çok şiş olmaktan kolayı derin nefeste sıkıntı yaıyorum sanki. eşime söyledim akşam protein yiyeceğiz...suyu da iyice arttıtırıyım ben. olmadı sabah da kontrole giderim.

yardımcı olduğun için çek teşekkür ederim

Canım bu günlerimizde geçecek inş güzel haberlerimizi alınca unutacağız herşeyi:)))))
Sırttaki batma bende de oluyor ara ara ben üşüttüm heralde diyordum kendi kendime.Su içince dahada şiştiğimi hissediyorum.Böyle devam ederse sanırım bende doktora gideceğim.Nefes alamıyorum yürürken zorlanıyorum.

ayyy aynı şeyler pixes... dik yürüyemiyorum ben, azıcık öne eğilerek yürüyorum sanki... acıyor karnım... ben de üşüttüm mü dedim ilk, her yerim batıyor gibi ağrıyor diye. ama şişlikten oluyor sanırım. sabaha geçmezse ben soluğu doktorda alacağım vallahi

Canim ohss nin protein agirlikli beslenerek daha kolay atlatildigini okumustum.biraz arastir istersen yediklerinle kolay atlatmaya calisirsin.bol bol su ic ihmal etme

Canlarım yediklerime çok dikkat etmeye çalışıyorum birde sürekli su içmekten yürüyen damacana gibi oldum:)))
Umarım bu şişkinlik kilo olarak dönmez bana çünkü pantolonlarımın çoğu olmuyor şu anda((((

Aynen canım ya okuduklarımdan da korktum sanki.Bende gideceğim doktora.

canım ben işyerinde devamlı su içtim bugün, sık sık da tuvalete çıktım... sen de çişini rahat yapıyorsun değil mi? o da önemliymiş..

ben de bugün ne giyeceğimi bilemedim sabah gelirken...bol bir bluz giydim. oturtmalı gömleklerden giysem göbek pörtlerdi eminim

Bende tuvalete sık çıkıyorum, çişimi yaparkende problem yok ama olsun yinede doktora gitmekte fayda var bence.

canım bana da doktor tam tersini dedi vejeteryan besleneceksin dedi. Eşim için protein alacaksın dedi tavuk eti ikimize de yasak, 2.5 lt özellikle ph derecesinden dolayı saka su onu aldık yani ben öyle besleniyorum hafif sebze felan yemek daha iyi değil mi bilemedim ki dr ne derse onu uyguluyorum. Umarım öyle bir şey olmaz :18::18:

Yok canım daha en başta regl olduktan sonra gittiğimde 27 yumurtam vardı hali hazırda pco var çünkü bende ama tabii hepsi büyümezler mesela bugün gittim 8 ve 10 mm arasında değişen 20 yumurta saydı diğerleri baya geride kalmış.

Bende tuvalete sık çıkıyorum, çişimi yaparkende problem yok ama olsun yinede doktora gitmekte fayda var bence.

iyi canım, daha ağır vakalarda idrarda da sıkıntı oluyormuş çünkü. inşallah sabah biraz daha rahatlamış uyanırız dediğin gibi ihmal etmemek önemli

sağolasın ya valla buda aynı sizin kullandıklarınızdandır ama banada kol dedi bugünle beraber 3 olucak vurduğum akşam 10 da vuruyorum son ikisinide göbektenmi vursam acaba.. orgalutranı başka kolundan vuran yokmuuu acabaa???

bi arkadaşımda kolundan vuruyodu canım benim sıkıntı yapma ben göbekten vuruyorum 2 iğnemi inan artık canım acıyo vururken kalçadan olan da hemşireye bağlı geçen akşam resmen bacak gitti dedim öyle böyle değil... kuzum sende şişkinlik var mı ben fena şiştim daha bebişkolarım gelmeden ???

bende de var şişlik yeterki istediğim olsun ben bu hallere razıyım :) senin transferin tahmini ne zaman olacak ?

canım ben de pco liyim, adetin 14. günü toplanmıştı benim yumurtalarım...

bende de var şişlik yeterki istediğim olsun ben bu hallere razıyım :) senin transferin tahmini ne zaman olacak ?

haftaya inşallah ama tam tarih olarak bilmiyorum çarşamba günü hem opu hem de transferi sorcam bakalım ne dicek doktorcum hayrla sonuçlanır inşallah tedavimiz bu mübarek günlerde...

canım kan sulandırıcı iğnelere biz transfer günü başladık, herkesin tedavi şekli farklı bunlara kafa yorma bence doktoruna güven...

haftaya inşallah ama tam tarih olarak bilmiyorum çarşamba günü hem opu hem de transferi sorcam bakalım ne dicek doktorcum hayrla sonuçlanır inşallah tedavimiz bu mübarek günlerde...

inşallah inşallah Allahım boynumu bükme diyorum herkese ver yarabbim banada.. ben yarın doktora gidiyorum valla cuma veya cumartesi opu olur demişti bakalım nolacak

canım kan sulandırıcı iğnelere biz transfer günü başladık, herkesin tedavi şekli farklı bunlara kafa yorma bence doktoruna güven...

kardelen_27 ne bileyim ya 6 yıl sonra ilk defa tedavinin başına geçtim bana eksik bişey uygulanıcakmı veya öyle bişey olurmu diye korkuyorum hep aslında doktoruma güvensem rahatlarım ama çok panik ve evham halindeyim biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…