- 23 Haziran 2012
- 1.788
- 808
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.661
:)) benim doktor hadi hayirli olsun dedi.tutturdunuz dedi :))ay canim ya cok seviomm.ikiz olabilr demedi ben de cts bi hafta gecmis olacak .umarim saglikli bi sekilde annesini bekliyodur.bazen iki kese olsada biri sonradan kendiligindn yok oluyor.valla bi tane olsun benim olsun :)))sadece kese mi gordun canim icinde bise var miydi??beslenme kesesi diyolar.ben hic goremedim.ins bu sefer .merak etme buyumustrrrAma öyle heyecanlansan iyi olur:)))) Ben hemen dr. aramıştım değerin çok yüksek ikiz olma ihtimali var demişti, 1 hafta sonra keseleri görmeye gittik ikiside oradaydı ama benim 1 tane kese çok minikti( c.tesi randevum vardı kalp atışlarını görecektik. Dr'um yurtdışına gittiği için haftaya c.tesiye kaldı bende çok heyecanlıyım. Minik bebeişim büyüdümü merak ediyorum. Ama büyüdüğüne inanıyorum. Hayırlısı allahtan bekliyoruz :))))
hadi inşallah...
peygamber efendimizin doğduğu şu mübarek pazartesi gününde güzel ve hayırlı sonucu alırsın inşallah dua ediyorum bende canım..
canım durumunuzu bilmiyorum ama bası şartlar dahilinde acıbadem hastanelerinde kampanya var ücretsiz yapılıyor gir bak netten acıbadem tüp bebek kampanyası diye şartlar yazıyor belki öyle deneyebilirsin canım hiç ümidini kaybetme Rabbim kapılar açar inşallah nasibinde varsa.
Kaçıncı günün canım başlayalı. Ben bugün 4. iğnemi vurdurucam akşam 2. günü başladım bende. Benim gonal f var göbekten ve kalçadan menogon var ayrıca yarın yine göbekten cetrodite çatlama önleyiciye başlıcam çarş. kontrol var bugün gittim iyi dedi dr ilk 27 yumurta saymıştı bugün 20 saydı 8-10 arası değişiyor büyüklükleri menogon ağrı yaptı iki gün üzerine oturamadım ama dün hiç ağrımadı. İğnelerden sonra hareket et yürüyüş yap iyi geliyor ben dün iğnelerden sonra bir camım kalmıştı onu sildim mutfak fayans aralarını sildim ne ağrı oldu be bir şey diğer iki gün hemen geldim oturdum çok fena ağrıdı iğne yerim.
herkese merhaba hayırlı haber bekleyenlere Raabiğm istediğini versin.. Zümrünline nasılsın :) bende 7 gündür puregon vurunuyorum 2 gündürde orgalutran bugün 3.günü olacak inşallah. Doktor cuma veya cumartesi yumurtaları toplayabiliriz dedi. bende neden kan sulandırıcı yok acaba kucrin vs. merak ettim şimdi :) neden kii? bu süreçte çatlatma iğnesini hangi gün vurucam kestiremiyorum..
hatırlarsınız benim 12.gün biraz pembe lekelemmem olmuştu sonra proloton depot adında 5 günlük etkili olan bir düşük iğnesi yaptırmıştım.o günden sonra da başka lekelenmelerim olmamıştı.
doktora sordum bir 5 günlük daha yaptırıyım mı diye o da bir günlük bir lekenmeyse başkada olmadıysa gerek yok dedi.ama istersen de yaptır dedi bir zararı yok.ben çok kararsız kaldım iğneyi de almıştık.vurdursam mı aceba???yoksa gerek yok mu??sizce ne yapmalıyımm kızlarr vurdurup yine de 5 günlük bir koruma mı daha yaptırsam yoksa yaptırmasam mı??:18::18::18::18:
ve sonuç 899 çıktı hamileyim:) şükürler olsun :)
maşallah değerin süper.ikiz mi yoksa bugün kaçıncı günündü canım?5.gun emrbriyosu mu?Allah hepimizinkini daim etsinn
supersi lekelenme kesildiği hald ebirkaç gün daha vurdurun dediler bana ben de 10 güne tamamlıyorum.
Sana bişey sorucam kramp sancı gibi şeyler oluyor mu sende. dün gece kramp karın ağrısı gibi bişeyle uyandım kısa süre içinde azalarak geçti ama korktum, bi de adet olacak mısım gibi hissediyorum???
bilmiyorum cnm inşallah olur.5.gün embriyosu 2 tane konuldu.ikiz olabilir mi
fatos slm , avatar resmine bayıldım... hangi adresten buldun, ister burdan ister özelden gönderebilrmisin
:)) benim doktor hadi hayirli olsun dedi.tutturdunuz dedi :))ay canim ya cok seviomm.ikiz olabilr demedi ben de cts bi hafta gecmis olacak .umarim saglikli bi sekilde annesini bekliyodur.bazen iki kese olsada biri sonradan kendiligindn yok oluyor.valla bi tane olsun benim olsun :)))sadece kese mi gordun canim icinde bise var miydi??beslenme kesesi diyolar.ben hic goremedim.ins bu sefer .merak etme buyumustrrr
teşekkür ederim kızlar ama gidip kan verdim negatifi görünce ama kanda da çıkmadı malesef çok inanmıştım olacağına dünya başıma yıkıldı anne olma hayalleride böylelikle sona erdi