haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

:)) benim doktor hadi hayirli olsun dedi.tutturdunuz dedi :))ay canim ya cok seviomm.ikiz olabilr demedi ben de cts bi hafta gecmis olacak .umarim saglikli bi sekilde annesini bekliyodur.bazen iki kese olsada biri sonradan kendiligindn yok oluyor.valla bi tane olsun benim olsun :)))sadece kese mi gordun canim icinde bise var miydi??beslenme kesesi diyolar.ben hic goremedim.ins bu sefer .merak etme buyumustrrr

aynen bende bugün 4. iğnemi vurdurcam benim de çarşamba kontrolüm var :)) tahminim doğru ama dimi p.tesi ya da salı toplarlar bizim yumoşları heycan bastı valla bende son son yapıyorum evimin işlerini :)))

kızlar bi de bişey sorucam dün gece bi kramp sancı bigi bişeyle uyandım sonra azalarak geçti, şimdi de adet olmusum gibi ya da olcakmısım gibi hissediyorum korkuttu beni böyle bişey yasayan var mı aranızda?

nur iyiyim canım benim sen nasılsın :) iğne isimleri farklı ama sanırım aynı işi yapıyolar hayırlısı bakalım peşpeşe gidiyoruz :))

supersi lekelenme kesildiği hald ebirkaç gün daha vurdurun dediler bana ben de 10 güne tamamlıyorum.
Sana bişey sorucam kramp sancı gibi şeyler oluyor mu sende. dün gece kramp karın ağrısı gibi bişeyle uyandım kısa süre içinde azalarak geçti ama korktum, bi de adet olacak mısım gibi hissediyorum???

Son düzenleme:

hiçbişeyy olmuyor canımm bende sadece iştahımm yok hafif tiksinme o kadar.herkes de farklı tabi belirtiler.canım şimdiye zaten adetinin üstünden geçmiştir korkma mercimekler kimbilir içerde napıyordur da dışa öle yansımıştırr.bende diyorumm arada kasıığım falan batsa bir işaret gönderseler diyorrumm ama yokk:

kese görmeye ne zaman gidiyosun canımm beni bu cuma çağırdı bakalımm günler geçmiyor durdu sanki delirecem wallaa

Evet canım yaaa sadece kese gördük, benim doktorumda bir tanesi kendiliğinden kaybolabilir dedi ama büyüyebilirde dedi bende o kadar alıştım ki 2 tane olasına hiç kaybetmek istemiyorum. Ama herşey rabbimden , hakkımda hayırlısı neyse o olsun.:))) tabii seninde hakkında hayırlısı canımcım :)))

teşekkür ederim kızlar ama gidip kan verdim negatifi görünce ama kanda da çıkmadı malesef çok inanmıştım olacağına dünya başıma yıkıldı anne olma hayalleride böylelikle sona erdi

rabbim sabır versin cnm. kendini toparlayıp en kısa zamanda tekrar tedavıne baslarsın ısallah. ramazan ayının hurmetıne rabbım hepimize hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın işaallh

tebrik ederim arkadaşım çok sevindim Allahım daimi eylesin mutluluğunu nolur banada dua edin ismim nur değilll :)) ona göre dua edin nolurrrr :)) zümrütline arkadaşım yarın yine kontrolüm var sorucam valla niye ben az ilaç kullanıyorum diyecem.. Birde orgalutran hep kalça ve göbekten kullanılıyomuşş ben koldan vuruyorum bana doktorun hemşiresi öyle dedi kafamda o soru var bu arada senin transfer benden önce olacak galiba.. Allahım miniklerini korusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…