haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Arkadaslar pazar transferim oldu dun axicik dinlendim dolaniyorum evde

annemde kalıyorum o yuzden is falan yapmiyirum

evde coksıkıldım acaba ne zaman isbasi yapsam isim masabasi

Yaa ole diyip benim iyice heyecanlandirmayin :)) bi arkadas daha yazmisti.iki tranafer oldu.hic onemli degil artik sonuna kadar devam etsin insallah.demek seninki ikiz :)masallah peki kese gordun mu ne zaman gideyim doktoruma.aramadim kese icin

Ama öyle heyecanlansan iyi olur:)))) Ben hemen dr. aramıştım değerin çok yüksek ikiz olma ihtimali var demişti, 1 hafta sonra keseleri görmeye gittik ikiside oradaydı ama benim 1 tane kese çok minikti ( c.tesi randevum vardı kalp atışlarını görecektik. Dr'um yurtdışına gittiği için haftaya c.tesiye kaldı bende çok heyecanlıyım. Minik bebeişim büyüdümü merak ediyorum. Ama büyüdüğüne inanıyorum. Hayırlısı allahtan bekliyoruz :))))

Arkadaslar pazar transferim oldu dun axicik dinlendim dolaniyorum evde

annemde kalıyorum o yuzden is falan yapmiyirum

evde coksıkıldım acaba ne zaman isbasi yapsam isim masabasi

hayırlı olsun canım...inşallah tutunur sımsıkı

benim transferim perşembe olmuştu, ben doktoruma pazartesi işe başlayacağımı söyledim süper dedi. zaten bana hep yatma sakın demişti. ama mesela burda diğer kızlara da mutlaka yat dinlen diyen doktorlar da olmuş... doktorun ne dediyse onu yap istersen canım, ama evde çok bunalıp strese gireceksen, transferde 5 gün saonra falan işe gidebilirsin bence

benim 3 günde 4 mm filan büyümüşler bazısı 8 bazısı 9-10 öyle gidiyor ilk kontolde 27 saymıştı şimdi 20 saydı diğerleri küçük kaldı demek ki zaten öyle 15-18 arası toplanır diye tahmin etmiştim. Ben de gelmek isterdim toplamadan bir gün sonra arada 5 gün bile olabilir ama çok yumurta olunca ağrı da oluyor kaç kadın gördüm bir gün önce toplatmışlar geçen gittiğimde de bugünde iki büklüm karınlarını tuta tuta yürüyorlardı nasıl geliyim o halde olursam o yüzden üzerine rapor alırım dedim çünkü sonucu daha öğrenmeden işe başlamam gerekecek hiç olmazsa 1 hafta 10 gün daha evde olayım iznim 2 hafta.

günaydın kızlar nasılsınız..2 gündür yazamadım
test günü bekleyenller arkadaşlar inşlaah her şey gönlünüzce olur
tedaviye başlayan arkadaşlar yaradan emeklerinizi boşa çıkarmasın
negatif sonuç alan arkadaşlarımada en yakın zamanda Allah bebişlerinizi gönderin inşallah

canım başta yavaş büyüyorlar da sonra atak yapıyorlar dediğinde haklı olabilirsin, benim az yumurtam vardı... dinlenmen daha iyi olabilir. transferden sonra dinlenmeye daha fazla ihtiyacın olacak, rapor ayarlayabilirsen iyi olur tabii.. ben 4 evde kendimi dinlemeye başladım evde, vakit hakikaten zor geçiyor. izin rapor işlerini düşünüp de kendini sıkıntıya sokma ama tamam mı... hepsi hallolur

hemde nasıl bi yıkım tarifi imkansız tekrar denememiz maddi olarak imkansız bunu bile zar zor yaptırabilmiştim bu iş burda bitti benim için ne diyim benimde kaderim buymuş demek ki

canım durumunuzu bilmiyorum ama bası şartlar dahilinde acıbadem hastanelerinde kampanya var ücretsiz yapılıyor gir bak netten acıbadem tüp bebek kampanyası diye şartlar yazıyor belki öyle deneyebilirsin canım hiç ümidini kaybetme Rabbim kapılar açar inşallah nasibinde varsa.

Kaçıncı günün canım başlayalı. Ben bugün 4. iğnemi vurdurucam akşam 2. günü başladım bende. Benim gonal f var göbekten ve kalçadan menogon var ayrıca yarın yine göbekten cetrodite çatlama önleyiciye başlıcam çarş. kontrol var bugün gittim iyi dedi dr ilk 27 yumurta saymıştı bugün 20 saydı 8-10 arası değişiyor büyüklükleri menogon ağrı yaptı iki gün üzerine oturamadım ama dün hiç ağrımadı. İğnelerden sonra hareket et yürüyüş yap iyi geliyor ben dün iğnelerden sonra bir camım kalmıştı onu sildim mutfak fayans aralarını sildim ne ağrı oldu be bir şey diğer iki gün hemen geldim oturdum çok fena ağrıdı iğne yerim.

herhalde öyle olacak cetrodite ve gonal f i cumaya kadar yazmış menogon da iki ampul kalmış ondan da yazdı bir kutu daha uzarsa alıcaz artık yine. Ama çarş kontrol var sorarım aşağı yukarı ne zaman olur diye bana göre ya c.tesi ya pazar gibi geliyor çatlatma iğnesi bakalım nasıl büyüyecekler yalnız o kadınları öyle görünce korktum ya onlar bir de kilolu ben zayıfım. Rapor işini de sorarım dr yazabilirse yazar. Yazar herhalde yaa sonucu öğrenmeden işe başlamak istemiyorum biraz daha dinlenmek istiyorum.

çok teşekkür ederim papatyacım bu yazdıklarını bende buldum ama ben aşılama yapmadan rapor alabilirmiyim acaba bunun cevabını bir türlü bulamıyorum tabi doktora gitmem bunun için ama avrupa yakasında hangi hastane rapor veriyo onu bulamıyorum..

kızlar kan verdim geldim sonuç bekliyorum lütfen dua edin bana

Hadi inşallah güzel haberler verirsiniz kaçıncı gününüz bugün ben o heyecanı yaşayabilecek miyim bilmiyorum sonuna gelemicem hep bir şey çıkacakmış gibi geliyor bana.

herkese merhaba hayırlı haber bekleyenlere Raabiğm istediğini versin.. Zümrünline nasılsın :) bende 7 gündür puregon vurunuyorum 2 gündürde orgalutran bugün 3.günü olacak inşallah. Doktor cuma veya cumartesi yumurtaları toplayabiliriz dedi. bende neden kan sulandırıcı yok acaba kucrin vs. merak ettim şimdi :) neden kii? bu süreçte çatlatma iğnesini hangi gün vurucam kestiremiyorum..

Galiba ya cerrahpaşa yada çapa veriyor ikisinden biri diye biliyorum bunlara telefon açıp öğren istersen. Benim bir arkadaşım rapor çıkartıp direk tüp bebek yaptırmıştı aşılama yaptırmadan ama neye göre oluyor bende tam olarak bilemiyorum canım en doğrusunu hastanelerden öğrenebilirsin herhalde.

Hadi inşallah güzel haberler verirsiniz kaçıncı gününüz bugün ben o heyecanı yaşayabilecek miyim bilmiyorum sonuna gelemicem hep bir şey çıkacakmış gibi geliyor bana.

bugün 12 bitti 13 e girdim cnm idrarda pozitif çıktı ama kanda çıkar mı bilemiyoruz.inşallah senin tedavin de olumlu sonuçlanır.zor çok zor bu heyecan zaman durdu sanki.o kadar kaygılıyım ki anlatamam.üşüyorum bu havada düşün artık gerisini.iyi şeyler düşünelim iyi olsun.inşallah güzel haberlerimi veririm de sizlere de umut olurum sevgiler

çok teşekkür ederim canım allah razı olsun çok saol

hadi inşallah...
peygamber efendimizin doğduğu şu mübarek pazartesi gününde güzel ve hayırlı sonucu alırsın inşallah dua ediyorum bende canım..

inşallah cnm inşallah.şu mübarek ayın,Peygamber Efendimiizin yüzü suyu hürmetine inşalllah yüksek bir değer alırım,meleklerim bana sım sıkı tutunmuştur inşallah.Evlat hasreti ile yanan herkese allah bu duyguyu tattırsın,kolaylık versin inşallah.çok sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…