- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.481
cnm azospermi sorun eşimde...gayet morfolojisi iyi spermler bulunuyor 1.körüyoruz kalite döllenmede oluyor pozitifide görüyoruz ama hep bebeğimi kaybediyorum...bunun bir sebebi yok genetik sıkıntımız ve ailelerde öykümüz yok cnm..gebelik aşısı dediğin şeyi bu tedavşde denedik..sanırım eşten alınan kan ile lenfosit aşısı elde edip bana enjekte ertiler 3 doz 3 ay boyunca...transfer önceside benim kanımı alıp yine aşı oluşturup rahmimi yıkadılar transferden bir gün önce...ve embriyolar iyice tutunsun diye etrafı lazerle inceltildi...depo kortizon yapıldı..vs vs canım yok yoktu bu tedavide..o yüzden çok korkuyorum nereye gideceğimi ne deniyeceğimi bilmiyorum..kırmızılar gelsin bakalım doktorumla görüşeceim ne diyecek..aşıların etkisi geçmeden hemen başlayımmı diyecek yoksa uzun bir süre ara mı vereceğizdün akşam dayanamadım tekrar test yaptırdım sabah 9 da ki değerim 28.5 du akşam 4 te 27 .44 dü düşmeye devam etti yani
canıııımmmm çok çok çok sevindimdualarla canım inşallah kucağınada alıcaksın gözlerim dolu inanamadım
tşkürler cnm dansözlerini çalaıyım artıkvediginiz güzel haberler icin tesekkürler. Yüce Rabbim kucaginiza da almayi nasip etsin insallah.
Eki Görüntüle 759745 Eki Görüntüle 759745 Eki Görüntüle 759745
Merhaba kizlar
Benim hic halim yokcanim hicbisey yapmak yemek istemiyo. Ilaclari zor iciyorum midem bulaniyoo..hamile arkadaslar sizde durumlar nasil?
kızlar daha benim transfer sonrası ilk günüm... sizde de sanki bebiş gitmiş gibi bir his oluşmuş muydu? sanki kendimi dinliyorum devamlı ama tabi ki bir belirti yok. zaten 3. gün embriyosuydu, hala bölünüyordur benim ufaklıklarne biliyim sanki orda değillermiş korkusu sardı beni :26::26: kafayı yerim sanırım 12 günde
Merhaba kizlar
Benim hic halim yokcanim hicbisey yapmak yemek istemiyo. Ilaclari zor iciyorum midem bulaniyoo..hamile arkadaslar sizde durumlar nasil?
kızlar daha benim transfer sonrası ilk günüm... sizde de sanki bebiş gitmiş gibi bir his oluşmuş muydu? sanki kendimi dinliyorum devamlı ama tabi ki bir belirti yok. zaten 3. gün embriyosuydu, hala bölünüyordur benim ufaklıklarne biliyim sanki orda değillermiş korkusu sardı beni :26::26: kafayı yerim sanırım 12 günde
yalızdegilsin cnnm hoş geldin benim kasıklarım agrıyor ve kendimi oyalacak bişeyler arıyorum....vetek siz varsınız..
canım bende iştahsızım, hemde çookk... birde yemek yemesem ohss yi hiç atlatamam. fenayım walla. ama hamdolsun bu günümüze.
canım o düşünceleri kafandan çıkarmaya çalış bence. aksine hep ordalarmış seeninle beraberlermiş gibi davran. ki bence öyle zaaten
Evet canım oluyordu.insan inanamiyor.ama ordalar.kızlar daha benim transfer sonrası ilk günüm... sizde de sanki bebiş gitmiş gibi bir his oluşmuş muydu? sanki kendimi dinliyorum devamlı ama tabi ki bir belirti yok. zaten 3. gün embriyosuydu, hala bölünüyordur benim ufaklıklarne biliyim sanki orda değillermiş korkusu sardı beni :26::26: kafayı yerim sanırım 12 günde
Bende de basladi mide btlantilari mavera.yemek yememe emgel degil ama var.Merhaba kizlar
çok sevindim cnm...darısı tüm dileyenlere.
nasıl sevindim yaaaaaaa.süper. gözün aydın.
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah
canım zaten arkadaşlar cevap vermiş ama bende, genelde 7. hafta kalp atışı duyuluyor diyo biliyorum. doktorlar bazen çok can sıkıyo. bende daha 6. haftamdayım kadın rahimde açılma olabilir ikiz gebeliklerde o yüzden 11. hafta rahmi dikebiliriz dedi... daha şimdiden:18::18:
Merhaba kizlar
Aksam 9 da ignelerime basliyorum bu igneler 10 gunmu suruyor acaba
Armaan tup tedavisi ndemisin acaba. Bende hasimato var eutrox 25in yarisini kullaniyorum hazda tup yaptirdik olmadi.bhcg testinde tshda llcturmustum baslarken 0, 3 olan tsh2, 3 du onikinci gun..ilacida ayni dozda devam ediyo rdum..gebelik olmamasina ragmen yükselmiş. .tedavideki ilaçlar mi yükseltti acaba ya...yuksrldide oyüzden mi olmadı acaba? ??
Tsh ım 4.9 çıktı de dozu yükseltti sen ne yaptın canım