haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

canım arkadaşım saolasın tuanamasalım her zaman emin ol aklımdasın dualarımdasın her şey güzl olacak inan yaradan en yakın zamanda bebişine kavuşturacak seni

kızlar daha benim transfer sonrası ilk günüm... sizde de sanki bebiş gitmiş gibi bir his oluşmuş muydu? sanki kendimi dinliyorum devamlı ama tabi ki bir belirti yok. zaten 3. gün embriyosuydu, hala bölünüyordur benim ufaklıklar ne biliyim sanki orda değillermiş korkusu sardı beni :26::26: kafayı yerim sanırım 12 günde

nasıl sevindim yaaaaaaa.süper. gözün aydın.

saolasın cnm rabbim herkesin yüzünü güldürsün.Allah herkesin gönlüne göre versin

Merhaba kizlar
Benim hic halim yok canim hicbisey yapmak yemek istemiyo. Ilaclari zor iciyorum midem bulaniyoo..hamile arkadaslar sizde durumlar nasil?

yalızdegilsin cnnm hoş geldin benim kasıklarım agrıyor ve kendimi oyalacak bişeyler arıyorum....vetek siz varsınız..

Merhaba kizlar
Benim hic halim yok canim hicbisey yapmak yemek istemiyo. Ilaclari zor iciyorum midem bulaniyoo..hamile arkadaslar sizde durumlar nasil?

canım bende iştahsızım, hemde çookk... birde yemek yemesem ohss yi hiç atlatamam. fenayım walla. ama hamdolsun bu günümüze.

canım o düşünceleri kafandan çıkarmaya çalış bence. aksine hep ordalarmış seeninle beraberlermiş gibi davran. ki bence öyle zaaten

Armaan tup tedavisi ndemisin acaba. Bende hasimato var eutrox 25in yarisini kullaniyorum hazda tup yaptirdik olmadi.bhcg testinde tshda llcturmustum baslarken 0, 3 olan tsh2, 3 du onikinci gun..ilacida ayni dozda devam ediyo rdum..gebelik olmamasina ragmen yükselmiş. .tedavideki ilaçlar mi yükseltti acaba ya...yuksrldide oyüzden mi olmadı acaba? ??

yalızdegilsin cnnm hoş geldin benim kasıklarım agrıyor ve kendimi oyalacak bişeyler arıyorum....vetek siz varsınız..

kasık ağrısı iyidir canım bırak ağrısın gerçi ilaçların çok etkisi var, özellikle progestan...

inşallah öyledir canım yaaa.. ne biliyim sabah hiç öyle bir hisle uyanmadım...

Evet canım oluyordu.insan inanamiyor.ama ordalar.

Merhaba kizlar
Bende de basladi mide btlantilari mavera.yemek yememe emgel degil ama var.

sagol canim ya bayagi canim sIkIlmistı.inşallah sende de gerek kalmaz o dikislere.rabbim yarDımcınız olsun:))))

Merhaba kizlar

ya benm durum baştan beri tuhaf biliyosun canm
bi kere bulantm oldu o da yediğim şeydendi heralde
sonrasında ne mide bulantısı ne iştahsızlıık
bilakis iştahım açıldı durumum pek bi tuhaf geliyo bana bu araba 4+7 bugün

ayy o duyguyu ilk iki gün ben de yaşamıştm ama kendi kendime bile dillendirmeye korkmuştum

Aksam 9 da ignelerime basliyorum bu igneler 10 gunmu suruyor acaba

iğnelerin hayırlı olsn şifa versin inşlh
kişiden kişye değişmekle beraber ortalama 10 11 gün evt

merhaba ... mübarek ayda umarım isteyen herkese rabbim nasib eder bu duyguyu inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz oluur.... Allahtan herkese şifaa dilerim ....

Canım drumun dediğine göre hormon ilaçları kullanırken tsh yüksek çıkıyormus ben de tedaviye ara verdiğimde birden çok düşmüştü tshım oysa hırmon ilaçları kullanırken daha yüksek doz eutrox almam gerekiyordu. Bende de hashimato var 50 kullanıyorum ama şimdî 100 kullanıcam. 2.5 kötü bir deger değil canım arkadasım hamileliğine 2.5 la baslamıstı

Son düzenleme:
merhaba su perisi bir kaç arkadaşım va buradan ....bir sorum olacak izninle memorıal hastanesi nasıl memnun musun acaba benim doktorum hastane değiştidi de memorial hastanessne geçmiş çok pahalı olduğunu duydum doğru mu ?
ben şuan zayıflamaya çalışıyorum 15 kilo vermem gerek 6 7 ay içnde hamiş kalamazsam tüp bebek yaptıracağım direk ...aşılama yaptırmadan ..

Hanımlar kasik ağrısı progestan kapsulu fitil olarak gunde 3 defa kullaniyorum.ne zaman kullansam o sırada belirgin bir kasik agrisi oluyor. Sizler de kullaniyosaniz ondandir.halada adet sancilari gibi oluyor dr um normal rahim buyuyor demisti.

hanımlar biz bugun kalbini gördük kıpır kıpır darısı bekleyenlere olsun dualarımdasınız kızlar rabbim yar ve yardımcınız olsun bide
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" mutlaka okuyun hanımlar çok rahatlatıyor

Tsh ım 4.9 çıktı de dozu yükseltti sen ne yaptın canım

Canim endokrine gidemedim henuz. Kullandigim doza devam ediyorum. Pazartesi gideyim olmazsa icim rahat etmeyecek. Bir de bisey sorcam canm tahlil yaptirdigin gun ac karna ve ilac icmeden mi gittin? Kaca cikardi dozunu? Tekrara gelmeni istedi mi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…