haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Kızlar 26hz test gunumdu .pirincim cuma gununden beri büyümüş.hem kendisi hem kesesi büyümüş.ama hala kalp atislari yok.doktor biraz endişeli konuştu.pzt bir daha gel dedi. Bugün 6hafta 1günlük melegimm .çok korkuyorum.bu konuda bilgide olan var mi?lütfen cevap

Canım çoooook sevindim.Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.Çok korkuyordun ama bak yükselmiş işte değerin.Rabbim meleğini korusun:)))))))))

saol canmALLAH razı olsun rabbim kimseyi korkuttuğu yere uğratmasın ...herkesin yüzü güler bzm teavide olduğumuzu kimse bilmiyor kimseye dememiştik bebeğimiz olmuyor diye biraz önce annemi aradım aglayarak söyledim ve tedavi ile olduğunu söyledim artık kimseyle paylaşamamak bni çok yormuştu gel hemen ben bakarım dedi ne demişler ağlersa anam ağlar gerisi yalan ağlar

Demetttt çok güzel bi haber çok şükür Allah tamamına erdirsin inşallah her türşü mucize var bu yolda Allahım

Biz sana artacak o deger demedik mi caniiiim.coook sevindim cok masallah))

1demetumut pozitif düşü demiştimçok şükür bak melegin hızla büyüyor artık

gelsene u kadar erken çıktıgına göre kesin ikizdir:) inş hadi gözün aydın mevlam kucagınada almayı nasip etcek inş

superisi ikizdir hatta üçüz bile olabilir:)dimi

stdive pixes ben de bugün duşumu aldım sonunda ilk kez evde iş falan yaptım..vakittgeçmiyorrr

Haklısın canım benim anneler böyle işte Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.Bizimde hiç kimse bilmiyor bizde söylemedik kimseye ve bu aralar herkes sıkıştırmaya başladı.Tatildesiniz, ramazanda neden tek başınızasınız, neden gelmiyor sunuz vs. die. Artık 10 gün sonra hayırlısıyla sonucumuzu alalım bizde söyleriz her halde.Tedavi olmaktan utanmıyorum kesinlikle ama sorulardan korktuğumuz için söylemek istemiyoruz.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Kesinlikle geçmiyor canım baksana transfer günü sayılmadığı için bizim daha yarım gün oldu:))) Duşunu almışsın ne güzel bizim buralar çok sıcak.Duş için 24 saat dediler ama ben daha fazla beklemeyi düşünüyorum bu sıcaklarla başa çıkabilirsem.

Kacinci gun emb.canim.bugun 8.gunum biraz once kan verdim.iki saate cikiyomus.belurtin var mi ya sirf yok benum diye bekleyemedim verdim gitti hayirlisi

5.gün embriyosu 2 tane canım.korkuyorum cesaret edemedim gitmeye pazartesi kesin gideceğim.inşallah benim de pozitif çıkar.belirti arada bir çok az kasık ağrısı.o da psikolojik olabilir.göğüslerim de normal çok korkuyorum.senin de yoktu belirti cnm.senin kaç embriyoydu yüksek değerin çoğul gebelik olabilir cnm.çok sevindim tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine ve meleğine canım.çok öpüyorum

cnm bnm kalp atşı hakkında bi bilgim yok ama büuüdüğüne göre kalp atışı vardır belki doktr tam olarak sesi alamamıştır iyi olacak her şey

canımm çok sevindimmm içim çok rahattı niyeyse yükseleceğine dair inşalllah katlanarak da devam eder.senin mercimekler baya bir mücadeleci çıktı maşallahhhgelsin senin için tey teyylerr

canımm çok sevindimmm içim çok rahattı niyeyse yükseleceğine dair inşalllah katlanarak da devam eder.senin mercimekler baya bir mücadeleci çıktı maşallahhhgelsin senin için tey teyylerr

transfer günü arkadaşımmm saolasın senin üçüzleride takipteyimmmm artık doğumlarımızıda peş peşe yaparız

cnm bnm kalp atşı hakkında bi bilgim yok ama büuüdüğüne göre kalp atışı vardır belki doktr tam olarak sesi alamamıştır iyi olacak her şey

Inşallah yaa cok umutsuz gibiydi.ara sıra olur böyle şeyler alalim demiyorum ama pzt mutlaka gel dedi.çok moralim bozuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…