haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

hanımlar biz bugun kalbini gördük kıpır kıpır darısı bekleyenlere olsun dualarımdasınız kızlar rabbim yar ve yardımcınız olsun bide
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" mutlaka okuyun hanımlar çok rahatlatıyor

Hayirli olsun cnm ne guzel..darisi basimiza..bu arada kac haftalikken duyuldu kalp atisi?

Hayirli olsun cnm ne guzel..darisi basimiza..bu arada kac haftalikken duyuldu kalp atisi?

canım yarın 7.haftamıza giriyoruz rabbimin izni ile ben biraz da geç gittim ki kesin olsun kalbi duymadık bu arada gördük sadece :KK43: bizim burda tıp o kadar da ileri değil sanırım siz duydunuz mu biz tam olarak transferden 35 gün sonra duymuş olduk

Merhaba kizlar
Benim hic halim yok :KK43: canim hicbisey yapmak yemek istemiyo. Ilaclari zor iciyorum midem bulaniyoo..hamile arkadaslar sizde durumlar nasil?

Canım bende henüz bulantı başlamadı, yalnızca arada kasıklarıma sancı giriyor, bebişler burdayız diyorlar galiba:)) Biz seninle aynı gündeyiz sanırım 5 artı 3 günlük hamileyim ben ve yarın kese yada keseleri görmeye gideceğiz.Bir de hafif kabızlığım var, halsizlik başlamadı yani.Sen kese görmeye gittin mi canım?

Zinnurcum belki de senin miden bulanmayacak hic, bunyeden bunyeye fark ediyormus. Belkide ilerleyen haftalarda olur. Hayirlisi bakalim. Allah yardimcimiz olsun.
Canancim sende de var demek. Ya bi de ben yalniz yemek yiyemiyoum galiba:KK43: ramazanda yanima arkadas da bulamiyorum.
Flufem canim sen annenin yanindasin demi? O sana zorla da olsa yedirir:) senin ohss hala mi devam ediyo canimya? Allahim hepimize kolaylik versin. Bir de su progestan ignlerim bitseydi, coooook aciyooo:KK43:

Canım bende henüz bulantı başlamadı, yalnızca arada kasıklarıma sancı giriyor, bebişler burdayız diyorlar galiba:)) Biz seninle aynı gündeyiz sanırım 5 artı 3 günlük hamileyim ben ve yarın kese yada keseleri görmeye gideceğiz.Bir de hafif kabızlığım var, halsizlik başlamadı yani.Sen kese görmeye gittin mi canım?

Kasik agrisi beni de yokluyor arada canim. Evet aynen oyle bebisler burdayiz diyor. Ben de esime icerde calisma var diyorum:KK66: evet ayniymisiz ben de 5+4 um canm. Keseyi biz pazartesi gunu gorduk canm. Sen neden bu kadar bekledin? Haftaya bugun de kalp atisi icin cagirdi doktorumuz..bakalim:KK66:

Arkadaşlar,

Benim 27 haziranda transferim yapıldı, son adet tarihim 9 haziran ve test tarihim 10 temmuz.Burdaki hesaplamaya göre 5 haftalık hamileyim ama bir türlü aklım yatmıyor ya.Bu doğru değil mi?Henüz doktora da soramadım, yani 27 hazirandan bugüne aslında 22 gün oldu, o kadarlık hamile olmam gerekmez mi?

Kasik agrisi beni de yokluyor arada canim. Evet aynen oyle bebisler burdayiz diyor. Ben de esime icerde calisma var diyorum:KK66: evet ayniymisiz ben de 5+4 um canm. Keseyi biz pazartesi gunu gorduk canm. Sen neden bu kadar bekledin? Haftaya bugun de kalp atisi icin cagirdi doktorumuz..bakalim:KK66:

Valla canım az önce de yazdım ama beni doktor kese için yarına çağırdı.5 haftalık hamilelik sitedeki hesaplamada sata göre çıkıyor, aslında transfer 27 haziranda oldu.senin transfer ve test tarihin neydi, yoksa ben hamilelik haftamda yanılıyor muyum?

canım yarın 7.haftamıza giriyoruz rabbimin izni ile ben biraz da geç gittim ki kesin olsun kalbi duymadık bu arada gördük sadece :KK43: bizim burda tıp o kadar da ileri değil sanırım siz duydunuz mu biz tam olarak transferden 35 gün sonra duymuş olduk

Hmm olsun canm haftaya da duymaya gidersiniz sikma canini:) canm ben henuz 5+4 teyim. Kalp atisi icin henuz erken. Doktor haftaya bugune cagirdi insallah duyariz canim..kalp atisi 7-8-9. Haftalarda duyulan da varmis. Insallah bizimkiler o kadar bekletmez:)

Canim endokrine gidemedim henuz. Kullandigim doza devam ediyorum. Pazartesi gideyim olmazsa icim rahat etmeyecek. Bir de bisey sorcam canm tahlil yaptirdigin gun ac karna ve ilac icmeden mi gittin? Kaca cikardi dozunu? Tekrara gelmeni istedi mi doktor?

Normalde içmeden verirdim ama gebelik olunca içmeme riskine giremedim sabah içmiştim akşam kan verdim. Benimki epey yükselmiş seninki gibi değil 4,9 olmuş oyuzden 2 katına 100 mg a çıktı ilacım

Hmm olsun canm haftaya da duymaya gidersiniz sikma canini:) canm ben henuz 5+4 teyim. Kalp atisi icin henuz erken. Doktor haftaya bugune cagirdi insallah duyariz canim..kalp atisi 7-8-9. Haftalarda duyulan da varmis. Insallah bizimkiler o kadar bekletmez:)

:) yok canımcım ultrasyonda kalbi gördük kıpır kıpır sadece sesi dışarı verecek alet yokmuş tıp burda o kadar gelişmemiş daha

Arkadaşlar,

Benim 27 haziranda transferim yapıldı, son adet tarihim 9 haziran ve test tarihim 10 temmuz.Burdaki hesaplamaya göre 5 haftalık hamileyim ama bir türlü aklım yatmıyor ya.Bu doğru değil mi?Henüz doktora da soramadım, yani 27 hazirandan bugüne aslında 22 gün oldu, o kadarlık hamile olmam gerekmez mi?

Canim ben dw onceden yazmistim ama sen denk gelmedin demekki. Benim transfer 24 hazirandaydi. Satim da 6 hazirandi ama bana merkezden satimi 10haziran olarak hesaplamamu soylediler. Cunku obur turlu ultrasondagozuken hafta ile senin satagore hesaplanan hafta arasinda uyusmazlik oluyor. Ben pazartesi gittigimde dr. Sordu satimi 10haziran dedim ultrasonla da takvimle de uyumlu cikti tam 5+0 dim o gun. Yani sen de satini 3-4 gun gec soylemelisin oyle hesaplamalisin bence. 9 uysa 13 u falan diye hesaplaman lazim. Doktorunla da konus yarin. Insallah keseyi veya kesecikleri gorursun cnm:)

Merhaba kizlar
Benim hic halim yok :KK43: canim hicbisey yapmak yemek istemiyo. Ilaclari zor iciyorum midem bulaniyoo..hamile arkadaslar sizde durumlar nasil?
canım bende mide bulantısı olmuyor ama biraz iştahsızlık var, canım bişey istemiyor...

Hanımlar kasik ağrısı progestan kapsulu fitil olarak gunde 3 defa kullaniyorum.ne zaman kullansam o sırada belirgin bir kasik agrisi oluyor. Sizler de kullaniyosaniz ondandir.halada adet sancilari gibi oluyor dr um normal rahim buyuyor demisti.
canım ben de progestan kapsulu fitil olarak gunde 3 defa kullaniyorum, bende de kasık ağrısı oluyor. canım bir şey soracağım. progestan kapsülü ne kadar ileri itiyorsun?:26: kafama çok takılıyor. biz dün keseyi gördük ve bu gün açık kahverengi su gibi bir akıntım oldu, acaba progestanı fazla içeri ittiğim için mi oldu diye tedirgin oldum, fazla içeri göndermeyince de sanki faydalı olmayacak gibi hissediyorum... sen nasıl yapıyorsun canım???

canım ben de progestan kapsulu fitil olarak gunde 3 defa kullaniyorum, bende de kasık ağrısı oluyor. canım bir şey soracağım. progestan kapsülü ne kadar ileri itiyorsun?:26: kafama çok takılıyor. biz dün keseyi gördük ve bu gün açık kahverengi su gibi bir akıntım oldu, acaba progestanı fazla içeri ittiğim için mi oldu diye tedirgin oldum, fazla içeri göndermeyince de sanki faydalı olmayacak gibi hissediyorum... sen nasıl yapıyorsun canım???

ben size kendimden örnek veriyim işaret parmağımın ulaştığı yere kadar itiyordum ben ancak kahve rengi akıntıyı dra söylemeniz lazım bende öyle olmuştu günde 3 e çıkarmıştı ve kesildi bol şans.

Arkadaşlar,

canım; gebelik başlangıcı transfer tarihine göre değil, SAT (son adet tarihi) nin başlangıç gününe göre hesaplanıyor...

Son düzenleme:
ben size kendimden örnek veriyim işaret parmağımın ulaştığı yere kadar itiyordum ben ancak kahve rengi akıntıyı dra söylemeniz lazım bende öyle olmuştu günde 3 e çıkarmıştı ve kesildi bol şans.

ben zaten en başından beri günde 3 defa kullanıyordum. ama bu gün ilk defa açık kahverengi akıntı olunca korktum, doktorumu aradım bir iğne söyledi, onu yaptırdık kalçadan... bakalım inşallah devam etmez... hayırlı, sağlıklı bir hamilelik ve doğum dileğiyle canım:KK3:

Son düzenleme:
Normalde içmeden verirdim ama gebelik olunca içmeme riskine giremedim sabah içmiştim akşam kan verdim. Benimki epey yükselmiş seninki gibi değil 4,9 olmuş oyuzden 2 katına 100 mg a çıktı ilacım

Canım benim de çıktı troid senin gibi. Baktım da ilk üç ayda troid yükseliyormuş bebeğin troid bezi olmadığı için annenin troid değerleri yükseliyormuş. Bi de bulantıları olanlara tavsiyemdir ben haftabaşı baya bir fenaydım bulantılar,kusmalar,başdönmeleri. Psi bandı diye bişey bulantı bilekliği. Bileklerde bulunan akanpunktur noktalarına baskı yapıyormuş netten araştırırsanız iyi olur. Bilmiyorum ondan mı ama taktığımdan beri bulantım azaldı onu da geçtim kusmuyorum.Bugün yemeği kaçırdım biraz ona rağmen rahatsız olmama rağmen kusmadım şükür. Mutlaka araştırın. 35-40 tl civarı bişey

canım arkadaşım saolasın tuanamasalım her zaman emin ol aklımdasın dualarımdasın her şey güzl olacak inan yaradan en yakın zamanda bebişine kavuşturacak seni
cnm benim inşallah rabbim ne zaman uygun görürse hayırlısı olsun...neden üzülüyorm dedim kendi kendime peygamber efendimiz neredeyse 6 çocuğunu toprağa vermiş...ben hiç onlara ahip olamadımki..onlar hiç benim olmadılarki neden üzülüyorum..

kızlar değişimin zamanı gelmişti geçiyordu bile..esmerdim bugün itibari ile artık sarışınım:KK9::KK9::KK9:yıllardır kendimde bulamadığım cesareti bulup onunda yaptırdım:KK14:

Canım benim de çıktı troid senin gibi. Baktım da ilk üç ayda troid yükseliyormuş bebeğin troid bezi olmadığı için annenin troid değerleri yükseliyormuş. Bi de bulantıları olanlara tavsiyemdir ben haftabaşı baya bir fenaydım bulantılar,kusmalar,başdönmeleri. Psi bandı diye bişey bulantı bilekliği. Bileklerde bulunan akanpunktur noktalarına baskı yapıyormuş netten araştırırsanız iyi olur. Bilmiyorum ondan mı ama taktığımdan beri bulantım azaldı onu da geçtim kusmuyorum.Bugün yemeği kaçırdım biraz ona rağmen rahatsız olmama rağmen kusmadım şükür. Mutlaka araştırın. 35-40 tl civarı bişey
bu arada canım direk akapunkturda yaptırabilirsiniz gebelik bulantılarına birebir üstelik tutunmayıda artırıyor..en güzel kısmı stresi alıyor ve fazla kilo almıyorsun çünki iştahını kontrol edebiliyorsun..şiddetle tavsiye ederim..diğer tedavilerde en az 5-6 kilo alırken,en yoğun ilaç bu tedavimde yüklendi zayıfladım bile diyebilirim:KK9::KK9:

X