- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.461
bebeğim yüzümü güldürdün
test sonucu çıkana kadr bana terler döktürdün
anladım ki sende bnm gb inatçı bir miniksin
tüm bebklere söyle annelerini sevindirsin
sen benmlesin demek
her yere adını yazmak gerek
Yaradan isteyen herkese bir gün seni gönderecek..
biraz sabır biraz dua bekleyerek
teşekkürler canım içimi rahatlattınBanada folbiol ve elevit başladı doktorum. Normalde bunada 12. Haftada başlanıyor ama ben yemek yiyemiyorum Suan pek vitamin eksikliği olmasın diye başladı. Sen doktoruna güven ileriki dönemlerde sıkıntı olmaması için depoyu dolduralim diye düşünmüştür. Decavit hazırlık için kullanılıyor zaten bildiğim gebelik için
insanın kafası karışıyor değil mi hakkaten, 3. bir doktora gitsek o ne der acaba merak ediyorum.Aynısı benim başıma geldi. Bende coraspin,folbiol ve progestan kullanıyorum. Tüp bebek doktorum 1 folbiol dedi coraspini de kalp atışlarını duyunca bırak dedi. üstelik yarım kullanıyordum. takipimi yapan doktorum da günde 2 folbiol ve coraspini de tam kullan dedi üstelik 30.haftaya kadar. Kafam allak bullak oldu haklısın. Şimdi tüp bebek doktorum başka şehirde olduğu için gidemiyorum da tabi arayamıyorum da gitmediğim için. Orta yolu bulucaz artık ne yapalım :))))
Canim seninde gozun aydin bugun sevincten agladim negatif beklerken sok oldum.ALLAHIM sevincimizi daim etsin.ins.doktorun ne zaman cagirdi keseicin
Kizlarrrr degerim 85 cikti ayyyy deli olcamm :)))kizlar iyi mi yaa doktorum pazar bi daha daha yap dedi.
Kızlar 26hz test gunumdu .pirincim cuma gununden beri büyümüş.hem kendisi hem kesesi büyümüş.ama hala kalp atislari yok.doktor biraz endişeli konuştu.pzt bir daha gel dedi. Bugün 6hafta 1günlük melegimm .çok korkuyorum.bu konuda bilgide olan var mi?lütfen cevap
Allahım mutluluğunu daim eylesin imanlı bereketli sağlıklı bebekler nasip eylesin hepimize.. Kızlar bişey sorucam ama gülmeyin bu kız hiç mi bişey bilmiyor çokmu evham yapıyor acaba diye :)) ya bugün iğnemin 4.günü ama ben kasıklarımda ağrı gibi değilde değişik bişey hissediyorum. Hani böyle değişik bişey,dün yağmur yağdı buraya akşam hava biraz soğudu üşüttümmü acaba diyorum ama iğnelerin etkisimi diyorum.. yarın doktora gidecez zatende sizede sorayım dedim :) cansınız can :))
canımm çok üzüldümm ya böle bişey nasıl olabiliyor aklım hala almş değil senin ki sebepsiz infertilitemiydi canımm.herşeyin çok güzel gidiyor maşallahh ama tutunmada problem çıkıyor canımm genetik testlerinizi daha geniş yaptırın birde doktorlar pgt yöntemi önermiş miydi onu deneyebilirsinizz.birde canımm kimyasal gebelik yaşayanlar da gebelik aşısı yaptırıyorlarr oda işe yarıyormuş.hakkında hayırlısı olur inşallahh değerin yükselir devam ederr
canıııımmmm çok çok çok sevindimRabbime şükürler olsun kızlar değerim artmış 18 den 123 e çıkmış doktorum olumlu konuştu herkesde aynı yüksek seyeretmeyebilir önemli olan artması dediler ...çok mutluyum rabbim herkesi sevindir yaradanım
Doktorun vajinal mi bakti karindan mi canim? benimde 7. Haftada duyulmustu kalp atislari korkma 9. Hafta duyulani bile duydum ben melek seninle insallah
Allah razi olşun kizlar.ben coktan aglama moduna girmistım. Ya bazı doktorlar ne kadar da moral bozuyor. Içim ferahladı .teşekkür ederim.:)))))))6. haftada duyulmayabiliyomuş canım sen 7. haftada baktır kesin olsun..hatta 7 de duyulmayıp doktorun boş gebelik alca dediği ve son anda tekrar baktığında duyulduğu da karşılaşılan bi durum..yani şimdi baya erken moralini bozma..
Haklısın canım benim anneler böyle işte Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.Bizimde hiç kimse bilmiyor bizde söylemedik kimseye ve bu aralar herkes sıkıştırmaya başladı.Tatildesiniz, ramazanda neden tek başınızasınız, neden gelmiyor sunuz vs. die. Artık 10 gün sonra hayırlısıyla sonucumuzu alalım bizde söyleriz her halde.Tedavi olmaktan utanmıyorum kesinlikle ama sorulardan korktuğumuz için söylemek istemiyoruz.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
canan sakin ol dahaerke7 hatta 8 de duyula var inş sende duyacaksın pıt pıtlarınıInşallah yaa cok umutsuz gibiydi.ara sıra olur böyle şeyler alalim demiyorum ama pzt mutlaka gel dedi.çok moralim bozuk.
Allahım mutluluğunu daim eylesin imanlı bereketli sağlıklı bebekler nasip eylesin hepimize.. Kızlar bişey sorucam ama gülmeyin bu kız hiç mi bişey bilmiyor çokmu evham yapıyor acaba diye :)) ya bugün iğnemin 4.günü ama ben kasıklarımda ağrı gibi değilde değişik bişey hissediyorum. Hani böyle değişik bişey,dün yağmur yağdı buraya akşam hava biraz soğudu üşüttümmü acaba diyorum ama iğnelerin etkisimi diyorum.. yarın doktora gidecez zatende sizede sorayım dedim :) cansınız can :))
canan sakin ol dahaerke7 hatta 8 de duyula var inş sende duyacaksın pıt pıtlarını
canım ben de iğne aşamasındayken senin gibi dediğimde dr um ohh ohh çok güzelbiz çok severiz böyle zamanda kasık agrısını ağrısın ağrısın deyip gülmüştü:) iğnelerin etkisi yumoş oluşuyor inş güzel güzel en kalitelisinden
kızlar peki benim agrılarımniyedir bu gün kasıklarım sık sık agrıyorilk duşumuda aldım acaba ondan mı agrıyor..yaaa korkuyorum herşeyden buluttan nem kapıyorum meleklerimbei bırakmayın ltfenn
ve ailelerinden gizli yapanlarr...bende öyleydim ama okadar yoruldum ki ne soracaksa sorsunlar bitisn istedim bunaldım ve söyledim önce ablama sonrada kayın valideme...ve az öncede ablama anneme söylettim..hepsi birazdan bana gelecekiyimi kötü mü bilmiyorum ama her çagrıldıgım yere gelemiyorum demekten yoruldum.olursa söylemeyecekmiyim... bilsinler evet bu bebek farklı bebek..gece yatıp sabah olmadı...ne agladım ne bekledim ben onu...benim...inş benimm olacak ve ve ben onu gözümden sakınırken milleti düşünürken üzemem içimde..yapamam..tamamm henüz yok ama ya varsa..varrr gördüm içime koyulurken gördüm onu yıldız gibi nur gibi parladı bana ve ben onu bekliyorum..millete gelincede ya susacaklar ya da gidecekler.ne beni ne de melegimi üzdürmem onlara.gelsede gelmesede ben burda onun için bekliyorum..MEVLAM BU MÜBAREK GÜNLERDE OL DİYECEK VE HEPİMİZİ GÖBÜŞLERİNDE MELEKLERİMİZCAN BULACAK...ŞİMDİ.. BUGÜN..YADA YARIN..YADA YARINDAN SONRA.. MEVLAM EN HAYIRLISINA OL DİYECEK HAMDOLSUN.. SIKMAYIN CANINIZI...düşünün ben daha dogmamış bebişimiçin çırpınıyorum ailemiz bize neler yapmaz...
Merhaba hanımlar hayirli geceler herkese.biz bugun dr dan guzel haberlerle geldik ikizlerim ikiside gayet iyi ikisininde pitpitlari cok iyiymis elhamdulillah.Rabbim en kisa zamanda sizlerede yaşatsin bu duygulari...
Rabbime şükürler olsun kızlar değerim artmış 18 den 123 e çıkmış doktorum olumlu konuştu herkesde aynı yüksek seyeretmeyebilir önemli olan artması dediler ...çok mutluyum rabbim herkesi sevindir yaradanım
Kizlarrrr degerim 85 cikti ayyyy deli olcamm :)))kizlar iyi mi yaa doktorum pazar bi daha daha yap dedi.
Bana cevap veren yok muuuuuu??????
çok sevindim cnm...darısı tüm dileyenlere.
nasıl sevindim yaaaaaaa.süper. gözün aydın.
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah
canım zaten arkadaşlar cevap vermiş ama bende, genelde 7. hafta kalp atışı duyuluyor diyo biliyorum. doktorlar bazen çok can sıkıyo. bende daha 6. haftamdayım kadın rahimde açılma olabilir ikiz gebeliklerde o yüzden 11. hafta rahmi dikebiliriz dedi... daha şimdiden:18::18: