haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

bebeğim yüzümü güldürdün
test sonucu çıkana kadr bana terler döktürdün

anladım ki sende bnm gb inatçı bir miniksin
tüm bebklere söyle annelerini sevindirsin

sen benmlesin demek
her yere adını yazmak gerek
Yaradan isteyen herkese bir gün seni gönderecek..
biraz sabır biraz dua bekleyerek

Canim seninde gozun aydin bugun sevincten agladim negatif beklerken sok oldum.ALLAHIM sevincimizi daim etsin.ins.doktorun ne zaman cagirdi keseicin

teşekkürler canım içimi rahatlattın

insanın kafası karışıyor değil mi hakkaten, 3. bir doktora gitsek o ne der acaba merak ediyorum. hepsi farklı bir şey söylüyor

Canim seninde gozun aydin bugun sevincten agladim negatif beklerken sok oldum.ALLAHIM sevincimizi daim etsin.ins.doktorun ne zaman cagirdi keseicin

saol cnm bnm ne tuaf üzülürken ağladık sevinirken ağlıyoruz rabbim tamamına erdirsin herkesi ...bnm salı günü tekrar bi kan tahlili daha var salıdan 10gün sonra dedi bakalım merak heycan devam seni ne zamn çağırdı

Doktorun vajinal mi bakti karindan mi canim? benimde 7. Haftada duyulmustu kalp atislari korkma 9. Hafta duyulani bile duydum ben melek seninle insallah

HepiniEw cok tesekkurler iyi ki varsiniz.suan bi bosluktayim tek istedigim hayellerim gercek olsun.ins.sizinkide gercek olur canlarim benim

Allahım mutluluğunu daim eylesin imanlı bereketli sağlıklı bebekler nasip eylesin hepimize.. Kızlar bişey sorucam ama gülmeyin bu kız hiç mi bişey bilmiyor çokmu evham yapıyor acaba diye :)) ya bugün iğnemin 4.günü ama ben kasıklarımda ağrı gibi değilde değişik bişey hissediyorum. Hani böyle değişik bişey,dün yağmur yağdı buraya akşam hava biraz soğudu üşüttümmü acaba diyorum ama iğnelerin etkisimi diyorum.. yarın doktora gidecez zatende sizede sorayım dedim :) cansınız can :))

6. haftada duyulmayabiliyomuş canım sen 7. haftada baktır kesin olsun..hatta 7 de duyulmayıp doktorun boş gebelik alca dediği ve son anda tekrar baktığında duyulduğu da karşılaşılan bi durum..yani şimdi baya erken moralini bozma..

kızlar çook tebrik ederim

inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder

filoloğum vakit hakikaten zıor geçiyor. ben yatmıyorum pek, oturuyorum evde.. arada geziyorum evin içinde, mutfakta birşeyler hazırlıyorum, dün de öyleydim... çalıştığım için zaten evde durmaya alışık değilim içim sıkılıyor. bir de kendimi hasta gibi hissetmek istemiyorum.

bence sen de az az hareket etmekle iyi yapmışsın..senin 2-3 gün geçti bile... rahat ol

sabah uyandığımdan beri özellikle sol kasığımda.. kasılma gibi ağrı gibi ama ağrı değil yani değişik..

Tabiki ignelerin etkisinden merak etme sen hepimiz herşeye evham yapıyoruz bunlar çok normal ve olumlu şeyler

cnm azospermi sorun eşimde...gayet morfolojisi iyi spermler bulunuyor 1.körüyoruz kalite döllenmede oluyor pozitifide görüyoruz ama hep bebeğimi kaybediyorum...bunun bir sebebi yok genetik sıkıntımız ve ailelerde öykümüz yok cnm..gebelik aşısı dediğin şeyi bu tedavşde denedik..sanırım eşten alınan kan ile lenfosit aşısı elde edip bana enjekte ertiler 3 doz 3 ay boyunca...transfer önceside benim kanımı alıp yine aşı oluşturup rahmimi yıkadılar transferden bir gün önce...ve embriyolar iyice tutunsun diye etrafı lazerle inceltildi...depo kortizon yapıldı..vs vs canım yok yoktu bu tedavide..o yüzden çok korkuyorum nereye gideceğimi ne deniyeceğimi bilmiyorum..kırmızılar gelsin bakalım doktorumla görüşeceim ne diyecek..aşıların etkisi geçmeden hemen başlayımmı diyecek yoksa uzun bir süre ara mı vereceğizdün akşam dayanamadım tekrar test yaptırdım sabah 9 da ki değerim 28.5 du akşam 4 te 27 .44 dü düşmeye devam etti yani

canıııımmmm çok çok çok sevindimdualarla canım inşallah kucağınada alıcaksın gözlerim dolu inanamadım

Doktorun vajinal mi bakti karindan mi canim? benimde 7. Haftada duyulmustu kalp atislari korkma 9. Hafta duyulani bile duydum ben melek seninle insallah

Allah razi olşun kizlar.ben coktan aglama moduna girmistım. Ya bazı doktorlar ne kadar da moral bozuyor. Içim ferahladı .teşekkür ederim.:)))))))

Allah yardımcım olsun canım.inşallah tez zamanda kavusursun melegine ..duayla...

Inşallah yaa cok umutsuz gibiydi.ara sıra olur böyle şeyler alalim demiyorum ama pzt mutlaka gel dedi.çok moralim bozuk.
canan sakin ol dahaerke7 hatta 8 de duyula var inş sende duyacaksın pıt pıtlarını

canım ben de iğne aşamasındayken senin gibi dediğimde dr um ohh ohh çok güzelbiz çok severiz böyle zamanda kasık agrısını ağrısın ağrısın deyip gülmüştü:) iğnelerin etkisi yumoş oluşuyor inş güzel güzel en kalitelisinden

kızlar peki benim agrılarımniyedir bu gün kasıklarım sık sık agrıyor ilk duşumuda aldım acaba ondan mı agrıyor..yaaa korkuyorum herşeyden buluttan nem kapıyorummeleklerimbei bırakmayın ltfenn

ve ailelerinden gizli yapanlarr...bende öyleydim ama okadar yoruldum ki ne soracaksa sorsunlar bitisn istedim bunaldım ve söyledim önce ablama sonrada kayın valideme...ve az öncede ablama anneme söylettim..hepsi birazdan bana gelecek iyimi kötü mü bilmiyorum ama her çagrıldıgım yere gelemiyorum demekten yoruldum.olursa söylemeyecekmiyim... bilsinler evet bu bebek farklı bebek..gece yatıp sabah olmadı...ne agladım ne bekledim ben onu...benim...inş benimm olacak ve ve ben onu gözümden sakınırken milleti düşünürken üzemem içimde..yapamam..tamamm henüz yok ama ya varsa..varrr gördüm içime koyulurken gördüm onu yıldız gibi nur gibi parladı bana ve ben onu bekliyorum..millete gelincede ya susacaklar ya da gidecekler.ne beni ne de melegimi üzdürmem onlara.gelsede gelmesede ben burda onun için bekliyorum..MEVLAM BU MÜBAREK GÜNLERDE OL DİYECEK VE HEPİMİZİ GÖBÜŞLERİNDE MELEKLERİMİZCAN BULACAK...ŞİMDİ.. BUGÜN..YADA YARIN..YADA YARINDAN SONRA.. MEVLAM EN HAYIRLISINA OL DİYECEK HAMDOLSUN.. SIKMAYIN CANINIZI...düşünün ben daha dogmamış bebişimiçin çırpınıyorum ailemiz bize neler yapmaz...

Ne güzel anlatmıssin canım.inşallah olacak.bu forumda duymuştum.kimdi unuttum.aksi ispatlanana kadar hamileyiz.))))
Benim moralim çok bozulmuştu ama şimdi iyiyım.bizim bebısler nazlı olacak biraZ

Merhaba hanımlar hayirli geceler herkese.biz bugun dr dan guzel haberlerle geldik ikizlerim ikiside gayet iyi ikisininde pitpitlari cok iyiymis elhamdulillah.Rabbim en kisa zamanda sizlerede yaşatsin bu duygulari...

çok sevindim cnm...darısı tüm dileyenlere.

nasıl sevindim yaaaaaaa.süper. gözün aydın.

Kizlarrrr degerim 85 cikti ayyyy deli olcamm :)))kizlar iyi mi yaa doktorum pazar bi daha daha yap dedi.

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah

Bana cevap veren yok muuuuuu??????

canım zaten arkadaşlar cevap vermiş ama bende, genelde 7. hafta kalp atışı duyuluyor diyo biliyorum. doktorlar bazen çok can sıkıyo. bende daha 6. haftamdayım kadın rahimde açılma olabilir ikiz gebeliklerde o yüzden 11. hafta rahmi dikebiliriz dedi... daha şimdiden:18::18:

Ay canim bazi doktorlarin kalplerini alip taş koyuyorlar herhalde.insanin psikolojosini en iyi onlarin dusunmesi lazim.gebelikteher ihtimal vardir ama o ihtimal gerektigi vakit soylenmeli.ikiz yada tek o dikis rahim agzi yetmezligi olanlara yapılıyor. Bence hic akina kotu seyler getirme oylede boylede ne yasanacaksa yaşanacak. Dikis olursa gebelik yatarak gecirilir olmazsa surekli yatmadan dikkatli gecirilir. Benimde ikiz ama dr um bu ihtimali hatirlatmadi bile ben internetten okumustum.Rabbim evlatlarimizi saglikla kucaklamak nasib etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…