haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

canım ben kayseri memorialde tedavi gördümm.ben memorial olduğu için değil doktoru için gittimm canım.nurettin bey farklı bir yerde çalışsaydı oraya gidecektim yanii.ablam ve onun arkadaşlarından çok fazla hamile kalan oldu çok cana yakın inanılmaz tatlı bir adam.merkezin fiyatı 4000tl+ilaçlar onlarda kişiden kişiye değişiyor.ben abla indirimi almıştım 3500tlhakkında hayırlısı olsun canımm en kısa zamanda kavuşursunuz inşallahhh bebşlerinizeee

selam kızlar kırmızı kartı yedim bugün.
Allah kısmet ederse yarın doktora gidiyorum ve tüp bebek için start veriyorum.
Dualarınızı esirgemeyin benden de. Allah şu mübarek günlerde hepimize bebişlerimizi bağışlasın.

canım arkadaşım transferin hayırlı olsun,inşallah bebişlerin seninledir.kaç tane transfer edildi?şimdi nasılsın?emin ol şimdi içinde neler neler oluyo beklede gör:))

nm bu mübarek ayda inşallah hamiş olacaksın..rabbim tedavinide hamişliğinide rahat geçirmeni sağlasın sana sabır ve moral versin cnm

kızlar kısmetse bugün ilk orucumu tutacağım..bende bu şans varken kırmızılarda geliverir ya neyse,hepinize dua edeceğim rabbim emek veren herkezin gönlündekini versin inşallah en kısa zamanda

kızlar sabah 6.30 da idrar testi yaptım.bugün 10.günüm bitti.11.güne girdik.iki çizgi çıktı faakat iikinci çizgi hafif silikti ama bayağı belli oluyordu fakat kıpkırmızı değildi.şimdi ben hamile miyim?

Evet canim bunu bi kan testiyle saglamlastir.hamilesinnn

canım arkadaşım transferin hayırlı olsun,inşallah bebişlerin seninledir.kaç tane transfer edildi?şimdi nasılsın?emin ol şimdi içinde neler neler oluyo beklede gör:))

canım...seninki gibi bir mucizeyi çok bekledim ama gelmedi ne yazık ki artık hasrete dayanamayıp tedaviye başladık, şükür transferi gördük. dediğin gibi inşallah içimde bölünmeye büyümeye devam ediyorlardır ben istemesem de 2 tane koydu doktorum..hayırlısı bakalım, Rabbim yüzümü güldürür inşallah

silik çizgi miiiiii, e o pozitif demek!

hadi bir kan testi yaptır, ya da bu moralle 12. günü bekle, sağlam olsun inşallah sağlıkla devam eder

Evet canim bunu bi kan testiyle saglamlastir.hamilesinnn

ay çok sağolun kızlar inanamıyorum hala şoktayım.ilk defa iki çizgi gördüm de.pazartesi kan testi yaptıracağım çok teeşekkür ederim çok şaşkınım ne şimdi ben hamile miyim yanlış çıkarır mı bu testler

Tebrik ederim canımmmm..
Hayırlı olsunnnnnn.
bu 8. gün değerinse gayet güzelllllll.
Allah tamamına erdirsin....

Amin amin aminnnnn RAbbimden tek istedigim bu.ins.evet 8.gunn degeri yarin tekrar vericem kan tahlili.ins beklendigi gibi yukselir. ben cok umutsuzdum halen gelip gidiyo yaaa hic belirtim yok sadece gaz nolur dua et bebegim artik saglikla kalsin benimleeeee.Allah herkesin yuzunu guldursun

Bence gayet güzel yükselmiştir cnm değerin içini ferah tut..bebeğin seninle
ve inşallah sonuna kadar seninle kalıcak..sağlıklı bi şekildeee
cnm belirtiler sonradan başlıyo benimde öyle aman aman bi belirtim yoktu.sonrasındada pek olmadı zaten.
değerinin güzelce arttığını görünce bundan sonra artık kese ve kalp atışı için heyecan yapıcaksınnn..
tüm aşamaları güzelce yaşarsın cnm inşallah çok güzel bi duygu gerçektennnnn..

Rabbim bu uğurda emek veren isteyen herkesin yardımcısı olsun herkesin yüzünü güldürsün.
Evlatlarımızıda bize bağışlasınnnnnn amin:26::26:

ben de hiç görmedim inşallah görmek bana da nasip olur...

testlerde yanlış pozitif pek çıkmıyor, o nedenle hata olma olasılığı düşük... ama belki bugün farklı marka bir test daha alıp yarın sabahki ilk idrarla yapabilirsin

eveeeet hamilesin Allahın izniyleee
hadi hayırlı olsun, gözün aydın...ben kan testindeki sonucu görünce bile inanamamıştım, idrar testinde bunu yaşaman çok normal

evet cnm. annemin yanındayım ama allahım beni delirtiyoo öyle oturma, bunu yapma vs vs... çok panik canım annem ama en azından yemek yiyorum. mavera allaha biran önce 12. haftamıza gelelim diye dua ediyorum. en kritik dönem. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.AMİN

tuana tesekkür ederim güzel bilgiledirmen için içimizi rahatlatıyosun

çokşükür cnm kucagınada al inş..mevlam yardımcımız olsuhepimizin

tebrikler cnm inş tamamıada erdirip kucagıada alıaksın.ama önce birde kande tescil ettir bakalım pazartesi:)

Kizlarrrr degerim 85 cikti ayyyy deli olcamm :)))kizlar iyi mi yaa doktorum pazar bi daha daha yap dedi.

canım gözün aydınnnnnnnnnnnn
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnnn
ben seni takip ediyordum ama bukadar erken test yapacağını tahmin etmemiştim helal olsun sana
çok sevindim canım

canım gözün aydınnnnnnnnnnnn
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnnn
ben seni takip ediyordum ama bukadar erken test yapacağını tahmin etmemiştim helal olsun sana
çok sevindim canım

Sagol canim telefonds sordu sok oldum yaabide oncesinde sonuc belli diye evi supurdum ins yarinda guzel katlanir

ayy ne yapsın canım ya, anneler hep öyle..benimki de öyle, hiç kıyamıyo..Allah başımızdan eksik etmesin amiinn
aynen hayırlısıyla Rabbim tamamına erdirsin..ben de iğnelerim biran önce bitsin diye 4 gözle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…