- 19 Ekim 2009
- 477
- 66
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.521
merhaba su perisi bir kaç arkadaşım va buradan ....bir sorum olacak izninle memorıal hastanesi nasıl memnun musun acaba benim doktorum hastane değiştidi de memorial hastanessne geçmiş çok pahalı olduğunu duydum doğru mu ?
ben şuan zayıflamaya çalışıyorum 15 kilo vermem gerek 6 7 ay içnde hamiş kalamazsam tüp bebek yaptıracağım direk ...aşılama yaptırmadan ..
nm bu mübarek ayda inşallah hamiş olacaksın..rabbim tedavinide hamişliğinide rahat geçirmeni sağlasın sana sabır ve moral versin cnmselam kızlar kırmızı kartı yedim bugün.
Allah kısmet ederse yarın doktora gidiyorum ve tüp bebek için start veriyorum.
Dualarınızı esirgemeyin benden de. Allah şu mübarek günlerde hepimize bebişlerimizi bağışlasın.
kızlar sabah 6.30 da idrar testi yaptım.bugün 10.günüm bitti.11.güne girdik.iki çizgi çıktı faakat iikinci çizgi hafif silikti ama bayağı belli oluyordu fakat kıpkırmızı değildi.şimdi ben hamile miyim?
Kizlarrrr degerim 85 cikti ayyyy deli olcamm :)))kizlar iyi mi yaa doktorum pazar bi daha daha yap dedi.
canım arkadaşım transferin hayırlı olsun,inşallah bebişlerin seninledir.kaç tane transfer edildi?şimdi nasılsın?emin ol şimdi içinde neler neler oluyo beklede gör:))
kızlar sabah 6.30 da idrar testi yaptım.bugün 10.günüm bitti.11.güne girdik.iki çizgi çıktı faakat iikinci çizgi hafif silikti ama bayağı belli oluyordu fakat kıpkırmızı değildi.şimdi ben hamile miyim?
canım...seninki gibi bir mucizeyi çok bekledim ama gelmedi ne yazık kiartık hasrete dayanamayıp tedaviye başladık, şükür transferi gördük. dediğin gibi inşallah içimde bölünmeye büyümeye devam ediyorlardır ben istemesem de 2 tane koydu doktorum..hayırlısı bakalım, Rabbim yüzümü güldürür inşallah
silik çizgi miiiiii, e o pozitif demek!
hadi bir kan testi yaptır, ya da bu moralle 12. günü bekle, sağlam olsuninşallah sağlıkla devam eder
Evet canim bunu bi kan testiyle saglamlastir.hamilesinnn
Tebrik ederim canımmmm..
Hayırlı olsunnnnnn.
bu 8. gün değerinse gayet güzelllllll.
Allah tamamına erdirsin....
Amin amin aminnnnn RAbbimden tek istedigim bu.ins.evet 8.gunn degeri yarin tekrar vericem kan tahlili.ins beklendigi gibi yukselir.ben cok umutsuzdum halen gelip gidiyo yaaa hic belirtim yok sadece gaz nolur dua et bebegim artik saglikla kalsin benimleeeee.Allah herkesin yuzunu guldursun
ay çok sağolun kızlar inanamıyorum hala şoktayım.ilk defa iki çizgi gördüm de.pazartesi kan testi yaptıracağım çok teeşekkür ederim çok şaşkınım ne şimdi ben hamile miyim yanlış çıkarır mı bu testler
Zinnurcum belki de senin miden bulanmayacak hic, bunyeden bunyeye fark ediyormus. Belkide ilerleyen haftalarda olur. Hayirlisi bakalim. Allah yardimcimiz olsun.
Canancim sende de var demek. Ya bi de ben yalniz yemek yiyemiyoum galibaramazanda yanima arkadas da bulamiyorum.
Flufem canim sen annenin yanindasin demi? O sana zorla da olsa yedirir:) senin ohss hala mi devam ediyo canimya? Allahim hepimize kolaylik versin. Bir de su progestan ignlerim bitseydi, coooook aciyooo
Hanımlar kasik ağrısı progestan kapsulu fitil olarak gunde 3 defa kullaniyorum.ne zaman kullansam o sırada belirgin bir kasik agrisi oluyor. Sizler de kullaniyosaniz ondandir.halada adet sancilari gibi oluyor dr um normal rahim buyuyor demisti.
hanımlar biz bugun kalbini gördük kıpır kıpır darısı bekleyenlere olsun dualarımdasınız kızlar rabbim yar ve yardımcınız olsun bide
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" mutlaka okuyun hanımlar çok rahatlatıyor
Kizlarrrr degerim 85 cikti ayyyy deli olcamm :)))kizlar iyi mi yaa doktorum pazar bi daha daha yap dedi.
canım gözün aydınnnnnnnnnnnn
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnnn
ben seni takip ediyordum ama bukadar erken test yapacağını tahmin etmemiştim helal olsun sana
çok sevindim canım
evet cnm. annemin yanındayım ama allahım beni delirtiyooöyle oturma, bunu yapma vs vs... çok panik canım annem ama en azından yemek yiyorum. mavera allaha biran önce 12. haftamıza gelelim diye dua ediyorum. en kritik dönem. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.AMİN