canan sakin ol dahaerke7 hatta 8 de duyula var inş sende duyacaksın pıt pıtlarını
canım ben de iğne aşamasındayken senin gibi dediğimde dr um ohh ohh çok güzelbiz çok severiz böyle zamanda kasık agrısını ağrısın ağrısın deyip gülmüştü:) iğnelerin etkisi yumoş oluşuyor inş güzel güzel en kalitelisinden
kızlar peki benim agrılarımniyedir bu gün kasıklarım sık sık agrıyor
ilk duşumuda aldım acaba ondan mı agrıyor..yaaa korkuyorum herşeyden buluttan nem kapıyorum
meleklerimbei bırakmayın ltfenn
ve ailelerinden gizli yapanlarr...bende öyleydim ama okadar yoruldum ki ne soracaksa sorsunlar bitisn istedim bunaldım ve söyledim önce ablama sonrada kayın valideme...ve az öncede ablama anneme söylettim..hepsi birazdan bana gelecek
iyimi kötü mü bilmiyorum ama her çagrıldıgım yere gelemiyorum demekten yoruldum.olursa söylemeyecekmiyim... bilsinler evet bu bebek farklı bebek..gece yatıp sabah olmadı...ne agladım ne bekledim ben onu...benim...inş benimm olacak ve ve ben onu gözümden sakınırken milleti düşünürken üzemem içimde..yapamam..tamamm henüz yok ama ya varsa..varrr gördüm içime koyulurken gördüm onu yıldız gibi nur gibi parladı bana
ve ben onu bekliyorum..millete gelincede ya susacaklar ya da gidecekler.ne beni ne de melegimi üzdürmem onlara.gelsede gelmesede ben burda onun için bekliyorum..MEVLAM BU MÜBAREK GÜNLERDE OL DİYECEK VE HEPİMİZİ GÖBÜŞLERİNDE MELEKLERİMİZCAN BULACAK...ŞİMDİ.. BUGÜN..YADA YARIN..YADA YARINDAN SONRA.. MEVLAM EN HAYIRLISINA OL DİYECEK HAMDOLSUN.. SIKMAYIN CANINIZI...düşünün ben daha dogmamış bebişimiçin çırpınıyorum ailemiz bize neler yapmaz...