haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Allah razı olsun canım benim.benim pco düzeyim aslında yok denecek seviyede eski yıllarda lh hormonum yüksekti daha seyrek adet görürdüm ama artık doğum yapmanın etkisimi yoksa soğan kürleri falan yapmıştım onun etkisi mi bilmiyorum şu anda lh ve fsh aynı düzeyde.normalde pco da lh ın fsh dan yüksek olması gerek tsh hormonum falanda normal düzeyde adetlerim 35 günde falan oluyo sadece ama bir kez adet görememiştim doktora gitmiştim yumurtan çatlayamamış kist olmuş demişti ilaç vermişti o ihtimali göze alıp adet günüm yaklaşınca kadın doğum doktorum var ona bi kontrole gidicem ama Emre bey herhangi birşey vermedi birşey yapmana gerek ağustosta veya eylülde adet görünce gel, ağızdan alınacak basit bi hap kullanıcaz sadece dedi.pco bende kızlığımdan beri var son bir yılda gittiğim bi çok doktor sende pco yok bile dedi çok acayip şeyler ya.ALLAH'a emanet ol yarın güzel haberlerini almayı ümit ediyorum bende sana çok teşekkür ederim canım:)

bende şimdi acele acele okudumm 39 du dedim iki tane okuyayım yetişeyim die 1 tane okuyabildim eğer gerekirse yine okurumm ... allah kabul eder inş yasinlerimizi... okunan bu yasinlerin hürmetine bizleri mükafatlandırırr

tamam teşekkür ederim canım yazdıkların için

Canım bende ilk denedigimde kimseye söylememek konusunda çok kararlıydım. Sonra Allah başıma bir rahatsızlık verdi. Menogon alerji yaptı vücuduma ilacı vurmaya devam edince iyice kötüleştim acile kaldirildim ölümlerden döndüm. 1 hafta hiç yataktan kalkamadim. Bu arada çevremdeki kisiler benden yapmam gereken önemli şeyleri bekliyorlardı. Ben ölüyorum diyorum kimse sebebini bilmedigi için anlayiş gostermedi. Sonra çevremdeki arkadasa eşe dosta söylemek zorunda kaldım. O kadar çok destek ve anlayış gördüm ki. Bu ay başlarken bir çok kişi biliyordu. Ve Suan soran olursa da tedavi ile mi oldu diye. Evet diyorum çekinmeden. Ne yapabilirim Allahim bana böyle nasip etmiş bu yolla verecekmiş. Cevremdede bu dertten muzdarip bir sürü insana umut oldum. Bu ayıp değil günah değil. Cocugumuz olmadigi zaten belliydi yıllardır bunun tedavisini olduğumu neden saklayacagim takma bu kadar nolursun. Yakınlarına söyle destek olurlar sana dua ederler. Anlayış gösterirler hamile kalınca özellikle dahada çok ihtiyacın olacak buna. Kusura bakma uzattım ama fikrimi söylemek istedim

cnm biz tedaviden yada bu yolla çoçuk sahibi olmaktan utanmıyoruz rabbim böyle uygun görmüş elhamdüllillah..ancak benim ablamda tüp bebekle bebek sAHİbi oldu ve kendisi hemşire dier ablam ebe herkes iyiki kötü fikir sahibi ve soru sormaya meğilli biz sorularra yada allah korusun olmazsa ki söyleneceklere hazır değiliz canım..ama bakalım b ugün ebe olana dedik ve kayınvalideme de çıtlattık..hayırlısı yarın ugrar detayları deriz artık mevlamda kuzularımın tutunmasını saglar inş ve bebeklerimiz dogar canım saglıcakla hepimizin

Anladım canım seni Allah kolaylik versin. Tabiki hiç kolay değil Banada dünya kadar soru soran oldu söyledim ne yapayim. Senin için iyi hisler var hep icimde olacağına inanıyorum inşallah. Burada his oluyor bazen okurken biseyleri. Superisininkini çok hissetmiştim tutacak diye senin içinde güzel şeyler hissediyorum iyi ol kuzularinla inşallah

AGZIN DİLİN BAL YESİN MEVLAM MELEĞİNİ SANA BAĞIŞLASIN ...AYYYYYYY ÇOK SEVİNDİM HAMİŞLER HİSLİ OLUR VE DUALARI KABUL OLURMUŞ.ALLAHIM DUYSUN YÜREKTEN EDİLEN DUALARI KABUL ETSİN.HAMİŞLERİMİZİ VE BEBİŞLERİNİ KORUSUN NEGATİFİ GÖRENLERE SABIR VE KENDİLİĞİNDEN MELEKLERİNİ VERSİN BENİM GİBİ BEKLEYENLERİNDE MEVLAM EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN MELEKLERİMİZİ GÖDERSİN...VE senin gibi YÜREGİ TEMİZ İNSANLAR ÇOGALTSIN İNŞ..:) :)

şükürler olsun minik noktalarımı gördük canım.
ikisi de aynı boyda gibi şimdilik.

10 gün sonra da kalp atışları için çağırdı.
inşallah onları da duymak nasip olur.
Allah kucağına almayıda nasip etsin cnm bende Allahın izniyle yarın gidicem keseleri görmeye,kalp atışlarını duyarım diye umut ediyordum ama duyamayacağım o zaman sen duyamadığına göre ben hiç duyamam bakalım hayırlısı.

bende 1 tane okuyabildim rabbim kabul etsin inş.bende listeye girmek isterdim ama kafamı kaldıramıyorum bi taraftan kızım bi taraftan mide bulantım,ağrım çok kötüyüm kızlar ne olur benim içinde dua edin.

kızlar bugün tekrar kan testi yaptırdım...sevinememekte ve kokrmakta haklıymışım 10. değerim 71.6 yken 12. gün değerim 28.5 a düştü...rabbim gene önce sevindirip sonra onu benden aldı...artık umudum kalmadı,hep böyle oluyor

canım şuan ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim hayırlısını versin ....her şeyde vardır bir hayır günü geldiğinde hepimiz gülecegiz doktoru arayıp sordun mu

Son düzenleme:

canım üzüldüm adına hemde çok... peki bunun nedeni nedir? araştırmadılar mı.

canim kimyasal dedikleri bu demek ki :26: en onemlisi saglikli olmasi sonradan daha kotusu olsa uzuntunu dusun.Allah korusun.ins yakin zamnda gobusun dolar.

tuanamasal canm flufemin dediği gibi bunun sebebini araştırdılar mı
inşlh en kısa zamanda sağlıklı bi sonuçla devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…