haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Kimse yanlis anlamasin bu surec basli basina zor bi surec.bu zamanin kiymetini bilmemiz lazim.tedaviler sonucunda burnun surtulmeden beş parasiz kalmadan durumun farkina varmiyosun.Allah nasip ederse orucunu vaktinde hatta kazasini tutarsin.Allahim cabamizi goruyor.senede bir kere yapabilirim tup bebek diyen biri bunu dusunemez bile.lutfen yanlis anlamasin kimseeeee :))

cnm benm rabbim dayanma gücü versin ...MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...Yaradanın bir bildiği vardır güzelce toparlan tedbirini al takdirini yaradana bırak.. herkesin kucağı bir gün dolacaktır sadece zamanı var ....3 ay sonra tedaviye başlıyacagım demişsin inşallah kendiliğinden gelir müjden ....

cnm teşekkür ederim buda geçecek evet üzülüyorum herşey eşim için gözlerine bakamadım bugün her ne kadar teselli etsene nafile işte o çok istiyor üzülme diyor ama olmuyor iste yapmayalım bir daha dedi bana bu kadar üzülüyorsun senden önemli birşey yok diyor ama ben vazgeçmiyorum onun için ikimiz için istiyorum hayırlısını yüce rabbim bekleyen isteyen herkesinkini hayırlarla sonuçlandırsın inşallah bizim kendiliğinden olma şansı yok cnm malesef benim tüplerim alındı tek şansım tüp bebek bakalım nasipde ne varsa o yuce rabbım boyle uygun gormus buda bır sınama ben takdırı ona bıraktım elımden gelenı sonuna kadar kullanacagım

kızlar oruç konusunda bir iki bşy söylemek istedim.. doktor ttutabilirsin ama ilaçların aksamayacak dedi..ben sabh 8 öğlen 4 akşam 12 progestan kullıyorum fitil olarak arkadaşların dediği gb kazasını yapabiliriz bu gün bnm 10 borcum oldu cumaya kadarda tutmayacağım doktor bol bol sıvı tüketmelisin kabız olmamak lazım dedi bu tedavide ..tutmak isteyipde tutamayan arkadaşlar bnce bunun borcunu tuıtabilirirz ama içimizde tedaviden sonra keşke tutmasaydım dememek için her şeyi ölçün tartın...

Kimse yanlis anlamasin bu surec basli basina zor bi surec.bu zamanin kiymetini bilmemiz lazim.tedaviler sonucunda burnun surtulmeden beş parasiz kalmadan durumun farkina varmiyosun.Allah nasip ederse orucunu vaktinde hatta kazasini tutarsin.Allahim cabamizi goruyor.senede bir kere yapabilirim tup bebek diyen biri bunu dusunemez bile.lutfen yanlis anlamasin kimseeeee :))
seni çok iyi anlıyorum cnm...insanların kaderini hayatını değiştiren bir olay..çok ince bir çizgide doğru kararlar vermemiz ve işimizi şansa bırakmamamız lazım...derdi veren rabbim çaresini arama konusundada elimizden geleni yapmamızı istiyor

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:ben bugün artık dayanamadım ablama söyledim tüp bebek yaptırdıgımızı..sürekli çagırıolardı...ii mi kötü mü yaptım bilmiyorum..eşimin annesinede söylesekmi die de düşünüyorum şuanda....sizce?
ve akşamdan beri kasıklarımda hafif hafif ağrım oldu ayaga kalktıkçada hissediliyo.nirde su gibi bir akıntım oldu...normal degilmi..daha bugün ikinci gün.embriyolarım duruyodur degilmii:KK14:

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:ben bugün artık dayanamadım ablama söyledim tüp bebek yaptırdıgımızı..sürekli çagırıolardı...ii mi kötü mü yaptım bilmiyorum..eşimin annesinede söylesekmi die de düşünüyorum şuanda....sizce?
ve akşamdan beri kasıklarımda hafif hafif ağrım oldu ayaga kalktıkçada hissediliyo.nirde su gibi bir akıntım oldu...normal degilmi..daha bugün ikinci gün.embriyolarım duruyodur degilmii:KK14:
geçmiş olsun cnm...bir doktoruna danış derim..akıntı hepimizde vardır ilaçlar akıntının miktarını artırıyor...karın ağrısına opu dan kalma desek benim 3 gün içimde bomba patlamış gibi olmuştu...yinede doktora bir danış ateşin varmı????akıntın ne renk..bebeğin duruyodur merak etme

geçmiş olsun cnm...bir doktoruna danış derim..akıntı hepimizde vardır ilaçlar akıntının miktarını artırıyor...karın ağrısına opu dan kalma desek benim 3 gün içimde bomba patlamış gibi olmuştu...yinede doktora bir danış ateşin varmı????akıntın ne renk..bebeğin duruyodur merak etme

cnm atesim yok su gibi anlamadım.yatıncada agrım yok...opu olalı 5 gun oldu... bebegim duruyormudur gerçektenn

cnm atesim yok su gibi anlamadım.yatıncada agrım yok...opu olalı 5 gun oldu... bebegim duruyormudur gerçektenn

:) çok tatlısın bebeğin tabiki duruyordur akıntın normal oluyor merak etme dinlen ve duş yapma bikaçgün daha
rabbim emeğini boş çevirmesin inşallah güzel haberler alırsın

Iyi yapmissin canim soyledigine, ablan sonucta yabanci degil. Destek olurlar sana..kasik agrilari ve akinti normal, korkma, duruyodur yavrucuklar Allahin izniyle..

canım benim transfer yapıldığı günden beri kasıklarımda batma şeklinde ağrı oluyordu bu gün transferin 21. günü hala da devam ediyor canım... bu arada biz de ailelerimize söylemiştik yararları oldu, zararları olmadı çok şükür...

Son düzenleme:
Atkadaslar size birsry sormak istiyorum

dun 12 yumurtam toplandi 8 i iyo durumda dedi dr

Ben anlamadim simdi bu ne demek

bu 8 olarak mi gidecek yoksa azalacak mi

allahım bu güzel günler yüzü suyu hürmetine birbirimiz için yaptığımız yürekten dualarımızı kabul etsin amiinnnnnnnn:26::26::26::26:

1- nurdanur_______3 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______3 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________5 okudu
7-gzde87__________3 okudu
8-kardelen_27_________1 okudu
9-flufem_________2 okudu
10-destina38__________1 okudu
11-elifyesiller___________
12-ebruli_3576__________1 okudu
13-tuanamasal_________2 okudu
14-pixes28__________10 okudu
15-nur3838___________2 okudu
16-fatoş5353__________1 okudu

kızlar 39 yasin oldu bilginize ha gayret kızlar az kaldı :KK34::KK34::KK34:

:) çok tatlısın bebeğin tabiki duruyordur akıntın normal oluyor merak etme dinlen ve duş yapma bikaçgün daha
rabbim emeğini boş çevirmesin inşallah güzel haberler alırsın

Iyi yapmissin canim soyledigine, ablan sonucta yabanci degil. Destek olurlar sana..kasik agrilari ve akinti normal, korkma, duruyodur yavrucuklar Allahin izniyle..

canım benim transfer yapıldığı günden beri kasıklarımda batma şeklinde ağrı oluyordu bu gün transferin 21. günü hala da devam ediyor canım... bu arada biz de ailelerimize söylemiştik yararları oldu, zararları olmadı çok şükür...

tabiki seninledir cnm:nazar::nazar::nazar:

kızlar allah razı olsun mevlam gönlünüzdekini versin inş...içimi rahatlattınız azıcık inş..

yok canım neden yanlış anlayayım...ama biz bu ayı seçtik tedavi için, ağustosta bayrama denk gelecek sonra da işler var diye. şimdi ramazanı özellikle seçmişiz gibi hissediyorum. vicdanım huzursuz, o nedenle tutmak istiyorum. sanki olmazsa da cezalandırılmış gibi hissedeceğim :KK43:

bence öyle düşünme güzel şeyler düşün ne kadar kaygısız geçirirsen bu dönemi o kadar iyi olur bol dua et ya varis de ya halık de Allahı zikret rabbim yar ve yardımcın olsun bide cevrende küçük çocuklar varsa onların duasını al ben öyle yapmıştım inş. hayırlı haberlerini yazarsın canım strese hayır bebişe evet tamam mı :)

Canim demek ki 12 yumurtadan 8 i olgun cikip dollenmis. Bunlarin simdi en az 3 veya 5 gun dayanmasi lazim. Tabi hepsi dayanmayabiliyor. Sana hergun bilgi verilir zaten merkezden. Transferin de ona gore yapilir canm. Yolun acik olsun

canım çok güzel bir haber inş. 8 taneside 5. güne kadar gider. iyi bir şekilde ama mesela benim 19 yumurta toplanmıştı. embriyolog hergün aradı bilgi verdi ama transfer günü gittiğimde 4 tane 5. güne kadar gidebilmiş 3ü zirvede dedi 1 i geride kalıyo dendi 1 tanesi transfer edilmişti 2 tanesini dondurduk. inşallah dondurulcak çıkar canım. hayırlı uğurlu olsun şimdiden...

allahım bu güzel günler yüzü suyu hürmetine birbirimiz için yaptığımız yürekten dualarımızı kabul etsin amiinnnnnnnn:26::26::26::26:

1- nurdanur_______3 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______2 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________5 okudu
7-gzde87__________1 okudu
8-kardelen_27_________1 okudu
9-flufem_________
10-destina38__________1 okudu
11-elifyesiller___________
12-ebruli_3576__________1 okudu
13-tuanamasal_________1 okudu
14-pixes28__________6 okudu

kızlar 26 yasin oldu bilginize :KK34::KK34::KK34::KK34:

tekrar mı yasine başladık bende okurummm yinee :)) 2 tane okurum okuyunca haber veririm....

kızlar bugün gerçek test günümdü biliyorsunuz 8-9 günlerde hayali çift çizgi görüp umutlandım 10 gunde kan testınde 8.84 gördük ve hamilesin haberini almıştım bugün kü değerim 0.71 değerim artmamış düşmüş hayırlısı böyleymiş 15 yıllık özlem yine bitmedi içimden birşeyle kopup gidiyor sanki asla isyan etmiyorum o 4 günlük hayal güzeldi var olabileceğini düşünmek güzeldi elimi koydugumda sancım oldugunda bu ısaret olmalı demek güzeldi şimdi üzülüyorum ama sanırım gizliden kendimi hazırlanışım negatife 15 yıldır olmuyor zaten dedim niye bu kadar umutlandım ki zamanı değilmiş rabbim zamanı geldiğinde isterse verecek olduracak istemezse oldurmayacak bu bu kadar basit ağlasam sızlansam ne fayda diye düşündüm.Tedaviye 3 ay sonra tekrar başlayacağız uzun bi ara ama doktor öyle uygun gördü kalbim sizlerle dualarım sizlerle ,hepinizin heyacanını paylaştım ben hatayı nerde yaptığımı biliyorum bir daha ki denemede bunu yapmayacağım .Şimdiden herkese rabbim hayırlısını nasip etsin sonuna kadar götürüp kucaklarına almayı nasip etsin o en iyisini ,en doğrusunu bilir rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın hayırlarla sonuclandırsın

merhaba arkadaşım bende 10-11. günlerde silik ikinci çizgileri görüp çok heveslenmiştim ama 12.gün kan sonucum 0 'dı oyüzden buradan ısrarla söylüyorum idrar testi yapmayın erken kan testi de Allah'tan sabrını dileyerek test gününü bekleyin insan çok kötü oluyo bianda o çizgileri görünce kendini içten içe hamile olduğuna okadar inandırıyo ki negatif dahada ağır geliyo.sana birşey anlatmak isterim,benim bir komşum vardı yılarca çocuk tedavisi gördüler aşılamalar tüpbebekler doktorlar tüpbebeğe bile pek şans vermiyolardı hiçbişekilde.en sonunda vazgeçtiler ve yenidoğmuş kimsesiz bi bebeği evlatlık edindiler bebek 1 aylıktı oda ne Allah'ın işi kadıncağız hamileeeeee ve şimdi iki erkek kardeşler birisi 5 birisi 6 yaşında ve ikiz gibiler valla rabbim neyler neylerse güzel eyler herşeyin varmış bir sebebi.Allah bizi görmüyo mu sanki duymuyomu acımızı bilmiyo mu elbette biliyo görüyo duyuyo hemde bizden daha iyi biliyo bizim şer sanıp üzülüp ağladığımız şeylerin altına kimbilir ne hayırlar gizliyo ne hayırlar.bu dünyada çektiğimiz her acı için
sonsuz yaşam ahirette kimbilir ne güzellikler hazırlıyo bizim için Allah'ım seni çok seviyoruz sana asla isyan etmeyiz dünyadaki sıkıntılarımızı bahane kılıp bizi kendine yaklaştırdığın için sana çok teşekkür ediyoruz.

Allah yardımcın olsun canım inşallah pozitif alırsın sonucunu ama Allah korusun negatif olursada üzülme donmuşlarımız var çok şükür .Pco lular ilaçlardan çok etkilendikleri için donmuş pozitif oranları tazeye göre daha yüksekmiş öle dedi Emre bey.Dualarım seninle kardeşim.
sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum :)

cnm benim çok sağol. Dua eden arkadaş olması içimi rahatlatıyor.Allah ım senin ve diğer arkadaşların yar ve yardımcısı olsun.İnşallah yarın haberdar ederim. senin pko derecen ileri düzey mi. benim ki bayağı ileri düzey nerdeyse ilaçsız adet göremiyorum. sorum şu dondurulmuş transferi zamanına kadar herhangi bir ilaç verdimi doktor? Bunu sormamın sebebi benim önceki transferim iptal olduğunda 2 adet dönemi ara verdik ve bu zaman diliminde bende 5 cm kist oluştu adet olamamıştım.Allahtan burda bir dr gittim de ilaçla geçti.neyse cnm uzattım . Kendine iyi bak. Desteklerin için teşekkür ederim. Sen de benim dualarımda olacaksın arkadaşım:)))

X