-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.341
kızlar bugün tekrar kan testi yaptırdım...sevinememekte ve kokrmakta haklıymışım 10. değerim 71.6 yken 12. gün değerim 28.5 a düş tü...rabbim gene önce sevindirip sonra onu benden aldı...artık umudum kalmadı,hep böyle oluyor
cnm teşekkür ederim buda geçecek evet üzülüyorum herşey eşim için gözlerine bakamadım bugün her ne kadar teselli etsene nafile işte o çok istiyor üzülme diyor ama olmuyor iste yapmayalım bir daha dedi bana bu kadar üzülüyorsun senden önemli birşey yok diyor ama ben vazgeçmiyorum onun için ikimiz için istiyorum hayırlısını yüce rabbim bekleyen isteyen herkesinkini hayırlarla sonuçlandırsın inşallah bizim kendiliğinden olma şansı yok cnm malesef benim tüplerim alındı tek şansım tüp bebek bakalım nasipde ne varsa o yuce rabbım boyle uygun gormus buda bır sınama ben takdırı ona bıraktım elımden gelenı sonuna kadar kullanacagım
Allah razı olsun canım benim.benim pco düzeyim aslında yok denecek seviyede eski yıllarda lh hormonum yüksekti daha seyrek adet görürdüm ama artık doğum yapmanın etkisimi yoksa soğan kürleri falan yapmıştım onun etkisi mi bilmiyorum şu anda lh ve fsh aynı düzeyde.normalde pco da lh ın fsh dan yüksek olması gerek tsh hormonum falanda normal düzeyde adetlerim 35 günde falan oluyo sadece ama bir kez adet görememiştim doktora gitmiştim yumurtan çatlayamamış kist olmuş demişti ilaç vermişti o ihtimali göze alıp adet günüm yaklaşınca kadın doğum doktorum var ona bi kontrole gidicem ama Emre bey herhangi birşey vermedi birşey yapmana gerek ağustosta veya eylülde adet görünce gel, ağızdan alınacak basit bi hap kullanıcaz sadece dedi.pco bende kızlığımdan beri var son bir yılda gittiğim bi çok doktor sende pco yok bile dedi çok acayip şeyler ya.ALLAH'a emanet ol yarın güzel haberlerini almayı ümit ediyorum bende sana çok teşekkür ederim canım:)
kızlar bugün tekrar kan testi yaptırdım...sevinememekte ve kokrmakta haklıymışım 10. değerim 71.6 yken 12. gün değerim 28.5 a düştü...rabbim gene önce sevindirip sonra onu benden aldı...artık umudum kalmadı,hep böyle oluyor
Günaydın kızlar
Transfere gidiyorum dua edin lütfen bebeğim benimle kalsın.
kızlar bugün tekrar kan testi yaptırdım...sevinememekte ve kokrmakta haklıymışım 10. değerim 71.6 yken 12. gün değerim 28.5 a düştü...rabbim gene önce sevindirip sonra onu benden aldı...artık umudum kalmadı,hep böyle oluyor
Günaydın kızlar
Transfere gidiyorum dua edin lütfen bebeğim benimle kalsın.
Allah razı olsun canım benim.benim pco düzeyim aslında yok denecek seviyede eski yıllarda lh hormonum yüksekti daha seyrek adet görürdüm ama artık doğum yapmanın etkisimi yoksa soğan kürleri falan yapmıştım onun etkisi mi bilmiyorum şu anda lh ve fsh aynı düzeyde.normalde pco da lh ın fsh dan yüksek olması gerek tsh hormonum falanda normal düzeyde adetlerim 35 günde falan oluyo sadece ama bir kez adet görememiştim doktora gitmiştim yumurtan çatlayamamış kist olmuş demişti ilaç vermişti o ihtimali göze alıp adet günüm yaklaşınca kadın doğum doktorum var ona bi kontrole gidicem ama Emre bey herhangi birşey vermedi birşey yapmana gerek ağustosta veya eylülde adet görünce gel, ağızdan alınacak basit bi hap kullanıcaz sadece dedi.pco bende kızlığımdan beri var son bir yılda gittiğim bi çok doktor sende pco yok bile dedi çok acayip şeyler ya.ALLAH'a emanet ol yarın güzel haberlerini almayı ümit ediyorum bende sana çok teşekkür ederim canım:)
ben bugün artık dayanamadım ablama söyledim tüp bebek yaptırdıgımızı..sürekli çagırıolardı...ii mi kötü mü yaptım bilmiyorum..eşimin annesinede söylesekmi die de düşünüyorum şuanda....sizce?
ve akşamdan beri kasıklarımda hafif hafif ağrım oldu ayaga kalktıkçada hissediliyo.nirde su gibi bir akıntım oldu...normal degilmi..daha bugün ikinci gün.embriyolarım duruyodur degilmii
sonucum nagatif arkadaşalar((
cnm bu arada biraz önce dr la görüştüm. dondurulmuş için 1 ay beklemeye gerek yok dedi.şaşırdım.inşallah bu adetle tekrar gidicem.cnm seni kendime yakın hissettiğim için paylaşıyorum. dua ile...
Canım hayırlı olsun bence söylemekle iyi yapmışsın hatta yanına gelip sana biraz bakmalarıda iyi olur. Akıntılar ilaçlardan oluyor. Ama çok fazla hareket etme bol bol dinlen, bol su iç, hemne banyo yapma çünkü ilk 72 saat tutunması açısından çok önemliymiş. Çoooook dikkat et.
Canım geçmiş olsun. Aynı zamanda yenisi için hayırlısı olsun bencede ara vermeden tekrar denemek en iyisi çünkü olumlu sonuçlanıyor. Ben ve 1 arkadaşım daha böyle ara vermeden denedik olumlu sonuç aldık. İnşallah sende meleğine kavuşursun. alah yardımcın olsun.
geçmiş olsun allah sabır versin cnm. bende ilk denememde negatif sonucunu hissetmiştim ama yinede çok ağladımrabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda meleğini gönderir inşallah.
ccnm yatıyorum ama ilk gün çıktım bir 45 dak falan.ama oturdum yemek yedim sadece..sonrada hep yattım halada yatıorum kimseyok yanımda sadece canım eşim var..saolsun oruçlu oruçlu bana herşeyi hazırlıyor...banyo da yapmadım bügün üçüncü günüm pazartesiydi tarnsferim.. saol canım :) buarada national geographynin bir belgeseli var yaşama yolculuk die bir bebegin oluşumunu anne karnınsdaki süreci anlatıyor güzeldi onu izledim duıygulana duygulana...senin dediğin gibi 3. gün kendini rahimin duvarına yapıştıryor muş.plesanta oluşturmaya çalışıyormuş