- 23 Haziran 2012
- 1.788
- 808
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.301
cnm benm rabbim dayanma gücü versin ...MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...Yaradanın bir bildiği vardır güzelce toparlan tedbirini al takdirini yaradana bırak.. herkesin kucağı bir gün dolacaktır sadece zamanı var ....3 ay sonra tedaviye başlıyacagım demişsin inşallah kendiliğinden gelir müjden ....
seni çok iyi anlıyorum cnm...insanların kaderini hayatını değiştiren bir olay..çok ince bir çizgide doğru kararlar vermemiz ve işimizi şansa bırakmamamız lazım...derdi veren rabbim çaresini arama konusundada elimizden geleni yapmamızı istiyorKimse yanlis anlamasin bu surec basli basina zor bi surec.bu zamanin kiymetini bilmemiz lazim.tedaviler sonucunda burnun surtulmeden beş parasiz kalmadan durumun farkina varmiyosun.Allah nasip ederse orucunu vaktinde hatta kazasini tutarsin.Allahim cabamizi goruyor.senede bir kere yapabilirim tup bebek diyen biri bunu dusunemez bile.lutfen yanlis anlamasin kimseeeee :))
geçmiş olsun cnm...bir doktoruna danış derim..akıntı hepimizde vardır ilaçlar akıntının miktarını artırıyor...karın ağrısına opu dan kalma desek benim 3 gün içimde bomba patlamış gibi olmuştu...yinede doktora bir danış ateşin varmı????akıntın ne renk..bebeğin duruyodur merak etmeben bugün artık dayanamadım ablama söyledim tüp bebek yaptırdıgımızı..sürekli çagırıolardı...ii mi kötü mü yaptım bilmiyorum..eşimin annesinede söylesekmi die de düşünüyorum şuanda....sizce?
ve akşamdan beri kasıklarımda hafif hafif ağrım oldu ayaga kalktıkçada hissediliyo.nirde su gibi bir akıntım oldu...normal degilmi..daha bugün ikinci gün.embriyolarım duruyodur degilmii
geçmiş olsun cnm...bir doktoruna danış derim..akıntı hepimizde vardır ilaçlar akıntının miktarını artırıyor...karın ağrısına opu dan kalma desek benim 3 gün içimde bomba patlamış gibi olmuştu...yinede doktora bir danış ateşin varmı????akıntın ne renk..bebeğin duruyodur merak etme
cnm atesim yok su gibi anlamadım.yatıncada agrım yok...opu olalı 5 gun oldu... bebegim duruyormudur gerçektenn
ben bugün artık dayanamadım ablama söyledim tüp bebek yaptırdıgımızı..sürekli çagırıolardı...ii mi kötü mü yaptım bilmiyorum..eşimin annesinede söylesekmi die de düşünüyorum şuanda....sizce?
ve akşamdan beri kasıklarımda hafif hafif ağrım oldu ayaga kalktıkçada hissediliyo.nirde su gibi bir akıntım oldu...normal degilmi..daha bugün ikinci gün.embriyolarım duruyodur degilmii
ben bugün artık dayanamadım ablama söyledim tüp bebek yaptırdıgımızı..sürekli çagırıolardı...ii mi kötü mü yaptım bilmiyorum..eşimin annesinede söylesekmi die de düşünüyorum şuanda....sizce?
tabiki seninledir cnmcnm atesim yok su gibi anlamadım.yatıncada agrım yok...opu olalı 5 gun oldu... bebegim duruyormudur gerçektenn
:) çok tatlısın bebeğin tabiki duruyordur akıntın normal oluyor merak etme dinlen ve duş yapma bikaçgün daha
rabbim emeğini boş çevirmesin inşallah güzel haberler alırsın
Iyi yapmissin canim soyledigine, ablan sonucta yabanci degil. Destek olurlar sana..kasik agrilari ve akinti normal, korkma, duruyodur yavrucuklar Allahin izniyle..
canım benim transfer yapıldığı günden beri kasıklarımda batma şeklinde ağrı oluyordu bu gün transferin 21. günü hala da devam ediyor canım... bu arada biz de ailelerimize söylemiştik yararları oldu, zararları olmadı çok şükür...
tabiki seninledir cnm
yok canım neden yanlış anlayayım...ama biz bu ayı seçtik tedavi için, ağustosta bayrama denk gelecek sonra da işler var diye. şimdi ramazanı özellikle seçmişiz gibi hissediyorum. vicdanım huzursuz, o nedenle tutmak istiyorum. sanki olmazsa da cezalandırılmış gibi hissedeceğim
Atkadaslar size birsry sormak istiyorum
dun 12 yumurtam toplandi 8 i iyo durumda dedi dr
Ben anlamadim simdi bu ne demek
bu 8 olarak mi gidecek yoksa azalacak mi
Atkadaslar size birsry sormak istiyorum
dun 12 yumurtam toplandi 8 i iyo durumda dedi dr
Ben anlamadim simdi bu ne demek
bu 8 olarak mi gidecek yoksa azalacak mi
allahım bu güzel günler yüzü suyu hürmetine birbirimiz için yaptığımız yürekten dualarımızı kabul etsin amiinnnnnnnn:26::26::26::26:
1- nurdanur_______3 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______2 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________5 okudu
7-gzde87__________1 okudu
8-kardelen_27_________1 okudu
9-flufem_________
10-destina38__________1 okudu
11-elifyesiller___________
12-ebruli_3576__________1 okudu
13-tuanamasal_________1 okudu
14-pixes28__________6 okudu
kızlar 26 yasin oldu bilginize
kızlar bugün gerçek test günümdü biliyorsunuz 8-9 günlerde hayali çift çizgi görüp umutlandım 10 gunde kan testınde 8.84 gördük ve hamilesin haberini almıştım bugün kü değerim 0.71 değerim artmamış düşmüş hayırlısı böyleymiş 15 yıllık özlem yine bitmedi içimden birşeyle kopup gidiyor sanki asla isyan etmiyorum o 4 günlük hayal güzeldi var olabileceğini düşünmek güzeldi elimi koydugumda sancım oldugunda bu ısaret olmalı demek güzeldi şimdi üzülüyorum ama sanırım gizliden kendimi hazırlanışım negatife 15 yıldır olmuyor zaten dedim niye bu kadar umutlandım ki zamanı değilmiş rabbim zamanı geldiğinde isterse verecek olduracak istemezse oldurmayacak bu bu kadar basit ağlasam sızlansam ne fayda diye düşündüm.Tedaviye 3 ay sonra tekrar başlayacağız uzun bi ara ama doktor öyle uygun gördü kalbim sizlerle dualarım sizlerle ,hepinizin heyacanını paylaştım ben hatayı nerde yaptığımı biliyorum bir daha ki denemede bunu yapmayacağım .Şimdiden herkese rabbim hayırlısını nasip etsin sonuna kadar götürüp kucaklarına almayı nasip etsin o en iyisini ,en doğrusunu bilir rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın hayırlarla sonuclandırsın
Allah yardımcın olsun canım inşallah pozitif alırsın sonucunu ama Allah korusun negatif olursada üzülme donmuşlarımız var çok şükür .Pco lular ilaçlardan çok etkilendikleri için donmuş pozitif oranları tazeye göre daha yüksekmiş öle dedi Emre bey.Dualarım seninle kardeşim.
sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum :)