- 3 Aralık 2011
- 1.448
- 56
- 39
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.361
Bende daha önceden izlemiştim o belgeseli müthiş birşey bir mucizeye tanık oluyor insan gerçekten çok duygulanıyor. sürekli yatmana gerek yok, oturabilirsin, dinlen, ağır hareket et, ara sıra evde yürü çünkü sürekli yatınca rahime kan gitmiyormuş. Yediklerine dikkat et maydanoz, dereotu, nane, hurma bu aşamada yeme çünkü düşük tehlikese yaratıyolarmış. Hergün 1 yumurta yemeye dikkat et, protein ağırlıklı beslen, bol bol dua et. İnşallah sıkı sıkı tutunur meleğin annesine :))))
Kızlar merhaba ben geldim
Bebişlerimi alıp geldim2 tane istememiştim ama iyi durumda 2 tane kalmış zaten ve dondurmak istememişler, ikisinin aynı anda tutması küçük ihtimal koyalım dedi doktorum ben de ses edemedim... sadece yarım saat dinlendim. Doktorum evde devamlı yatma sakın dedi. nekahat dönemindesin ama devamlı yatmayacaksın, sadece ağır iş yapma dedi. Pazartesi işe gideceğim dedim, süper dedi...
İlaçlarıma ilave bbirkaç iğne daha verebilirlermiş belki, akşam arayacağım hocayı tektat. pregnyl falan vurduracağım belki bakalım...
Yarından itibaren geri sayım başlıyortest günüm 30 temmuz
Rabbim hayırlısını versin
Bebişlerimi alıp geldim2 tane istememiştim ama iyi durumda 2 tane kalmış zaten ve dondurmak istememişler, ikisinin aynı anda tutması küçük ihtimal koyalım dedi doktorum ben de ses edemedim... sadece yarım saat dinlendim. Doktorum evde devamlı yatma sakın dedi. nekahat dönemindesin ama devamlı yatmayacaksın, sadece ağır iş yapma dedi. Pazartesi işe gideceğim dedim, süper dedi...
İlaçlarıma ilave bbirkaç iğne daha verebilirlermiş belki, akşam arayacağım hocayı tektat. pregnyl falan vurduracağım belki bakalım...
hoşgeldin canım.aklımdaydın sabahtan beri senle emoshu beklirdum....ohhikiizde güzel güzel havadislerle glediniz.senle bu da aynı oldu canım iki bebiş..ohh ..çok şükür.. harika harika bölünüp tutunsunlar inş canım...ama anlamadım niye pregnyl vurunuyosun ki..
Hadi canım inşallah bebişlerin bugündne itibaren tutunur ikiz olur:))) Bir defada iki tane :))süper.
canım ben dinlenirken doktorum ameliyata gitmişti onunla konuşamadık, hemşire de dedi ki, vurulup vurulmaman konusunda emin olamadık, sen doktoru yeniden ara dedi. sanırım e2 düşükmüş biraz, onun için falan dedi ama anlamadım ben de
canım ben ikizden korkuyorum...ama hayırlısı...bana sorulmadı, ben ima ettim ama hoca böylesinin daha iyi olacağını söyledi... Rabbim nasıl uygun gördüyse artık
teşekkür ederim iyi dileklerin için
canım pregyl 5000 lik bulmak çok zor inş bulursun..amafarklıları var..ayyyne sıkıntı yaa.ben ilk teadvimden biliorum çatlatma iğnesi olarak vermişti...depoymuşş..mutlaka ara ozaman sen canım bugün ve hafta sonu dahil az dinlen.bakdün belgeselde gördüm bebiş rahime girdikten üç günn içinde yer edinebiliyormuş plesanta falan oluşturuyormuş... dikkat.az önce arkadaş bana dedibende sana nane dereotu hurma yeme proteinli beslen günde 1 de yumurta ye:) hadi hayırlısı gelsin bebişler
kızlar bugün tekrar kan testi yaptırdım...sevinememekte ve kokrmakta haklıymışım 10. değerim 71.6 yken 12. gün değerim 28.5 a düştü...rabbim gene önce sevindirip sonra onu benden aldı...artık umudum kalmadı,hep böyle oluyor
flufem git tabi canım annen sana gülgibi bakar sennde meleklerie bakarsın canım...korkma herşey çok güzel olacak inşhayırlı olsun cnm. rabbim tüm bekleyenlerin kalbin göre versin...
hamile kalan arkadaşlar bende çok fena İştahsızlık, bulantı ve baş ağrısı var. beslenemiyorum ve besleyemiyorum bebişleribu yüzden bugün tekrar annemin yanına dönüyorum. en azından cnm ne isterse onu yapar.4 saatlik yol.puffffffff:18:
rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun.AMİN....
hayırlı olsun cnm. rabbim tüm bekleyenlerin kalbin göre versin...
hamile kalan arkadaşlar bende çok fena İştahsızlık, bulantı ve baş ağrısı var. beslenemiyorum ve besleyemiyorum bebişleribu yüzden bugün tekrar annemin yanına dönüyorum. en azından cnm ne isterse onu yapar.4 saatlik yol.puffffffff:18:
rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun.AMİN....
kızlar dün gece uykumda aniden kasıklarıma bir sancı girdi bir kaç saniyelik geçti...arada da kasıklarım agrıyor..bebişlerim iyidir inş. ama ben sanırım kafayı yiyorum..