haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

kızlar bugün tekrar kan testi yaptırdım...sevinememekte ve kokrmakta haklıymışım 10. değerim 71.6 yken 12. gün değerim 28.5 a düş tü...rabbim gene önce sevindirip sonra onu benden aldı...artık umudum kalmadı,hep böyle oluyor:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Geçmiş olsun... Artık umudum kalmadı deme lütfen biliyorum çok zordur ama acaba diyorum başka bir sorunun olabilir mi mesela hemofili trombofili gibi genetik rahatsızlıklar bebeğin oluştuğu halde düşmesine neden oluyormuş, epey araştırdım ben bu konuyu. İngilterede Amerikada yayımlanan makalelerde de bu tezi destekleyen araştırmalar yapılmış. Ben de Malatyada tüp bebek tedavisine başlayacağım ama gider gitmez bu testten bahsettiler yapılmalı dediler. Önce ticari bir kaygıyla bu tür testleri yaptırdıklarını düşündüm ama öyle değil gerçekten.. İstersen tüp bebeğin yanı sıra genetik hastalıklarla da ilgilenen tüp bebek merkezlerinden biriyle görüşebilirsin. Ya da sen de bi araştır derim.. Hayırlısı olsun...

cnm teşekkür ederim buda geçecek evet üzülüyorum herşey eşim için gözlerine bakamadım bugün her ne kadar teselli etsene nafile işte o çok istiyor üzülme diyor ama olmuyor iste yapmayalım bir daha dedi bana bu kadar üzülüyorsun senden önemli birşey yok diyor ama ben vazgeçmiyorum onun için ikimiz için istiyorum hayırlısını yüce rabbim bekleyen isteyen herkesinkini hayırlarla sonuçlandırsın inşallah bizim kendiliğinden olma şansı yok cnm malesef benim tüplerim alındı tek şansım tüp bebek bakalım nasipde ne varsa o yuce rabbım boyle uygun gormus buda bır sınama ben takdırı ona bıraktım elımden gelenı sonuna kadar kullanacagım

Canım senin için çok üzüldüm. Gerçekten en az senin kadar mutlu olmuştum. 15 yıl gerçekten çok uzun ama bencede pes etme, benim eşimde 3. denememiz negatif olduğunda tamam artık bırakalım demişti ama ben devam ettim. İyikide etmişim. Sende bol bol dua et bu mübarek günlerde benim dualarımdasennle rabbim inşallah verecek bebişini inancını hiç yitirme, rabbim kabul etmeyecekse duada ısrar ettirmezmiş.

Allah razı olsun canım benim.benim pco düzeyim aslında yok denecek seviyede eski yıllarda lh hormonum yüksekti daha seyrek adet görürdüm ama artık doğum yapmanın etkisimi yoksa soğan kürleri falan yapmıştım onun etkisi mi bilmiyorum şu anda lh ve fsh aynı düzeyde.normalde pco da lh ın fsh dan yüksek olması gerek tsh hormonum falanda normal düzeyde adetlerim 35 günde falan oluyo sadece ama bir kez adet görememiştim doktora gitmiştim yumurtan çatlayamamış kist olmuş demişti ilaç vermişti o ihtimali göze alıp adet günüm yaklaşınca kadın doğum doktorum var ona bi kontrole gidicem ama Emre bey herhangi birşey vermedi birşey yapmana gerek ağustosta veya eylülde adet görünce gel, ağızdan alınacak basit bi hap kullanıcaz sadece dedi.pco bende kızlığımdan beri var son bir yılda gittiğim bi çok doktor sende pco yok bile dedi çok acayip şeyler ya.ALLAH'a emanet ol yarın güzel haberlerini almayı ümit ediyorum bende sana çok teşekkür ederim canım:)

cnm sonucum maalesef negatif.Hislerimde yanılmış olmayı çok isterdim. kısmet.Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah...Dua ile...

kızlar bugün tekrar kan testi yaptırdım...sevinememekte ve kokrmakta haklıymışım 10. değerim 71.6 yken 12. gün değerim 28.5 a düştü...rabbim gene önce sevindirip sonra onu benden aldı...artık umudum kalmadı,hep böyle oluyor:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Canım geçmiş olsun, senin için üzüldüm ama vardır bir hayır bundada ama hiçbirzaman umudunu kaybetme her yeni gün yeni umutlar getirir insana inancını hiçbirzaman yitirme.

Günaydın kızlar
Transfere gidiyorum dua edin lütfen bebeğim benimle kalsın.

hayırlısı canım güzel olacak inş.. stdtive de transferdeydi dualarım sizinle..

kızlar bugün tekrar kan testi yaptırdım...sevinememekte ve kokrmakta haklıymışım 10. değerim 71.6 yken 12. gün değerim 28.5 a düştü...rabbim gene önce sevindirip sonra onu benden aldı...artık umudum kalmadı,hep böyle oluyor:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canım sakin ol. başka yerde bir daha ver...dr nededi.sende ikitanemiydi...mevlam sana sabır versin.. bundan sonrası için güzel güzel araştırsınlar inş melegin kendiliğinden gelsin inş

Son düzenleme:
Allah razı olsun canım benim.benim pco düzeyim aslında yok denecek seviyede eski yıllarda lh hormonum yüksekti daha seyrek adet görürdüm ama artık doğum yapmanın etkisimi yoksa soğan kürleri falan yapmıştım onun etkisi mi bilmiyorum şu anda lh ve fsh aynı düzeyde.normalde pco da lh ın fsh dan yüksek olması gerek tsh hormonum falanda normal düzeyde adetlerim 35 günde falan oluyo sadece ama bir kez adet görememiştim doktora gitmiştim yumurtan çatlayamamış kist olmuş demişti ilaç vermişti o ihtimali göze alıp adet günüm yaklaşınca kadın doğum doktorum var ona bi kontrole gidicem ama Emre bey herhangi birşey vermedi birşey yapmana gerek ağustosta veya eylülde adet görünce gel, ağızdan alınacak basit bi hap kullanıcaz sadece dedi.pco bende kızlığımdan beri var son bir yılda gittiğim bi çok doktor sende pco yok bile dedi çok acayip şeyler ya.ALLAH'a emanet ol yarın güzel haberlerini almayı ümit ediyorum bende sana çok teşekkür ederim canım:)

cnm bu arada biraz önce dr la görüştüm. dondurulmuş için 1 ay beklemeye gerek yok dedi.şaşırdım.inşallah bu adetle tekrar gidicem.cnm seni kendime yakın hissettiğim için paylaşıyorum. dua ile...

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:ben bugün artık dayanamadım ablama söyledim tüp bebek yaptırdıgımızı..sürekli çagırıolardı...ii mi kötü mü yaptım bilmiyorum..eşimin annesinede söylesekmi die de düşünüyorum şuanda....sizce?
ve akşamdan beri kasıklarımda hafif hafif ağrım oldu ayaga kalktıkçada hissediliyo.nirde su gibi bir akıntım oldu...normal degilmi..daha bugün ikinci gün.embriyolarım duruyodur degilmii:KK14:

Canım hayırlı olsun bence söylemekle iyi yapmışsın hatta yanına gelip sana biraz bakmalarıda iyi olur. Akıntılar ilaçlardan oluyor. Ama çok fazla hareket etme bol bol dinlen, bol su iç, hemne banyo yapma çünkü ilk 72 saat tutunması açısından çok önemliymiş. Çoooook dikkat et.

cnm bu arada biraz önce dr la görüştüm. dondurulmuş için 1 ay beklemeye gerek yok dedi.şaşırdım.inşallah bu adetle tekrar gidicem.cnm seni kendime yakın hissettiğim için paylaşıyorum. dua ile...

Canım geçmiş olsun. Aynı zamanda yenisi için hayırlısı olsun bencede ara vermeden tekrar denemek en iyisi çünkü olumlu sonuçlanıyor. Ben ve 1 arkadaşım daha böyle ara vermeden denedik olumlu sonuç aldık. İnşallah sende meleğine kavuşursun. alah yardımcın olsun.

Canım hayırlı olsun bence söylemekle iyi yapmışsın hatta yanına gelip sana biraz bakmalarıda iyi olur. Akıntılar ilaçlardan oluyor. Ama çok fazla hareket etme bol bol dinlen, bol su iç, hemne banyo yapma çünkü ilk 72 saat tutunması açısından çok önemliymiş. Çoooook dikkat et.

ccnm yatıyorum ama ilk gün çıktım bir 45 dak falan.ama oturdum yemek yedim sadece..sonrada hep yattım halada yatıorum kimseyok yanımda sadece canım eşim var..saolsun oruçlu oruçlu bana herşeyi hazırlıyor...banyo da yapmadım bügün üçüncü günüm pazartesiydi tarnsferim.. saol canım :) buarada national geographynin bir belgeseli var yaşama yolculuk die bir bebegin oluşumunu anne karnınsdaki süreci anlatıyor güzeldi onu izledim duıygulana duygulana...senin dediğin gibi 3. gün kendini rahimin duvarına yapıştıryor muş.plesanta oluşturmaya çalışıyormuş

Benimde test tarihim yaklast.pazar 10.gun ama cts yaptiricam.hic bise hissetmiyorum.kendimi negatife alistirdim.napiyim sonradan cok fazla uzuluyorum.REDNESSS sen naptin canim ya test gunumuz ayni.var mi glismee.bu arada hamile kalanlar illa batma filan hissettiniz. zmi

Canım geçmiş olsun. Aynı zamanda yenisi için hayırlısı olsun bencede ara vermeden tekrar denemek en iyisi çünkü olumlu sonuçlanıyor. Ben ve 1 arkadaşım daha böyle ara vermeden denedik olumlu sonuç aldık. İnşallah sende meleğine kavuşursun. alah yardımcın olsun.

cnm teşekkür ederim...inşallah dediğin gibi olumlu sonuç alırız...

geçmiş olsun allah sabır versin cnm. bende ilk denememde negatif sonucunu hissetmiştim ama yinede çok ağladım:KK43: rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda meleğini gönderir inşallah.

teşekkür ederim cnm. ağlamak istemiyorum ama ister istemez gözden yaşlar süzülüyor.Allah en yakın zamanda nesip eder inşallah...

Bugün Türkçesinden 1 tane okudum Türkçesinden sayıyorsanız arkadslar
Allahım benim ve buradaki tüm evlat dileyen kadınların yüzünü güldür yarabbim bize sağlıklı evlatlar nasip et evlat sevgisinden mahrum etme Yarabbim, eşlerimize baba olma duygusu tattırmaya bizleri vesile et Allahım. Dualarımızı hayırlı kıl Allahım yolumuzu açık tut, içimizdeki korkuları vesveseleri al Yarabbim sana inanıyor sana sığınıyoruz şüphesiz sen herseye kadirsin Amin

Son düzenleme:
ccnm yatıyorum ama ilk gün çıktım bir 45 dak falan.ama oturdum yemek yedim sadece..sonrada hep yattım halada yatıorum kimseyok yanımda sadece canım eşim var..saolsun oruçlu oruçlu bana herşeyi hazırlıyor...banyo da yapmadım bügün üçüncü günüm pazartesiydi tarnsferim.. saol canım :) buarada national geographynin bir belgeseli var yaşama yolculuk die bir bebegin oluşumunu anne karnınsdaki süreci anlatıyor güzeldi onu izledim duıygulana duygulana...senin dediğin gibi 3. gün kendini rahimin duvarına yapıştıryor muş.plesanta oluşturmaya çalışıyormuş

Bende daha önceden izlemiştim o belgeseli müthiş birşey bir mucizeye tanık oluyor insan gerçekten çok duygulanıyor. sürekli yatmana gerek yok, oturabilirsin, dinlen, ağır hareket et, ara sıra evde yürü çünkü sürekli yatınca rahime kan gitmiyormuş. Yediklerine dikkat et maydanoz, dereotu, nane, hurma bu aşamada yeme çünkü düşük tehlikese yaratıyolarmış. Hergün 1 yumurta yemeye dikkat et, protein ağırlıklı beslen, bol bol dua et. İnşallah sıkı sıkı tutunur meleğin annesine :))))

Arkadaşlar transferden sonra yatın bişey yapmayın diyrosunuz ama doktora ben özllikle sordum yatılması gerekiyormu diye.
Hayır dedi günlük yaşantınıza devam edin. Çalışıyorsanızda yoğun bile olsa tempoda çalışın ( ağır kaldırma yok tabi) bebeği unutursunuz stres hormonu salgılamazsınız buda bebek için tutunmasına yardımcıdır dedi.
Paylaşmak istedim sizinle

X