- 9 Nisan 2013
- 555
- 1
-
- Konu Sahibi superisi_21
elifnaz2013 canım benimde tedavim kayseride oluyor bende nurettin beyi seçtimmçok kanım kaynadı orda pozitif alan çok tanıdığım olunca seçtik bakalım.senin kaç yumoşun olmuş canım????
Bu arada yaşım 36.
yawyaw diğer topikte yazışmıştık.Turan Çetin için paracılar şeklinde duyum almışsın.Aslında buradaki doktorum da beni Ankada ya yönlendirmişti.Ama ben Turan Çetin'e gitmeye karar verdim.Bir arkadaşım orada yaptırmıştı ve hamile kalabilmişti.Fiyat olarakta çok farklı değiller.benideee listeye aklermisiniz.........30 yaşş...1.denemee pkoluyum....adana ankada yaptırcemm
iyi akşamlar kızlar[/QUOT
Sana da iyi akşamlar
yalnızmıyım
Bende iyiyim.Heyecanla transfer için gün sayıyorum.Senin tedavi ne aşamada?
Şubatta da aynı topikteydik.Umarım bu sefer hamile kalabiliriz.Gerçi ben şimdiden sonraki tedaviyi planlıyorum.İlk denememde herşey çok iyi iken negatifi alınca kendimi olumsuzuna alıştırıyorum.
canım meraba ne tesadüf bende bugün akşam vurucam çatlatma iğnemi
yaklaşık aynı zamanda hamiş olcaz ne güzel
İnşallah canım, doktorum bana şimdiden transferi pazar yaparz büyük ihtimalle dedi, 3.gün embriyosu oluyor, sana bişi dedi mi ne zaman transfernn
İnşallah canım, doktorum bana şimdiden transferi pazar yaparz büyük ihtimalle dedi, 3.gün embriyosu oluyor, sana bişi dedi mi ne zaman transfernn
9tane canım ama 15 ten büyük 6 tane galibacanım senin kaç yumoş var merak ettim
9tane canım ama 15 ten büyük 6 tane galiba