- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
-
- Konu Sahibi superisi_21
Hiiic korkma yaa tel gibi bisey igne dedikleri  hap vermediler bana muayene oldum doktorum ilaclarin dozlarini yazdi sonra ilaclarimi getirdiler ve aksamustu de vurduk 2 igneyi de. hic hissetmiceksin telas yapmaa 
KIZÇELERRRR takvimimmmm nasıl omuşşş
Arkadaşlar merhaba.
Adetimin 4. günü hormon testi yaptırdım. yaşım 36 ve fsh lh yüksek çıktı. fsh 39 lh 14. Yüksek tabi. Devlet hastanesine gitmiştim. Onlar vakit kaybetmeden uzman kurumlara git dedi.
Yaştan dolayı çocuk için beklemeyi düşünmüyoruz. Ben normal kontrol için test istemiştim doktordan ama çocuğumun olamayacağını söyledi doktor çok moralim bozuldu.
Tüp bebek düşünüyorum şimdi. Ama bu sonuçlara göre tüp bebek olabilirmi olamazmı bilmiyorum. Florence Nigh. hast. gitmeyi düşünüyorum hafta sonu.
Ne yapacağım ne düşüneceğim bilemedim. Oturup ağlayayım mı yoksa umut var mı bilemedim. Tabi doktorla konuşmadan bilemeyiz ama yine de umut olduğunu bilmek istiyorum.
Bir de en önemlisi tüp bebek tedavisi ortalama ne kadar tutar. Bu da canımı çok sIkIyor.
Arkadaşlar merhaba.
Adetimin 4. günü hormon testi yaptırdım. yaşım 36 ve fsh lh yüksek çıktı. fsh 39 lh 14. Yüksek tabi. Devlet hastanesine gitmiştim. Onlar vakit kaybetmeden uzman kurumlara git dedi.
Yaştan dolayı çocuk için beklemeyi düşünmüyoruz. Ben normal kontrol için test istemiştim doktordan ama çocuğumun olamayacağını söyledi doktor çok moralim bozuldu.
Tüp bebek düşünüyorum şimdi. Ama bu sonuçlara göre tüp bebek olabilirmi olamazmı bilmiyorum. Florence Nigh. hast. gitmeyi düşünüyorum hafta sonu.
Ne yapacağım ne düşüneceğim bilemedim. Oturup ağlayayım mı yoksa umut var mı bilemedim. Tabi doktorla konuşmadan bilemeyiz ama yine de umut olduğunu bilmek istiyorum.
Bir de en önemlisi tüp bebek tedavisi ortalama ne kadar tutar. Bu da canımı çok sIkIyor.
Kızlar yeni topiğimizde toplanalım
ilk defa yaptığımdan dolayı uğraştırdı beni
hepinize şimdiden bu zorlu süreçte kolaylıklar diliyorum Allahım bizim yardımcımız olsunn
Yani sadece fsh a bakmıyorlar.Yumurtalık rezervleri konusunda en doğru teşhisin adetin 2. veya 3. günü yapılan ultrason muayenesi olduğunu belirten doktorlar var.O günlerde yapılan muayenede o ay atılan yumurta adeti sayılabiliyor.
Benim 4. gündü ve zaten son gündü. yani bitti sayabiliriz. Bu durumda farklı çıkma ihtimali olabilir mi?
Benim en çok geren şey erken menopoz ihtimali. tabi sonrasında da anne olamama ihtimali. Hani biraz düşük çıksaydı 15 lerde filan bu kadar umutsuz olmazdım.
Neyse dediğin gibi yumurtalık rezervlerime de baktırayım. Ctesi doktora gitmeyi düşünüyorum. umarım herşey hepimiz için güzel olur
Benim yaptırdığım merkezde fsh ım yüksek çıkınca üzülmüştüm.Hemşire üzülmememi fsh ı 40 lara yakın birinin yakın zamanda hamile kaldığını söylemişti.Umutsuz olma.Bu iş şans.Tek yumurta tek sperm hücresi yeterli olabiliyor.Benim embriyo oluşturma transfer işlemi çok iyi geçmişti.2. tane 1. kalite blast transferi yapılmıştı.Ama tutmadı.Okuyorum bazı arkadaşların 2. kalite embriyoları tutabiliyor.Yani bu işte sonucu tahmin etmek zor.Ben elimden geleni yapıp bekliyorum.
Allahım en kısa zamanda güzel haberlerini verir sana.
Adetlerin düzenli ise bence erken menepoz gibi bir durum sözkonusu değildir.
Evet düzenli. hayatımda 3 sene önce 1 defa 10 gün gecikti o kadar. Onun dışında bilmem. Umarım dediğin gibidir canım.
Bence fsh dert etme.Moralini yüksek tut.Tüp bebek fiyatlarıda merkezden merkeze değişiyor.Bulunduğun şehire göre araştırırsın.Sana en uygun olana gidersin.Sana tavsiyem muayene için tüp bebek alanında uzman bir jinekoloğa görün.